נו, אז איך היה? ^^

innocence

New member
אומג, היה כזה כיף!!!

למרות שהתחיל רע מבחינתי ושכחתי את הכפפות בבית והכל, היה פשוט נפלא. אני אוהבת את כולכם! כל כך הרבה תמונות, וכל כך הרבה אנשים כיפים. היה ממש כיף לראות את כולכם ולעשות איתם קאם הורינג:))

CibiHeart92

New member
D:

גם הרגיש טוב שבהתחלה היה מפגש פורומי של צלמים וקוספליירים והחברתי התחיל מאוחר יותר ^^ חוץ מהטרולים שהגיעו בשלב מסוים O_ס אבל לפחות הם הבינו את הרמז הדק של "אתם מפריעים לנו" והלכו...

innocence

New member
באמת היה מוצלח שהיה פוטושוטס בבוקר,

ורק אח"כ חברתי ולא הכל יחד. לא הרגשתי כאילו אני מפספסת שום דבר (לא מצטלמת או לא נמצאת עם אנשים) ואלו שלא היו מעוניינים בצילומים יכלו להגיע מאוחר יותר:)

Mana Sama

New member
היה ממש כיף ^.^

ואיכשהו היו רגעים שהיה לי *נעים* עם הג'קט הזה גם כשלא הייתי בצל,וויפי דו~ הפאקים היחידים- 1.שוב לא הגעתי עם הבס,כי חברה שלי לא דיברה איתי בבוקר 2.הנעליים שלי התקלפו,כמו שציפיתי 3.הנעליים שלי התפרקו לחלוטין,דבר שחלוטין לא ציפיתי שיקרה כהי מצחיק שאני אומרת לגאיה כזה "איזה מוזר,משום מה נעל אחת שלי מרגישה רחבה יותר מהשניה" ורק אחר כך גיליתי שזה בגלל שכל התפר בין הסוליה לנעל פשוט נפתח X___X בסופו של דבר הייתי צריכה להתקשר להורים שלי שיקחו אותי כי לא היה לי בדיוק עם מה ללכת,הנעל רק התפרקה יותר בסוף היום ולא היה מצב בעולם שהייתי הולכת יחפה עד לרכבת XDD היה מספיק מאתגר להגיע יחפה לילו אבל בכל זאת נהנתי,היו מלא תמונות מעולות (לא שלי,אבל לא משנה >.>) והיה ממש כיף במפגש החברתי עם כולם וזה ^^ תעלו תמונות~!!

innocence

New member
יש לי כמה תמונות שלך!

אני אעהל אותן כנראה מאוחר יותר היום. (קודם עבודה ;_;)

Serf SaN

New member
היה מפגש ממש מצוין. :)

אהבתי את הכמות קוספליים שאנשים באו איתם ס_______O במפגש הקודם שארגנו היו רק ממש קצת אנשים.. הפעם הראנו מהו פורום קוספליי באמת. 3:

innocence

New member
לגמרי!

וגם היה כיף שלא היו הרבה אנשים בירקון אז לא בהו בנו והציקו לנו.

CibiHeart92

New member
והקוספליי שלך היה נהדר!

עם כמה שהוא היה יחסית פשוט (הבובות עשו את העבודה) אני מרגישה שלא צילמתי אותך מספיק ><

innocence

New member
הבובות היו מדהימות *_*

הסיבה היחידה שלא ביקשתי ממך, זה כי ראיתי כמה אחרים ביקשו ממך @_@

Serf SaN

New member
תודה לשתיכן ^^

הבובות...קיבלתי אותם פידבקים שקיבלתי על אגומון בחנוכה 2007. לא יודע אם אני באמת אכין דוכן או אמכור בצורה רצינית וזה. :X

innocence

New member
אין ספק שיש לך כישרון בזה.

הבובות עשויות מצוין ובצורה מאוד מאוד מקצועית. ממש כמו בחנויות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני רוצה תמונות!

היה לי מצוין, תכננתי לי יום שהיה קצת מטרמטר סינימטק- מפגש-סינימטק שוב אבל היה ממש מעולה בכל אופן, היה לי ממש כייף להצטלם ולעשות קוספליי-טרולינג לאנשים
ממש תודה לכל מי שהגיע באמת שהיה מפגש מוצלח ממש =)

למעלה