נו.. אז מה הפתרון?

this is the end

New member
נו.. אז מה הפתרון?

רציתי לדעת מהו הפתרון שמציעה מרצ [אני מתכוון לעמדתה הרשמית של המפלגה, או של נוער מרצ, לא לעמדתם של חברי הפורום]? לצאת מהשטחים.. יופי.. אחלה רעיון... כיצד זה מתבצע במציאות? אם מישהו יכול לתת לי איזשהו קישור או אפילו לכתוב לבד מהי העמדה של המפלגה/תנועה [מרצ/נוער מרצ]? תודה רבה

תשובה חלקית מאוד...

מפאת חוסר כוח. מרצ היא המפלגה היחידה (לפחות למיטיב ידיעתי) אשר טרחה במהלך השנה וחצי אחרונה להוציא מספר של דפי עמדה כל פעם שהמצב השתנה מעט... אני יכול לפרסם את הדפי עמדה האלה, אבל כולם נכתבו לפני חודש או יותר, ככה שאני מטיל ספק ברלוונטיות של חלקם היום... אני לא מאורע במה שקורה במפלגה בחודש האחרון, ככה שיכול להיות שנרשם עוד אחד בחודש האחרון, אולי מישהו שיותר מאורע יוכל לפרסם אותו, אם קיים כזה... דבר נוסף, מרצ החליטה לקיים חוגי בית בתקופה הקרובה, ישנם במספר מקומות ברחבי הארץ, אתה מוזמן להסתכל ברשימת החוגי בית שמתקיימים בשבועיים הקרובים, ולראות אם יש משהו קרוב אליך... ככה תוכל לקבל את תשובתך ממקור ראשון... מצטער על התשובה החלקית... פשוט צרם לי שלא ענו לך, ומצד שני קשה לי לענות לך מהי עמדת המפלגה מכיוון שאני לא מעורב במה שקורה במפלגה בחודש האחרון.

למעלה