נו אז מה אתם אומרים

טל-יה

New member
נו אז מה אתם אומרים

על התכנית של שמוליק טיאר לפי דעתי חמישים חמישים.. לדעתי אני מעדיפה אותו ברדיו.... גם את דידי אני מעדיפה מאחורי הסקאלה ולא בתוכנית המלכודת.... לא יודעת יש שדרנים שמבחינת "עובר מסך" זה לא זה.... כאילו רדיו זה לא טלוויזיה.... (מי שראה את התכנית עד הסוף כזה. בטח שמע את הבחור שחזר בתשובה ואמר שהוא כבר שנים לא רואה טמבלויזיה ופיתתתתתתתתתתתתתום באמצע הלילה הוא אצל חבר ורואה תכנית אבל פיייייייייייתום בדיוק היתה התכנית של שמוליק טיאר והוא רואה ו"מאלץ" אותם להזמין אותו לשבוע הבא לתכנית כי יש לו משהו חשוב לבשר לאומה.... מה הוא כבר יגיד שהוא נתן מקלט לעודאי וקוסאי? כאילו מה הקטע? פירסום.... הוא כאילו לא רואה טלויזיה כזה? מאז שחזר בתשובה אז בא לתכנית של שמוליק??? כאילו דא? אם הבחור לפי הקול הטלפוני שלו שהוא דיבר בתכנית בסנלג שלו יש עליו חזרה בתשובה אני צנצנת. ואני מעדיפה את רזי ברקאי ורפי רשף גם על המסך וגם ברדיו.
זוכרים שפעם בגלגלץ נראה לי אורלי יניב שידרה הרבה שירים של השמונים?

alpha80

New member
לא יודע, לא ראיתי....

מחכה לשמוע תגובות ממי שכן ראה (רק אל תגלו לשמוליק שלא ראיתי...)

שמש27

New member
לשמוליק לא נגלה ? ולרותם ??? ../images/Emo46.gif

חחח גם אני נפלתי שדוד... נו, שמישהו יספר מה היה. טוב, נחכה שסיסקו יתעורר בסביבות 13:30...

tofit

New member
אני בקושי החזקתי מעמד

לרגליים קרות. איך שזה נגמר זינקתי למיטה. בקושי זכרתי איך קוראים לי

Ice machinE

New member
לא צריך לחכות עד כזה מאוחר ../images/Emo163.gif

תכנית פושרת לחלוטין חוץ מהראיון עם רותם (חברה לנקמנות!?!?WTF!?!?) התכנית עצמה לא מי יודע כמה. סתם עוד תכנית לילדים מתחת לגיל 17 שאין להם מה לעשות בחופש. (ואלפא אתה יכול להגיד לו את זה כשתראה אותו)

טל-יה

New member
מזכירה קצת את אקזיט

שמשודרת בערוץ 10 , כאילו מה ההתלהבות?? אולה ליי טרי לה לה לייי

Ice machinE

New member
לא מכיר את אקזיט ../images/Emo163.gif

התכנית היחידה שאני רואה בערוץ 10 זה 24. ולפעמים משחקים של מכבי.

טל-יה

New member
סחתיקה סחתישששששששש אייס

קנה ובנה היום אתה במחלקת מחשבים אני מבינה...

turrican

New member
לא ראיתי עד הסוף

ראיתי רק את ההתחלה עם רותם (שהיא נכנסה לאולפן של שמוליק) היא דיברה גם על המסיבות רטרו 80 ?? וד"א ידעתי על הסוד שלה. היא סיפרה לי בעצמה את זה .

Ice machinE

New member
היא לא הזכירה את המסיבות ../images/Emo163.gif

רק דברה על ה"עסק" השני שלה.

adiville

New member
תכנית חמודה

אבל אני לא אשאר ערה במיוחד כדי לראות אותה.... אם שבוע הבא אני אהיה ערה בשעה כזאת (לא דבר חריג אצלי
) וממש לא יהיה לי מה לעשות אז אני אתחיל לראות. שמוליק אחלה והוא בחור סימפטי בטירוף אבל לא היה כזה מעניין.... ת'אמת ? התמקדתי ב-sms שרצו שם
וטוב שלא שלחתי 10 בערך ולא ראו אף אחד.... סחתיין רותם על גורם ההפתעה

למעלה