נושא שאלות. D:

Ayelet chan

New member
נושא שאלות. D:

אני בטוחה שאני לא היחידה שרוצה לשאול שאלות בקשר לקוספליי, ותמיד צריך שירשור כזה לפני כנס~ (וגם אם לא יהיה כנס, אז ברור לכולם שיהיה מפגש קוספליי בחנוכה גם ככה)

Ayelet chan

New member
השאלה שלי~

יש למישהו מושג איך אני אעשה את החוטים שיוצאים ממנה? זה בתכלס חוטי חשמל כמו של גיטרה רק ממש ארוכים. אבל לקנות חוטים כאלה בשביל קוספליי זה סתם יקר. ניסיתי לחפש בחנות חשמל ולא מצאתי משהו מתאים במחיר נורמלי... יש למישהו הצעה איך לעשות את זה חוץ מחוטי חשמל אמיתיים? (ולא משהו כבד... נגיד נראה לי שצינורות, שאין לי מושג מאיפה להשיג בכלל, יהיה משהו כבד) תודה לעוזרים D:

saarshemer

New member
עזבי חוטיי חשמל

תעברי למחלקת גננות וחפשי צינורות גמישים שם

saarshemer

New member
אם את חושבת את מה שאני חושב שאת חושבת

שאני חושב שאת חושבת שרמזתי...... כן....זה נכון תחבירית.......( אני חושב לפחות ) אז.... את טועה בגדול..... אה.....כן.....שכחתי....... יש לך מוח מעוות......

Inimi

New member
WELL

זה אולי לא הפיתרון האולטימטיבי אבל את תמיד יכולה להכין סרטים ממש ארוכים (בצורת גליל כמובן) מבד :) זה גם יתנפנף ברוח!

chibi ritsuka

New member
דווקא כבלים של גיטרה לא ממש יקרים

יש לי גם אחד לתת לך אם את רוצה, כדי שתוכלי לבדוק אם זה מתאים. אבל לדעתי כבלים של גיטרה לא מספיק עבים.

string chan

New member
אני רק שאלה.

עם מה ואיך אתם מעצבים פאות? '_' בעיקר קוצים, פוני, דברים שנוגדים את כוח הכבידה וזה. איזה חומרים? איפה קונים? האם זה יורד בחפיפה וכאלה? אגב חפיפה, אתם משתמשים בשמפו מיוחד? אם כן, איזה ואיפה גם אני יכולה לקנות אחד? P: בע, אני כ"כ קלולס בפאות >_> תודה רבה לכולם D:

Lightning9

New member
ספריי בעיקר

והרבה ממנו. פחות יצא לי לעצב פיאות נוגדות כבידה, אבל שעשיתי את זה זה היה בעזרת המון המון ספריי. תחפשי מדריכים בDA או בגוגל, תמיד מוצאים שטויות כאלה ואחרות. גם בקוסקום יש כמה. מבחינת שטיפה, אני משתמשת בשמפו והמרכך הרגילים שלי, וזה יוצא נהדר. איך אני חופפת? פותחת את המים לפושרים, טיפה יותר חם אם הפיאה ממש במצב רע. שמה את הפיאה עם הקודקוד מתחת לזרם ושוטפת, לא מעסה או משהו פשוט נותנת למים להגיע לכל הפיאה. אחרי זה שמפו, שופכת על הקודקוד ולאט לאט מעסה את זה למטה לכיוון הקצוות. אם חסר מוסיפה עוד לאן שחסר. אחר כך שוב את הפיאה מתחת למים ולתת למים לשטוף, לא לבלגן או משהו. אותו דבר עם מרכך, אחרי שאני שמה מרכך טיפונת פותחת קשרים בידיים, לא משהו עצבני ושוב שוטפת. אחרי זה מגלגלת אותה בתור מגבת, לוחצת טוב טוב כמה דקות עד שאני מרגישה שהיא קצת מתייבשת ואז מניחה עד הדוש באמבטיה עד שהיא תתייבש <: מקווה שעזרתי ^^"

string chan

New member
אבל איזה ספריי?

קראתי כמה מדריכים עם got2b וזה נראה מעולה, רק לא ראיתי בשום מקום שמצויין אם זה יורד בשטיפה או לא. וכן, עזרת מלא. זה היה הרבה יותר ברור מכל מדריך שאי פעם קראתי >_<" תודה D:

Lightning9

New member
ברור שיורד בשטיפה, הכל יורד

גם תלתלים נפתחים ונהיים רכים יותר בשטיפה. ספריי יורד גם בסירוק, כי אחרי הכל אלו סיבי פלסטיק והספריי מתקשה עליהם, מה שיוצר קצת גושים ובסירוק טוב זה יורד ולגמרי נעלם בחפיפה עם מים טיפה יותר חמים :)

HetareFlora

New member
בעניין פיאה

איזו פיאה בסיס מתאימה כדאי לקנות כדי לעצב אותה למה שבתמונה? פיאה חלקה? מתולתלת? גלית? זה קוקיות ממש דקות מתולתלות כאלה שמתחילות בפקעות קטנות כאלה מצידי הראש [סליחה על ההסבר הגרוע, אני מצרפת ציור צייר שאני מקווה שיצליח להסביר אותי XD] http://i52.tinypic.com/35c1w9e.jpg תודה רבה לעונים D:

למעלה