נושא שבועי בשם ufo

חייםלוי

Member
מנהל
נושא שבועי בשם ufo

ל ufo יש בעיות עם המחשב אז אני מעלה במקומו: מה אנחנו מרגישים וחושבים מהרגע בו אנו שולחים הודעה או מייל ועד הרגע שבו מתקבלת התשובה המיוחלת? לפעמים עוברות דקות או שעות, אך לעיתים עוברים בדרך ימים שלמים... מה אנחנו מרגישים, כשאנו פותחים את תיבת המיילים שלנו ומוצאים... כלום? האם אנו מרגישים כעוסים? עצובים? חוששים שמשהו לא בסדר? האם עולה בנו חשד – שבעצם המכתב שרצינו לשלוח לא נשלח, או לא נקלט כראוי? אולי נדמה לנו שהצד השני נתקל בבעיות טכניות? האם אנו חושבים שהצד השני משחק איתנו? מתעלם מאיתנו? לא אכפת לו מאיתנו? הוא כועס? הוא נעלב?....

moribat

New member
טוב, קודם כל זה תלוי במה אנחנו

שולחים ומה מטרת ההודעה. לרוב, אני שולחת את הודעותיי המשתפכות במטרה לפרוק את כל הנאחס שקיים אצלי באותו רגע, וקצת אחרי. (זה בעיקר ההודעות שאחרי ההתקפים שלו..). להודעות האלה האמת, אני לא מצפה לתגובות בכלל.כאילו, מה יש להגיד?? כמובן שאז אתם תומכים, ואני מוקירה לכם תודה על כך, אבל לסוג ההודעות הזה אני לא מצפה לתגובה, מטרתי היא להוציא קצת מכל התיסכול והכאב שזורם בי. האמת, שלא נתקלתי במצב ששלחתי הודעה וחיכיתי וציפיתי, ומי לא הגיעה? התגובה..לעיתים התגובה מגיעה מאוחר יותר, אבל לי אישית ברור שלא תמיד הצד השני נגיש וזמין מיד באותו הרגע (כמוני למשל, שמתבטלת חודש שלם בבית....). הצד השני כועס? נעלב? לא חושבת שאני אישית מגיעה לריבוי מצבים בהם הצד השני כועס או נעלב.ייתכן שאני קשה לעיתים בתגובותיי, יש לי את הלוקסוס של לא לשחק משחקים, שהרי היחסים פה לא תלויים בדבר.אך שום דבר מתגובותיי לא נועד לפגוע, להעליב או להקניט. משחקים? למרות שהאינטרנט רווי בהשד יודע מה, אולי זו תמימות מצידי, אבל אני לא רואה מה הטעם לשחק ,במיוחד בפורום הזה...אם הייתי רוצה לשחק, הייתי חברה בפורום משחק ודרמה יוצרת... אני מעדיפה לקחת את היתרונות שיש בקשרים שנוצרים פה באינטרנט, אנשים שלא נפגשתי איתם, אך עם זאת חשפתי בפניהם את נבכי נשמתי, ולהיפך. מה יותר טוב? ברור שכמו בעולם הלא וירטואלי, נוצרות קירבות מסויימות שיותר חמות מאחרות.אולי מאנשים אלו אני מקבלת תגובות חמות יותר, או תגובות בכלל, נקודה. אני מנצלת את הנושא השבועי הנוכחי להודות, שאני קוראת כל הודעה שנכתבת פה, למרות שלא מרבה להגיב.זאת גם נקודת ההנחה שלי לגבי הודעותיי- יש מי שקורא, גם אם לא מגיב.זה כבר מעיד על האיכפתיות , מצידי, ומהצד השני, ואשריי.

moribat

New member
בקשר לקשיים טכניים--

היו כבר כמה וכמה הודעות שכתבתי תגובות, והמשפט "חלה טעות, נסו מאוחר יותר" הופיע.האמת? וויתרתי על כתיבת התגובה מחדש..לא מחוסר איכפתיות, מעצלות אישית שלי..

חייםלוי

Member
מנהל
כל הודעה שאת כותבת כדאי לעשות קופי

לפני ששולחים אותה. אם במקרה השרת מחליט לא להגיב בדיוק באותו רגע לפחות ההודעה נמצאת בזיכרון.

moribat

New member
אתה צודק, ואני יודעת את זה.

רק שאני נזכרת בזה מאוחר מדי...אחרי שההודעה לא נשלחת, ואז אני אומרת לעצמי-"מטומטמת, למה לא עשית לה קופי"...

ufo11

New member
זה קרה לי אז באותו שרשור

עם אסי, ששאל בנוגע לרישיון נהיגה... רשמתי מלא... בפעם הראשונה, עשה ERROR... התעצבנתי... רשמתי שוב... עשה ERROR... רק בפעם השלישית הצלחתי לרשום הכל... וכל פעם הייתי צריך לזכור מה רשמתי, באיזה ניסוח.... מעצבן:)

חייםלוי

Member
מנהל
לפעמים כשזה קורה מספיק לחזור

מסך אחורה ומוצאים את ההודעה. כבר קרה לי. לא תמיד זה עובד אבל שווה לנסות בברוך הבא.

למעלה