"נותנים תקווה"

תמונות....

http://ninet.co.il/forum/index.php?s=41e090e87e959a00bbbc8dab144606c9&showtopic=28830 תודה לשיר מהרשמי
תראו איזה תמונה מדהימה!

ג ב ש ו ש

New member
כן יש מלאא../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אני צריך ללכת לבית ספר עד 1 וחצי בערך אז אחכ' אני אעלה..

תודה לגיא מהרשמי

וואי וואי איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!! הגעתי לשם בסביבות 17:00 וקצת, חיכינו בחוץ ליד הכניסת אומנים, ופתאום מי יוצאת?! נינט.. smile.gif היא בדיוק סיימה באלאנס כנראה. (עם משקפי ה'זבוב' האגדיות) היא באה אלינו וחיבקה ונישקה כל אחד.. אחחח איזו חמודה.. rolleyes.gif קיצר אחר כך נכנסנו לאולם.. התחילה ההופעה ואז נינט עלתה לבמה.. וואייייייייייייי איזה יפה היא שרה ואיזה צמרמורות עברו לי בגוף.. חבל על הזמן! צילמתי המון המון המון תמונות שלה.. אבל אני אשלח לגלריה wink.gif היא שרה מלא שירים, אני אכתוב כאן את אלה שאני זוכר: עוד מעט, היא יודעת, האור בחיי, השיר שלנו, רק החיים.. וכל השאר אני לא זוכר laugh.gif היה כיף לראות את כולםםםםםםםםםםם!!!!!!! smile.gif תודה כולם אתם פורום מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת.. happy.gif גם הופעה מדהימה, גם פגשתי את נינט, וגם פגשתי אתכם smile.gif כמה דברים טובים ביום אחד?! משום מה הפעם אין לי תמונות מעניינות להעלות.. tongue.gif חחחח למרות שצילמתי מלא.. זה הסיכום שלו והוא שם תמונה...

סיכום של מאי רוזן מהרשמי

בהתחלה נפגשתי עם שיר בר ונסענו ביחד. הגענו לשם וכל מי שהיה מהפורום היה באיזה שהוא שער... אח"כ נכנסנו להיכל עצמו, ואז לאולם. היו כמה אנשים שנכנסו למאחורי הקלעים, אז ניצלתי את ההזדמנות ונדחפתי אליהם ועשיתי כאילו אני חלק מהם biggrin.gif פתאום אני מוצאת את שרית, יעל, דאנה ודנה (רק דנה!) עם מלא מלא בלונים מבולגנים, שבמקרה, אריאל, האחיינית החמודה של נינט בילגנה laugh.gif (דרך אגב, הילדה הזאת פשוט מקסימה!) אחר כך הייתי עם שיר, ספיר וליטל. אני פשוט אוהבת אתכן. ואני מצטערת אם פגעתי בכן, באמת. ואז מישהו, אני לא זוכרת אפילו, שם לי תג של ההפקה בידיים. אני אפילו לא זוכרת מי זה היה. בקיצור הסתובבתי שם, ופתאום ראיתי את מירי מסיקה. באתי אליה (למי שלא יודע-היא אחת הזמרות האהובות עליי) והייתה ליידה אישה עם ז'קט בז', שיער אסוף ומשקפי ראייה. פתאום גיליתי שזו נינט tongue.gif כ"כ יפה לה משקפי ראייה... אמרתי לה בשיא הביישנות "היי..." והיא כזה "הייי מאמא שלי!" וצבטה לי את הלחי... אל תשאלו אותי למה היא קראה לי מאמא כי אין לי מושג laugh.gif הבאתי לה מכתב קטן ממני, היא אמרה "תודה רבה מותק שלי" ובגלל שהיא מיהרה היא הלכה מהר. אח"כ הלכתי עם שרית, דנה, דאנה, יעל וקרן (היא לא רשומה, היא אורחת! חכו היא עוד תרשם. היא ממש מותק) להופעה עצמה. כל ההופעה ישבתי על דאנה ואופיר סביר (אופיר אני אוהבת אותך המון!)בשורה 3 או 4...לא זוכרת. נינט הייתה מקסימה. היא לבשה בגדים לבנים, והיא הייתה כ"כ יפה. היא שרה אבשלום, עוד מעט, האור בחיי, אולי, השיר שלנו והכי הכי חשוב-היא יודעת! היא כל הזמן חייכה אל הפורום. והתבלבלה מלא בשירים...לא נורא, נסלח לה cool.gif ואז נועה (ילדה חולה. פשוט מתוקה אמיתית) עלתה לבמה ונינט כזה אמרה לה "נכון שאני ואת החברות הכי טובות?!" משהו בסגנון. ואין, היה כל כך כיף לראות איך נינט נותנת מעצמה כל כך הרבה. היא פשוט מדהימה. אח"כ יצאנו החוצה והפרחנו בלונים (שהיו אמורים להיות לילדים החולים, אבל הם הלכו הביתה...) ושרית כזה "יאאא הנה הבלונים!"... שרית, הבלונים הזכירו לך משהו? אהמ תמונה אחת? שששש laugh.gif ואז נינט יצאה, וזה הקטע שהכי הוגעלתי ממנו והכי כאב לי הלב- מלא מלא ילדים עלו עלייה, משכו אותה, מה לא. היה לי פשוט עצוב לראות את זה. זה היה זוועה. ומי שהיה שם ליידי יודע שבדיוק 10 דק' לפני שנינט יצאה אני צעקתי ל-א להתקרב לאוטו שלה ולא למשוך אותה. ואני יודעת טוב מאוד שכל מי שהיה שם שמע אותי, כי כשאמרתי את זה היה שקט וכולם הסתכלו עליי.

איזה חמודה נינט!!

איך היא אמרה לנועה "נכון שאנחנו החברות הכי טובות"? די, היא כ"כ חמודה!! (נועה זאת הילה ששמתי תמונה שלה...)

הסיכום של שרית לין מהרשמי

טוב, האשה מדהימה. אין מילים. אין ספק שזו ההופעה שהכי נהנתי בה אי פעם. זה התחיל ככה: ב2 נכנסו יעל ואני למאחורי הקלים. אחרי שהיינו בחדר הפקה המפקיה שלחה אותנו לאולם ובדיוק היה הבלאנס של דני סנדרסון. אני כמו מוגבלת שרה תשירים שלו ואז מגיע איזה נגן מחליף מהלהקה של נינט ומתחיל לדב עליה. עברו עשר דקות ובדיוק אמרתי ליעל "טוב שמעי, אין מצב שהיא באה. בטח ייעשו תבלאנאס במקומה" לא עברה שנייה ונינט ירדה במצדרגות שפוכה לחלוטין "השנייה קמתי, אני לא רואה בעיניים" אממרה שלום ועלתה לבמה. היא ישבה עליה איזה 20 דקות לא שרה ולא כלום אז ניגשנו אליה, דיברנו איתה קצת ואז בשיא ההפתעה קיבלתי תנשיקה ותחיבוק של החיים שלי. אף פעם החיבוק הנינטי הזה לא היה בעל משמעות כמו היום. אייל הכניס איזו ילדה להביא לנינט מתנה אז הוא קרא לה "רוזה, בואי.." ונינט התחילה לשיר "רוזה, רוזה, רוזה, רוזה את אהובה שלי" laugh.gif אני ויעל המשכנו בשלנו ושמענו מהבמה "לאן שלא תלכייייייייייייייייייייייי...." בקול הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי, מי שהיה על הבמה עשה חיקויים laugh.gif והראל לא היה אז נינט התחילה לשיר את "הנני כאן" ובפזמון איבדה את עצמה לגמרי, לא היה לה שמץ מה המילים והיא פשוט נקרעה מצחוק. אח"כ הכנסנו את דנה ודאנה לסוף החזרה ויצאנו החוצה קצת, בזמן הזה נינט יצאה ונסעה לאן שהוא לא לפני שהיא הייתה מדהימה לכל מי שחיכה לה בחוץ. משהו כמו רבע שעה אחרי נכנסו, קיבלנו תגים וחזרנו לחדר הפקה. עבדנו שם ואז הגיעה אורנה דץ, היא מדהימה לאללה. דיברנו איתה וצחקנו והכל ואז נכנסו לאולם כי התחיל המופע. באמצע המופע יצאנו לסדר משהו בחדר הפקה ונינט הגיעה, היא הייתה כ"כ יפה! לבושה כולה בלבן, ז'קט בז' ומשקפי ראייה. אחת התלבושות הכי מדהימות שהיא הגיעה בהן אי פעם. אנחנו מסדרות תדבררים בחדר והיא נכנסת "היי בננות" וממשיכה לחדר הסמוך. אח"כ חזרנו למופע, בהפסקה נכנסו והיה לה ממש לחץ על החדר לא התקרבנו ולא ניגשנו אליה אבל היו שם צלמים שצילמו דרך חלונות את כל מה שקורה בפנים mad.gif חזרנו להופעה ומהר מאוד הגיע תורה של נינט, היא נתנה את כל כולה וראו שהיא התרגשה. בתחילת ההופעה היא העלתה את נועה לבמה ואמרה שכשנועה מספרת לכולם שהיא החברה הכי טובה של נינט אף אחד לא מאמין לה אז היא לקחה את המיקרופון ואמרה "נועה היא החברה הכי טובה שלי. זהו, עכשיו כולם יודעים" rolleyes.gif זו הפעם הראשונה אם אני לא טועה שהיא שרה את "היא יודעת" לקהל שהוא לא שלה והיה לה חיוך ענק כשהיא שמעה אותנו שרים את השיר בקולי קולות, היא לא הפסיקה להסתכל על הפורום ולשלוח נשיקות. רק היום הבנתי את המשמעות האמיתית של השיר עם כל התנועות שהיא עשתה. היא ממש הייתה בטוח השיר ובכל מילה היא הכניסה כ"כ הרבה רגש, כוונה ואמירה. היא הקסימה אותי לגמרי. אח"כ יצאנו החוצה, דנהלה נכנסה למאחורי הקלעים וחיכינו לה שהיא תסיים עם נינט ואז כל אחד הלך לדרכו. בהחלט יום מדהים.

למעלה