נו אז איך התעודה?

נו אז איך התעודה?

יאללה שפכו ת'ציונים... שלי (כל מקצוע שנשמע לכם מוזר, מקצוע של המגמה. ציונים שנתיים בלבד): תנ"ך 65 ספרות 83 הבעה 90 (היה לנו שיעור אחד כל השנה) לשון 70 הסטוריה 85 מתמטיקה 75 (4-5 יח"ל) פיסיקה 75 (כל השנה לא למדתי חחח) אנגלית 93 של"ח 85 בימוי והפקה 88 חינוך גופני 80 אומנות 88 תסריטאות 85 (הציון היחיד שאני לא ממש מרוצה ממנו) עריכה 70 תולדות הקולנוע 75 אופטיקה יישומית 95 מה איתכם?

התעודה שלי

טוב ציונים שנתיים... ג"ג - 100 היס' - 91 חיבור - 95 לשון - 97 ספרות - 93 תנ"ך - 92 אנגלית - 85 מתמטיקה - 95 (4-5) צרפתית - 97 חנ"ג 95 של"ח - 88 ביולוגיה - 100 כימיה - 100 פיזיקה - 97 מחשבים - 100 אני כ"כ שמחה! השקעתי ממש השנה!

וואי חרשנית!

איזה ציונים אמן עליי! במתמטיקה קיבלת 95 יא זונה!! סתם.. איזה חוצפה הבי"ס שלי מזה דפוק אנחנו מקבלים תעודות רק אחרי הבגרויות אז לא קיבלתי עדיין תעודה!! ררררר

חחח בי"ס טיפש

אבל דווקא מתמטיקה לא ממש... לא יודעת... אני פשוט עושה שיעורים ולפני מבחן מתכוננת... אני מדברת על מקצועות כמו ספרות, היסטוריה ותנ"ך... זה קשה...(לפחות לי) אז בכל מקרה מתי לעזאזל נפגשים?? כל הזמן מדברים אבל לא קובעים...

חחחחחח עדיף שלא! ../images/Emo6.gif

ד"א... סחטיש על התעודה!!!

תודה תודה

יחסית להשקעה שלי בלימודים (נועה יודעת) אז הציונים שלי ממש ממש טובים
ולפרפרית סגולה, יש לי הרגשה שאת גאון

Anna Karenina

New member
זה לא תמיד כזה כיף...

ואלון, אתה חרשן.
מה, לכתוב פה גם את שלי כאילו? ציוני י"ב...? איזה כיף זה....!
אתם באמת רוצים שאני אכתוב? לא נראה לי...

חחחח חרשן?

כן אני פשוט כל כך לומד ומשקיע... היית צריכה לראות ת'תגובה של אנשים היום אחרי שקיבלתי את התעודה. את רואה אנשים כזה "מה? איך? אתה לא עושה כלום!" וציטוט מאמא שלי "שיחדת ת'מורה הא?" ולזאתי שכתבה שכיף לי שאני לומד קולנוע. תודה, באמת רוב הזמן זה די כיף, אבל זה כן מחייב השקעה מסוימת גם בכל מיני דברים מאוד לא מעניינים כמו "יחס אות לרעש" "אות הוידאו" ובלה בלה בלה, או לשבת שעתיים ומשו ולראות סרט רוסי, אילם, בשחור לבן, משנת 1929 או כל מיני דברים בסגנון... אבל תסריטאות זה אחד המקצועות הכי טובים שהמציאו. חבל שהמורה שלי קצת צנון.

Anna Karenina

New member
כמה תיקונים...

תסריטאות זה מקצוע מסריח, בעיקר מתחילת כיתה י"א. פשוט אז כבר לא עושים כ-ל-ו-ם..!!! אבל ממש כלום!! תיווכח בעצמך... המורה שלך לא קצת צנון, הוא צנון מאוד, ו..תשתוק ותפסיק להעיר הערות! אתה חרשן!! עצם זה שאתה מכין עבודות לאבי עקיבא כבר מוכיח שאתה חרשן! נהה!! אהה, ואמא שלך חמודה, והיא בטח יודעת דבר או שניים על השוחד הזה..

יש לי ברירה?

מי שלא מכין אוכל אותה... השאלה איך מכין. את קולטת שהגשתי לו עבודה של חנדרכמן והוא נתן לי 60?

Anna Karenina

New member
חחחח...!!!!! ../images/Emo13.gif

זה פשוט כי אתה בלונדיני, וטיפש. אפילו החתימה שלך מאשרת. להיות בלונדיני במגמת קולנוע זה לא קל...

חח ראסמי

אבל זה סתם בתגובה לזה שצוחקים עלי שאני בלונדיני ב|מגמת קולנוע| באמת הגיע הזמן שאני ישנה חתימה... אז הנה אני משנה חתימה

אמ...

במחצית ב יש לי רק 2 ציונים מתחת ל-75 (מתמטיקה-4 יחידות- 60 ותנ"ך58) ובציון השנתי יש לי רק 2 מתחת ל-80 (תנך- 77 ומתמטיקה 73) הקטע הוא שתמיד המורה שלי רושמת לי בהערות: "תרומתך לדיון בכיתה רבה" וזה כ"כ מעצבן, כי כן, אני תורמת לו, אבל כל הפק"ציאדה כל הזמן יורדים עלי בגלל הדעות *הנוטות שמאלה* שלי...

lonely TearDrop

New member
ממ..אוף

סתם בא לי לכתוב אוף... אז הנה: אוף! לא קיבלנו תעודות (נועה'לה וסתיו כבר הזכירו את זה) אבל בהערות בטח יהיה כתוב לי (כמו תמיד) "איריס! נעים ללמד תלמידה כמוך. השקט הפנימי שלך משרה אווירה נעימה ונינוחה בכיתה." ייתכן ויוסיפו "יש להשקיע יותר בלימודים" "להתעורר מהחלומות בזמן השיעורים" אה ובגלל שהמורה שלי עכשיו היא בנאדם מיוחד (מפחיד ומקסים זה שילוב מוזר..) אז היא תכתוב לי לחייך ולאכול יותר..כמו תמיד ממ גם עליי היו יורדים (והיו גם מרביצים לי) אם היו יודעים יותר על הדעות השמאלניות שלי.. הכיתה שלי תומכת ב"מוות לערבים" אבל נראה לי שחלק מהם לא יישאר בכיתה שלי שנה הבאה (יעיפו אותם או משהו) אוי איזה כיף נכשלתי בבגרות במתמטיקה!! (נראאאה לי) וגם המגן בלשון היה לא משהו (בואנה ה-אתי הזאת הגזימה הפעם..) וגוד זה המקצוע היחידי שאני הצלחתי בו השנה או אי פעם... ארר אני יהרוג אותה!!

למעלה