למה אני כאן--
אני כאן כי חיפשתי להיות כאן (חיפשתי פורום על אפילפסיה לפני שנה ולא מצאתי). אני כאן כי זה המקום (היחיד בינתיים) שפה אני יכולה להשתפך לגבי מה שעובר עליי, מציק לי, עצוב לי, כואב לי בשל קשיי עם האפילפסיה.(אני חוסכת ברגשות אלו עם משפחתי כדי לא לצער אותם ולא מבטאה עד הסוף את תחושותיי, עליכם אני לא מרחמת..) אני כאן להתעדכן בקשר לתרופות חדשות, אפילפטולוגים, סוגי התקפים, מידע מרוכז וממקור ראשון, אתם. אני כאן כי הייתי בטוחה שבמקום כלשהו נמצאים עוד אנשים שיש להם אפילפסיה, ורציתי ללמוד מיהם, מה סוג האפילפסיה שלהם, איך הם מתמודדים עם זה, איך הסביבה הקרובה חיה עם זה, איך הם עובדים, מתפקדים, ובקיצור- מה יש שם בחוץ לגבי האפילפסיה. אני כאן כדי להתנחם, לקבל עידוד, סיוע נפשי כשצריכה, מילה מעודדת, באותם רגעים קשים. אני כאן כדי לספר על אותם רגעים קשים. אני כאן כדי לעודד, לתמוך, לסייע למי שחווה גם אי אילו רגעים קשים, לפעמים בדומה לי, לפעמים מעט שונה. אני כאן כדי לפעול לשינוי דברים.לשינוי הסטיגמות, בעיקר. אני כאן כי מצאתי מקום לא רע בכלל לכל אותם הדברים שהזכרתי עד עכשיו. אני כאן כי יש חוט שמקשר בין כל מי שנמצא פה, והוא קשר אותי גם כן. אני כאן כי יש לי שפה משותפת, דעות משותפות, נקודות ראיה משותפות עם כמה מכם. אני כאן כי יש לי דעות שונות, נקודות ראיה שונות, ושפה לא משותפת עם כמה מכם, ועדיין, זה בסדר שאני כאן. אני כאן כי זה יכול להיות המקום שממנו ייצאו בשורות שיסייעו לי (הרצאות מעניינות, קבוצת תמיכה באי"ל וכו'). נכון להיום, הפורום תופס מקום גדול בחיי (ואל תשכחו שאני בחופש, הנגישות למחשב יומיומית ובהחלט מנצלת זאת) בין אם פיזי, בין עם רגשי. מנסה לתת לאחרים מה שנראה לי שהם זקוקים ויכולה להביא מעצמי ניסיוני ותחושותיי. מקווה שאחרים שמחים לקחת ממני מה שיש לי לתת, ואם לא, לפחות ניתנה לי הבמה להביע דעתי.