|מנסה להזכר|
הגעתי עם איריס ואז אנשים התחילו להתחבק בכמויות... ואז... |חושב|... אלינה חיבקה אותי 13 פעמים. ואז... ישבנו ליד הקיר שם ואז בא מה-שמו שהיה נורא מוזר. ואז השומר בא ואמר לנו לא לשבת ליד הקיר כי אנחנו סותמים ת'מעבר... ואז עלינו לגג ואז היה סגור ואז ירדנו בחזרה ואז נעלמתי לי... ואז איריס התקשרה ואמרה לי שכולם יושבים בקומה אפס אז בשלוש חזרתי. ואז יצאנו לדיזינגוף סנטר. ואז הלכנו הרבה. ואז ליז התלהבה מפוסטר גדול של פו הדוב. ואז המשכנו ללכת. ואז הגענו לדיזינגוף סנטר. ואז אכלנו פיצות וישבנו במעגל והיינו כמו בגן חובה ואז שירה [זאת הייתה שירה, כה?] סיפרה סיפור על מישהו שהיא לא רצתה שהוא ישב לידה באוטובוס או משהו
והיא בכל זאת אמרה לו שהוא יכול לשבת לידה, כי הוא מה"חבורה", אז הרגשתי יותר בגן חובה
ואז ליז נכנסה פנימה ואמרה "אני גולם" ואז אני נשארתי לאכול אחרונה וכולם אמרו לי לאכול מהר ומאי אמרה שהיא תגמור לי ת'קולה אם אני לא אסיים לאכול. ואז הלכנו לתומר. ואז אחותי באה וחנקה אותי כי הברזתי מפורום סאם 41. ואז קנינו דברים. ואז אלינה וליז אמרו שהן רעבות. והלכתי עם אלינה וסהר לחפש משהו לאכול. וליז לא באה. ועצרנו ליד חנות פרחים ושאלתי אותה אם היא אוהבת והיא התחילה לנגוס בפרחים. [צמחונים...] ואז מצאנו אוכל נחמד לאלינה אצל מוכר מוזר עם פאה של ראסטות צבעוניות בשיער ומשו לבן בעיניים ובשיער ו3 ניטים ואז הוא צחק שאמרתי לו שהצלחתי לספור את הניטים שלו. ואלינה קנתה ג'חנון ובאה ביציאה- "ביצה עושה פלוצים" ואז אישה זקנה ומפגרת שאלה את סהר מה המוכר מוכר. והיא ענתה לה- "ג'חנון ומלוואח." והיא שאלה אותה- "מה זה מלוואח?" וסהר ענתה- "בצק" והאישה אמרה- "בצק? כמו פאנקק." [בלי הי'ודים. זה נשמע חרוז, היא עיוותה את המילה פאנקייק.] וסהר ניסתה להסביר לה שזה לא כמו פאנקק. ואז אמרתי לה- "זה אוכל תימני ויש גם חריף. זה לא פאנקק." ואלינה נעמדה ליד הפח והתחילה לאכול. אלינה- למה את כל כך מגעילה את עצמך? לא מספיק לך שאת צמחוניה? זה היה די מגעיל. בכל מקרה- אלינה ישבה לאכול וסהר קנתה מלוואח נדמה לי... או שהיא סתם אכלה נייר. לא שמתי לב כל כך. "אלינה! תאכלי כפרה-נשמה-עיניים-אוזניים-שעווה" "בתיאבון, סהר." אחר כך התחלנו לחזור והגענו למסקנה שללכת אחרי אלינה זה לא בטוח והלכנו לאיבוד ואז סהר סחבה אותנו לכלי זמר ובהינו בגיטרות וחזרנו לכולם. ואז הלכנו בחזרה. ואז הרמתי את טלי ועשיתי לה שק קמח. ואז אישה רוסיה צרחה עלינו ברוסית. ואז איריס אמרה לנו שהיא אמרה- "תפסיקו לצעוק בלאט!" ואז ראינו אולסטארס, והיו חסרים לי בערך 20 שקלים בשביל לקנות דגם חדש. ואז אלינה הלכה לאיבוד. ואז חיכינו לה בזמן שליז מסבירה לה איך לחזור. ואז הלכנו ביחד לעזריאלי. ואז נכנסנו לחנות מאגניבה והיה שם מוכר נורא נחמד ושמענו את הדיסק הראשון של לימפ ביזקיט. ואז אמא שלי התקשרה ואמרה לי שאני צריך ללכת. ואז הלכתי
. תספרו מה היה בחלקים שלא הייתי וכלמיני דברים שקרו שאני לא סיפרתי ותשימו תמוניות
יומטוב. [אה, אגב- אין לי אייסי/מסנג'ר של אפ'חד כמעט. תשימו פה.]