נו אז איך התעודה?

רוצה לשמוע משו ממש עצוב?

כל האלו שיורדים עלי שאני שמאלנים, הם בעצמם שמאלנים... אררר! !@#$

חחח איזה מזל שאצלי רוב הכיתה

בעצם זה מתחלק חצי חצי. אבל האנשים המרכזיים בכיתה הם שמאל. זה אחד המצחיקים כי ויכוח אצלנו הולך בערך ככה: מישו אומר משו שמאלני, או המילה ערבי מוזכרת בכיתה ערס: "מוות לערבים" אנחנו: "יופי סוויסה או או או (יעני קולות של קוף) ערס: יוסי שריד הומו אנחנו: "יופי סוויסה או או או" ערס נעלב ואז החרשנית של הכיתה מתחילה לתת טיעונים יחסית סבירים בעד הימין ואז אנחנו מגיבים לה בטיעונים משלנו. ואז היא כועסת ומתייאשת. כבר כמה חודשים היא לא מדברת איתי כי צעקתי עליה שתשתוק כשהיא הפריעה לי להתווכח עם המורה לתנ"ך על הפרוש של איזה פסוק.

lonely TearDrop

New member
מה?? ממ..אוקי

אצלנו החרשנית של הכיתה (בררר) היא נראה לי גם שמאלנית והויכוחים אצלנו הם הולכים בערך ככה: ערס- "ערבי הומו" בר (החרשנית)- בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. ערס וחברים ערסים- !@#$%^&*)(*&^%$#@!~ (תרגום: "מה היא אמרה הרגע?") מורה מאאגניבה: ד"ר כפיר (ערס חכם) אתה רוצה להתחתן עם בר? ואני שם בצד מזמזמת שירים .. חושבת על איך לרצוח אנשים ולהשתלט על העולם ואז המורה המאאגניבה אומרת לי לאכול ומעירה אותי אוף עד שסוף סוף נרדמתי! ועכשיו באופן רישמי אני הולכת לישוווןןן

למעלה