נו אז מה יהיה???

נו אז מה יהיה???

היי כולם מה שלומכם.??? ובכן אני נכנסתי לחודש השלישי של ההריון שלי
הייתי באולטאסאונד וראיתי את הדופק ואיך הכל בלי עין הרע חמסה| מתקתק כמו שעון. מאז השיחה הקשה שהיתה בין המשפחה שלי לשלו לא דיברנו הדבר שהכי הייתי רוצה שהוא ינשק לי את הבטן ויברך אותי שאני יצליח אבל הוא לא מדבר איתי הוא רק מוצא תירוצים לראות אותי. באותו יום של השיחה הזאת שהיתה היה לו מבט כל כך מוזר בעיניים של בן אדם כל כך מתוסכל אני מבינה שזה מתסכל אבל אני לא נמצאת במצבו? לי זה לא קשה? אני לא מוותרת על דברים? אני כל כך כועסת עליו ונראה שאני לא מוצאת את הדרך לפרוק את כל זה עד עכשיו ההריון {בלי עין הרע}חמסה| טוב אני לא מקיאה וחץ מעייפות לא עובר עליי הרבה... הלואי שהוא יבוא ויעזור לי למרות שאני לא ממש מצפה לזה בנתיים החבר שלי לשעבר מנסה להיות איתי שוב בקשר ואני מתחמקת כי אין לי אומץ לספר לו שנכנסתי להריון מהבחור שהוא הכי שונא בעולם. וזהו... שהחיים וזה שלמעלה יפנו אותי לדרך הנכונה....חמסה|

אנושית~

New member
היי אמאלה

קודם כל שמחה שהכל תקין עם ההריון בלי קשר אליו ת,החלטת להיות אמא ..לכן ת,צריכה עכשיו קודם כל לדאוג לך ולחיים שבתוכך מרגש מאוד לשמוע ת,עובר נכון ? בקשר לאבא ולמשפחתו ..ניחושבת שתתני להם זמן לעכל הרי כל זה בא להם בהפתעה כך שאי אפשר לשפוט אותם . ותשמרי על עצמך

../images/Emo42.gifשלום לך..../images/Emo13.gif

אני מבינה את הקושי הסבל והתסכול שעובר עלייך. ובכל זאת לדעתי את צריכה למצוא את הדרך לדבר איתו, את הרי מכירה אותו, תמצאי את הדרך לגעת בו,שהוא יבין, יקשיב ויפסיק לברוח ולהתעלם. זה אפשרי. ולדעתי אם את רוצה קשר כלשהו עם החבר לשעבר אין טעם להסתיר. זה הילד שלך. חלק ממך. אני בעד לומר את האמת אלא אם את לא מעוניינת לחזור להיות קרובה אליו ואז אין טעם לשתף. בהצלחה

למעלה