נו, אז איך היה במפגש? מה עשיתם?
L LINKIN PARK!!! New member 5/12/02 #2 אני... שבכלל חזרתם, אולי אני בכלל מדבר לעצמי... יש פה עוד מישהו איתי בפורום?
L Larik New member 6/12/02 #3 אני חזרתי ב 7 מתי כל השאר חזרו אני לא יודע. חכו עד ש Pure Blood יפרסם את התמונות
ר רובי מאסטר New member 6/12/02 #4 מה עשיתם? ציירתם כוכבים בתוך עיגולים על מדרכות? סייאנס? אורגייה? (גוגו היה אתכם אז לכו תדעו ) עשיתם קמהאמהות מדומות זה על זה? פיקניק? בורגר?
מה עשיתם? ציירתם כוכבים בתוך עיגולים על מדרכות? סייאנס? אורגייה? (גוגו היה אתכם אז לכו תדעו ) עשיתם קמהאמהות מדומות זה על זה? פיקניק? בורגר?
L Larik New member 6/12/02 #5 לצערי אני ממש לא טוב בסיפורים אז זה לא יהיה טוב אם אני אספר את מה שקרה שם, אז אני לפחות אעלה חלק מהתמונות שצילמתי במפגש, (אני לא יכול להעלות את כולן בגלל האינטרנט האיטי שלי)
לצערי אני ממש לא טוב בסיפורים אז זה לא יהיה טוב אם אני אספר את מה שקרה שם, אז אני לפחות אעלה חלק מהתמונות שצילמתי במפגש, (אני לא יכול להעלות את כולן בגלל האינטרנט האיטי שלי)
ר רובי מאסטר New member 6/12/02 #6 מי בתמונה? או שאתה צלם גרוע ומשתתפי הפורום שהתכוונת לצלם הם אלה שנמצאים 10 מטר מאחורה?
ר רובי מאסטר New member 6/12/02 #8 יש תמונה של גוגו? אני חייב לדעת אם הוא נראה כמו מנהל של פורום הנטאי
L LINKIN PARK!!! New member 6/12/02 #17 ... מזל שלא באתי... הייתי היחיד שמתחת לגיל 15, אפילו 16... ואם כבר אז בבקשה, גם אם כבר היה 5,000 פעם... בן כמה כל אחד, אני רוצה לדעת אם אני לא היחיד פה שבכלל עדיין בחטיבה(אני מקווה מאוד).
... מזל שלא באתי... הייתי היחיד שמתחת לגיל 15, אפילו 16... ואם כבר אז בבקשה, גם אם כבר היה 5,000 פעם... בן כמה כל אחד, אני רוצה לדעת אם אני לא היחיד פה שבכלל עדיין בחטיבה(אני מקווה מאוד).
L Larik New member 6/12/02 #14 תזכירו לי מי זה. כי אני ממש חדש פה ואני לא ממש זוכר את השמות, ונרא לי שמי שהיה במפגש לא פה עכשיו נרא לי שזה הוא....
תזכירו לי מי זה. כי אני ממש חדש פה ואני לא ממש זוכר את השמות, ונרא לי שמי שהיה במפגש לא פה עכשיו נרא לי שזה הוא....
L Larik New member 6/12/02 #16 לצערי זה מה אני יכול לעשות להעלות עוד תמונות זאת אחריותו של pure blood, כי שלחתי לו את התמונות שיעלה אותן, בגלל שאני די מוגבל ברוחב פס, ובזמן....
לצערי זה מה אני יכול לעשות להעלות עוד תמונות זאת אחריותו של pure blood, כי שלחתי לו את התמונות שיעלה אותן, בגלל שאני די מוגבל ברוחב פס, ובזמן....
P Pure Blood Saiyan New member 6/12/02 #23 מצטער כולם משהו מוזר מאוד קרה והתיקייה עם התמונות פשוט נעלמה לי! אין לי מושג למה!