נושים שלי...... מי נישאר/ה כאן???
E eranmc New member 17/9/02 #3 לירן אני מכין מטאטא!!! את עוד תעשה עליי מלחמת עולם! ועוד הצעת לי להחגביל את ההוא. *הלם* טוב ביצפר ביי
לירן אני מכין מטאטא!!! את עוד תעשה עליי מלחמת עולם! ועוד הצעת לי להחגביל את ההוא. *הלם* טוב ביצפר ביי
ש שעטנז New member 17/9/02 #4 להחגביל... שאני לא יבין מה אתה אומר ??? זה פשוט מצב חסר תקדים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב ערן עוד פעם לא הבנתי
להחגביל... שאני לא יבין מה אתה אומר ??? זה פשוט מצב חסר תקדים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב ערן עוד פעם לא הבנתי
E eranmc New member 17/9/02 #5 כי אתה לומד יותר מדי מתימטיקה בהתחלה כתבתים "להחרים" וןאז נזכרתי שאומרים "הלגביל" וה"ח" נשארה. מובן? הלו יחחחחחחחחס
כי אתה לומד יותר מדי מתימטיקה בהתחלה כתבתים "להחרים" וןאז נזכרתי שאומרים "הלגביל" וה"ח" נשארה. מובן? הלו יחחחחחחחחס
E eranmc New member 17/9/02 #7 אם אתה מחובר תן סימן!!! אהה ועוד דבר יש לך איי סי קיו? יאללה אחוקים ואחוקיות זזתי להתקלח אבוא בערב לאבס יאהההההה
אם אתה מחובר תן סימן!!! אהה ועוד דבר יש לך איי סי קיו? יאללה אחוקים ואחוקיות זזתי להתקלח אבוא בערב לאבס יאהההההה
O OneSweetDayDream New member 17/9/02 #9 די!!!!! נמאס לי מהסימן הזה! נדבקת מהמפגרת ההיא? עוד סימן אחד ואני מאשפזת אותך במגדל פיזה שבפאריז