נושא שהעליתי בפורום תאונות דרכים

DizzyMissLizzy

New member
נושא שהעליתי בפורום תאונות דרכים

ונראה לי שראוי לטיפול כלבוטק: מתי סוף-סוף יסמנו את הכבישים כמו שצריך? והנה דוגמה אחת מתוך רבות: בכביש איילון דרום באזור הפיצול לכיוון כביש ירושלים ישנם סימוני מסלולים ישנים (בצבע לבן) וחדשים (בצבע אדום). הסימונים מצטלבים ביניהם ומאד מבלבלים. בכל אופן, פעמים רבות אני רואה נהגים שמתבלבלים ולא יודעים באיזה מסלול עליהם לנסוע, ומכיון שזהו כביש מהיר, זה ממש מסוכן. למה לא דואגים לסימון חד משמעי ברור ??? פעם עוד חשבתי שזה מצב זמני, אבל, לדעתי זה כך כבר מעל שנה (או אפילו יותר), וכנראה שאין דבר יותר קבוע מן הזמני. ואני לא יכולה להתאפק ולא לתת דוגמה נוספת: היציאה הצפונית מרחובות לכיוון נס ציונה.

ginat

New member
אני מכריז עתה על מבצע ../images/Emo73.gif

ובו אני קורא לכל צופינו וגולשינו היקרים לשלוח לי כתובות ובהן בעיות הסימונים (ולא רק) בכבישים. אני בטוח שנגיע למאות כתובו אז קדימה צאו לדרך וכתבו לי

דני ג

New member
כמנהל פורום תאונות דרכים בו פורסמה

הודעתה במקור, אשמח לשתף פעולה בנידון. בפורום תוכלו לקרוא על תלונות נוספות של אנשים ואף על מקרה אמיתי של שילוט לקוי ומה שקרה בעקבותיו. דני G. מנהל פורום תאונות דרכים בתפוז.

noname543

New member
כביש חוצה שומרון|ימיןאו|../images/Emo26.gif

בכביש חוצה שומרון מכיוון ראש העין לכיוון אריאל יש בעיה חמורה בסימוני הכביש. לפני כשנה פתחו את הכביש עקב הבעיה הביטחונית, הכביש לא הושלם ולכן עד היום יש תיקונים, אך זה לא אומר שצריך להשאיר את הסימונים הישנים על הכביש!! איפה ההזהרות??
הסימונים הישנים מצטלבים עם הסימונים החדשים, והם מבלבלים מאוד!! הם מבלבלים עד כדי כך שלא עובר יום בלי תאונה על הכביש הזה, כביש אשר מתיימר להיות כביש מהיר?! בכביש הזה נהרג לפני כחודש אדם (שהשאיר אחריו משפחה וילדים), כי לא שם לב לתמרור החדש שהציבו? אין שם תאורה, אין כמעט תמרורים
והכל נעשה שם בצורה מחפירה. פלא שיש תאונות דרכים??

shaitz

New member
איכות הצבע של סימון הכבישים

לא רק שלא מסמנים כבישים כראוי, איכות הצבע שמסמנים את הסימונים ירודה הצבע נמחק לאחר שבוע... יש לי דוגמאות ממספר רחובות ברמת גן. הצבע נמחק לאחר שבוע !!

למעלה