נותן בהם סימנים (2)

יוביוב

New member
נותן בהם סימנים (2)

ככמו כל סרט המשך תמיד הראשון מוצלח ממנו, אבל בכל זאת.. א.החוקר- זהו זן נפוץ מאוד בתחומי ארץ ישראל , בעיקר באותו איזור גיאוגרפי הנקרא צ`אט. ללא כל התרעה הנראית לעין הבחור מתפרץ לפרטי וממטיר שאלות. ``בת כמה`` , ``מאיפה``, ``מה עושה`` , ``מי אבא שלך`` , ``כמה הוא מרויח`` אותו בחור שאם היית יוצאת אתו.. הייתם מתישבים בבית קפה כך שהוא במעבר , ואת כמובן לחוצה אל הקיר. את רגליו הוא ישלח קדימה בעודו דוחף את השולחן לעברך. בלית ברירה את מאמצת צורת ישיבה שמעולם לא נוסתה ושנאסרה במפורש באמנת ז`נבה.. ואז הכל מתחיל..הבחור מביט בך במבט ששמור לטומי ג`ונס לי כשהוא רואה עבריין נמלט..ןהסיוט מתחיל.. הדקות נוקפות.את מסתכלת בדלת בעקרגה מצפה כל רגע שה``ועד נגד עינויים בישראל`` יכנס פנימה ויעצור את המתרחש.. וכעת הזמן לגלות לבני ישראל היקרים מה הם הרוויחו.. א. ה``לא מאמינה``-אותה אחת שעל כל תשובה שלך היא אומרת ``בטוח?`` או ``אתה אומר לי את האמת?`` אותה אחת שאם היית יוצא איתה... העסק היה מתנהל בערך כך.. ``שלום אני יוסי`` ````תעודת זהות בבקשה ,רוצה הוכחה`` ````טוב בוא תיכנסי לאוטו בבקשה ``תחנה בצד רגע, רשיונות בבקשה.. אוקיי..סע..`` ``הבאת את כל המסמכים והאישורים שביקשתי ... בנוגע למשכורת וההורים ..ותוכיח שאתה בן...`` ב. ה``מעיפה``-אותה אחת שתמיד תזרוק אותך מהפרטי אפילו אם רק אמרתי ``היי``. יש העפות עדינות ``טוס לי מהפרטי עכשיו!`` , ויש פחות..`` מגניב 2000-- -אידיוט שכמוך עלה לפרטי``. וזאת אותה אחת שאם היית יוצא איתה.. אתה היית נוהג מקדימה והיא יושבת מאחורה כי ``אנילא ממש מכירה אותך`` . הייתם נפגשים בעזריאלי במרה הטוב, ``אני מעדיפה מקום עם הרבה אנשים, שמה אני חשה בטוחה`` , ואצל הוריה במקרה הרע. מעולם לא תראה את ידה עוזבת את הניצרה של ה``גז מדמיע``..``סתם..פשוט משעממם לי בידיים..`` ומשום מה כל האוכלים בבית קפה מזכירים לך שומרי ראש..או שזה רק הדמיון הפרוע שלך שניזון ממכונית המשטרה שסובבת את המקום כל 3 דקות... ג.``בעלת העקרונות``- אותה אחת ש``אניבעיקרון לא מדברת בפרטי`` או ``אני בעיקרון לא מגלה מאיפה אני`` אותה אחת שאם היית יוצא איתה... ``תראה -זה לא אתה..זה אני..אני פשוט עקרונית נגד מי שלא בישיבה/מתחת 1.80..אני פשוט עקרונית מעדיפה מישהו גושדני..`` . ``לעזזאל..היא הרי ידעה את זה קודם..`` אם תאהבו..

כפיתוש

New member
מנקודת מבט שונה...H-)

ב``ה יוב, הקטע ענק, ולא פחות יפה!! עצה ידידותית, אל תלמדו מיוסי, אל תוציאו את רשיון הנהיגה שלכם מהיד, ובמיוחד לא את המפתחות!!! אני כותבת פה על אותן בחורות מנקודת ראות שונה, אני מקווה שזה לא ישעמם אתכם, רק חושבת שתמיד צריך למצוא נקודת זכות במועמד/ת לא חושבת שזה ממש ילך לי, אבל אני מנסה... (בהצלחה כפית, ואל תעלבי אם לא נקרא את זה, זה ארוך...-ועוד תירוצים שלא נעים לנו לומר לך...) אז ככה: אותה בחורה של ``מאיפה אתה``, ``מה עושה?``... היא אותה אחת, שאם היית יוצא איתה, הייתם יושבים בבית קפה, היא הייתה מתעניינת בכנות מהולה באף קצת ארוך (!!!) בחייך הקצרים, סה``כ רוצה לדעת מראש עם מי יש לה עסק, כדי שתוכל לתכנן היטב את אסטרטגית הלוחמה, ביעילות, ובלי לחץ של זמן... זו בעצם, אותה אחת, שלאחר 100 שאלות שלה, היתה נותרת בראשך שאלה אחת בלבד: מה א-נ-י עושה פה..??? ה``לא מאמינה``, זה אותו אחד (כן, כן, אחד!!, אם היא לא מאמינה לך, גם אתה לא חיב להאמין..) שיראה את תעודותיך, יפלח אותם, ובטח עוד יצא לכם להפגש עוד פעם, פעמיים, בזהות שונה, כמובן... למה שהיא תאמין לך??? תאמינו לה, אל תאמינו לאף אחד!!! ה``מעיפה``, זו דווקא זו, שתציע לך ברוב נימוסיה, איזו עוגה גבוהת קצפת באיזה מקום שלא יהיה (אולי אפילו בבית ההורים... או בבית של החבר, שאם היא תברח, יהיה לך עם מי לדבר) אין מה להגיד, עוגה טובה! אבל אחת משתי האפשרויות, וזה תלוי בך: - אתה נחמד... בקיצור, הכל... היא מתרגשת, מתלהבת, וממש בלי משים (אוחחח... אם היא רק הייתה שלא זה מה שגרם לך לעוף משם) היא מעיפה עליך חת`כת קצפת... או איזה אבקת סוכר על חליפת השש מאות דולר שלך... (מישהו הולך איתם, בימינו? אין לי מושג..) - אתה באמת מרגיז, משעמם, הממ... (היא מייחלת שרק תעוף לה מהעיניים כבר), והיא תופסת אומץ, ועושה מה שהבטחתי פעם לעשות למישהו בצ`אט... מעיפה לך את העוגה בפרצוף :-( על ``בעלת העקרונות`` אני באמת מעדיפה לא לדבר, כי לפעמים אני קצת דומה לה... ;-) אבל מי יודע, נראה לי שאם היא תבדוק רק בתעודת זהות של יוסי, ותשאל אותו רק ``בן כמה הוא`` ועוד כמה שאלות פעוטות וחסרות חשיבות, ורק תשפוך מעט מהמי עדן שלה על השולחן. לא, לא בכוונה... ואולי גם רק תהיה קצת נחמדה (לא הרבה. כמוך...), אולי אפילו תעיז למצוא חן בעיניך... היא, היא זו (לא, היא לא מהצ`אט, שם אין כאלה) אשר בזכותה/בגללה תנטוש אותנו לטובת בית אחר :-( אך אל תדאג יוסי ת.ז 51722455 מטר שבעים ותשע, שבעים קילו, והכי חשוב: מאופיין כהלכה... אנחנו נתגעגע אליך, אולי. לא נשכח אותך, אולי. ובטח גם הילדים שלנו יפגשו פעם בצ`אט הזה (אולי???) :p חיים מאושרים, כפית.

חיוך

New member
ואני שואלת את עצמי...

מי מהן זו אני... ובעצם- אני משהו מיוחד, עלי עוד לא נכתב הספר... (וכן, יובי, הקודם היה טוב יותר למרות שגם זה גרם לי לצחקק צחקוק חסר מעצורים...) רק אושר :)

ת^עלול

New member
נותן בהן סימנות....

ב``ה גם לבנות יש את הקטעים שלהן: ממשששש לאאא (עם שין מודגשת כזאת) נראה לך??? (בטון מתנשא) אוי מצטערת (בערך כל דקה, כשהיא מרגישה צורך להתנצל)

נחון, תעלול, אבל!!

משום מה הבנים תמיד נותנים לבנות להרגיש שהן אשמות... כמו שמישהו שפעם התחיל עם מישהי שצרחה עליו לרדת ממנה אמר ``אם לא היית כזו יפה, ולא היית מתאפרת, לא הייתי נמשך אלייך. את גרמת לי לזה``... אז נחון שבנות אומרות ממש לא וכאלה, אבל גם לבנים יש סלנגים משלהם, וד``ל...

למעלה