סיכום של מאי רוזן מהרשמי
בהתחלה נפגשתי עם שיר בר ונסענו ביחד. הגענו לשם וכל מי שהיה מהפורום היה באיזה שהוא שער... אח"כ נכנסנו להיכל עצמו, ואז לאולם. היו כמה אנשים שנכנסו למאחורי הקלעים, אז ניצלתי את ההזדמנות ונדחפתי אליהם ועשיתי כאילו אני חלק מהם biggrin.gif פתאום אני מוצאת את שרית, יעל, דאנה ודנה (רק דנה!) עם מלא מלא בלונים מבולגנים, שבמקרה, אריאל, האחיינית החמודה של נינט בילגנה laugh.gif (דרך אגב, הילדה הזאת פשוט מקסימה!) אחר כך הייתי עם שיר, ספיר וליטל. אני פשוט אוהבת אתכן. ואני מצטערת אם פגעתי בכן, באמת. ואז מישהו, אני לא זוכרת אפילו, שם לי תג של ההפקה בידיים. אני אפילו לא זוכרת מי זה היה. בקיצור הסתובבתי שם, ופתאום ראיתי את מירי מסיקה. באתי אליה (למי שלא יודע-היא אחת הזמרות האהובות עליי) והייתה ליידה אישה עם ז'קט בז', שיער אסוף ומשקפי ראייה. פתאום גיליתי שזו נינט tongue.gif כ"כ יפה לה משקפי ראייה... אמרתי לה בשיא הביישנות "היי..." והיא כזה "הייי מאמא שלי!" וצבטה לי את הלחי... אל תשאלו אותי למה היא קראה לי מאמא כי אין לי מושג laugh.gif הבאתי לה מכתב קטן ממני, היא אמרה "תודה רבה מותק שלי" ובגלל שהיא מיהרה היא הלכה מהר. אח"כ הלכתי עם שרית, דנה, דאנה, יעל וקרן (היא לא רשומה, היא אורחת! חכו היא עוד תרשם. היא ממש מותק) להופעה עצמה. כל ההופעה ישבתי על דאנה ואופיר סביר (אופיר אני אוהבת אותך המון!)בשורה 3 או 4...לא זוכרת. נינט הייתה מקסימה. היא לבשה בגדים לבנים, והיא הייתה כ"כ יפה. היא שרה אבשלום, עוד מעט, האור בחיי, אולי, השיר שלנו והכי הכי חשוב-היא יודעת! היא כל הזמן חייכה אל הפורום. והתבלבלה מלא בשירים...לא נורא, נסלח לה cool.gif ואז נועה (ילדה חולה. פשוט מתוקה אמיתית) עלתה לבמה ונינט כזה אמרה לה "נכון שאני ואת החברות הכי טובות?!" משהו בסגנון. ואין, היה כל כך כיף לראות איך נינט נותנת מעצמה כל כך הרבה. היא פשוט מדהימה. אח"כ יצאנו החוצה והפרחנו בלונים (שהיו אמורים להיות לילדים החולים, אבל הם הלכו הביתה...) ושרית כזה "יאאא הנה הבלונים!"... שרית, הבלונים הזכירו לך משהו? אהמ תמונה אחת? שששש laugh.gif ואז נינט יצאה, וזה הקטע שהכי הוגעלתי ממנו והכי כאב לי הלב- מלא מלא ילדים עלו עלייה, משכו אותה, מה לא. היה לי פשוט עצוב לראות את זה. זה היה זוועה. ומי שהיה שם ליידי יודע שבדיוק 10 דק' לפני שנינט יצאה אני צעקתי ל-א להתקרב לאוטו שלה ולא למשוך אותה. ואני יודעת טוב מאוד שכל מי שהיה שם שמע אותי, כי כשאמרתי את זה היה שקט וכולם הסתכלו עליי.