נושא רציני...

נושא רציני...

בימים האחרונים נודע לנו כי פיטרו את הרכז החמוד שלנו קובי. כמו כן שנה הבאה לא יהיה גרעין ולא תהיינה השתתפות של המועצה במימון הקורסים לחניכים. הכל כתוצאה מהקיצוץ בתקציב הנוער. אני אישית חושב שאנחנו בתור פעילים בתנועה (למרות שלדעתי גם כאלה שלא קשורים לתנועה יכולים לעזור כי תכלס זה פוגע גם בם.) צריכים לעשות משהו כדי לשנות את רוע הגזרה. תכתבו כאן דרכי פעולה שאתם חושבים שצריך לנקוט בהם כי זה ברור כי אם באמת יתגשמו הקיצוצים הנוער במועצה יהרס.

מסתבר

New member
אני יודע

פיגועים במבני ממשל בריטיים עם דגש על פגיעה אך ורק בציוד ולא בחיי אדם?

HairyPoota

New member
אל תהרוס...

אני ואור מחרות (כיתה י"א) מכינים דרכי פעולה... קודם כל אנחנו מבררים איתם ומנסים למצוא תקציב...להראות שאנחנו רוצים פיתרון.. לא ישתפו פעולה...אין פעילות תנועתית בלב השרון גם אם זה ייעלה בתפקיד כל אחד מאיתנו... אני יודע שקשה לאנשים מכפר הס ובני דרור הרחבה(עשירון עליון) לחשוב שמישו לא יכול לשלם 800 ש"ח לקורס...אבל כן אנשים זה המצב...וגם 400 שקל יש משפחות שקשה לשלם....

ניר הדרך פעולה שלכם על הפנים...

לעשות שביתה זה הדבר הכי דבילי שאפשר לעשות. החניכים סתם ישלמו את זה וזה גם יפגע בלגיטמיות של המאבק. אפשר בשלב הראשון לארגן הפגנה ליד המועצה ולנסות לקבוע פגישה עם שייע שיחשוב על זה עוד קצת... שביתה זה סתם פעולה פחדנית... מה אל תהרוס?

YaLdoNet 4 EveR

New member
מזתומרת "אל תהרוס"

אתה ואור עובדים על זה, אז הנושא סגור? להיפך, כמה שיותר יותר טוב. את השתלטנות שלכם תשאירו לסאדו מאזו בערב.
אממ זהו שתוק.

DaSiLDhoRF

New member
תסתום ת'פה, דביל!

כוס אומק, התנועה זה לא כזה עסק חשוב, ואם הם החליטו לקצץ בה, אז כנראה שיש סיבה! אל תלכו ותמרדו כמו חבורה של מטומטמים. תסתמו ת'פה ותספגו את זה!

דסי בטח שזה עסק חשוב...

וחוץ מזה זה לא רק תנועה זה גם כל הנוער... והנוער זה אחו שרמוטה עסק חשוב.

אוקיי...

אם זה הגיע, אז כדאי שלפחות ינתן הסבר. בסוף השבוע שעבר,קיבלנו בשורה שאומרת שפיטרו את רכזי תנועות הנוער של המועצה,לא יפתח במ.א לב השרון ג"ע בשנה הבאה,ולא ינתנו סיבסודים מהמועצה לסמינרי ומפעלי הקיץ. אמנם כמו שנאמר זה לא פיטורים אישיים כנגד בעלי התפקידים אלא מעשה שנגזר מ"גבוה",אבל סדר העדיפויות של מי לקצץ ואיפה נקבע ע"י המועצה. (חשוב לציין שקיצצו בעוד מקומות ולא רק בנוער) אני מנוע מלהגיד את דעתי בעניין כי אני עדיין חלק מהמערכת שנקראת לב השרון,אבל משהו אחד אני כן יכול להגיד- תחשבו על המושב שלכם בלי מדצי"ם בשנה הבאה,ובנוסף גם בלי גרעינר ורכז נוער(שכמו שאתם אומרים"אבא קובי") רק חשוב לי שלא משנה מה תחליטו לעשות,תעשו את זה בהיגיון ובצורה מכובדת.

Tree Hugger

New member
לא הבנתי מזאת אומרת בלי מדצ"ים?

לא יהיה קורס מדצ"ים ? הממ.. אפשר להקריב את נטע אולי קורבן. נראה לי שהיא מוציאה הרבה כספים... (זה היסטוריה בבני דרור)

למה לא יהיו מדצים?

בגלל שהקורס יעלה לחניך בסביבות ה600 ש"ח, וכמו שכולנו יודעים לא כולם יכולים לעמוד בהוצאה שכזו.

FiFi 59

New member
תשמע

קודם כל גרעינרים זה לא דבר שאי אפשר להיות בלי (בלי שום זילזול כמובן..חסר לנו שאין לנו גרעינרים אבל הצלחנו בנתיים להסתדר רק עם רכז נוער ועם רכזת הדרכה ולפני חודשים בערך הוסיפו לנו גם מד"בית וגם יש לי רעיון בקשר לגרעינרים אני אספר לך אח"כ|) דבר שני יש לם סיפסוד מהמוצב (בלי שום קשר למועצה) ואם זה לא מספיק (אני משערת שזה לא) תארגנו מסיבה לחניכים שכל הדברים הם מתרומות (זה עובד ממש טוב) או תבקשו מהורים להכין עוגות ותעשו יריד עם הפעלות תמכרו שם את העוגות (אפילו ישר בשבועות) או בשבעות תעשו תחנות עם אוכל (אבטיחים עוגות וכד') וכל מיני שטויות כמו צמות בשיער ותחנת יצירה אתם אומרים שזה לספסד את הקורסים והפעילויות השונות ואנשים יבואו לקנות

YaLdoNet 4 EveR

New member
את יכולה להגיד שאפשר בלי גרעינרים

אבל את לא יכולה להגיד שלא רואים את ההבדל.. לב שרון זאת מועצה עולה, הרבה בזכות הגרעין - והאמת- אני לא חושבת שללב שרון היה אפילו חצי מהכבוד שרוכשים לה בכלליות אם לא היה לנו גרעין. אז פסדר צורן זה יישוב אחד, זה כל כך שונה. חוצמזה תראי איזה חרא של מועצה אתם.

FiFi 59

New member
את העצבנות שלך תשמרי לעצמך! :)

בכל מקרה גם אתם יכולים להסתדר בלי גרעינרים! יש לך מד"בים ועם הרבה כוח רצון תצליחו וצורן זה כמו 6 יישובים (פחות או יותר) מבחינת כמות אנשים וחניכים (תחשבי שבשיכבת ה' יש 4 כיתות ו33 ילד בכל כיתה וזה רק יישוב אחד..) ועובדה שהסתדרנו אז שתקי ת'פה! ולכי ללמוד היסטוריה (או שרק אני צריכה ללמוד להיסטוריה..)

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה שבטוח - לא שביתה!!

נראה לי כל כך אנוכי להשתמש בשביתה בתור אמצעי.. א. יופי, נורא נוח לי לשבות כי יש לי מבחן ביום רביעי אז אנלא צריכה לעשות פעולה. ב. החניכים נדפקים, לא המועצה ג. זה הומואי. אז אני אומרת שנצא להפגנה. מי יודע, אם נעשה מספיק רעש אולי יכתבו עלינו בעיתון ("כתבו עלינו בעיתון.. ש-ו'1 מקום ראשון!"
) ואולי זה אשכרה יפריע שם למישו במועצה. צריך גם להציג בפני המועצה את החשיבות של התנועה, של הגרעין, של קובי והסבסוד של הקורסים בענינו. לעשות, נניח, רשימה של דברים שלא היינו יכולים לעשות בלי הגרעין. ובטח-בטח-בטח על הקטע של הסבסודים.. כי אם שנה שעברה המחירים היו מטורפים, אני מפחדת לחשוב על שנה הבאה (קורס מד"מים יעלה לנו כמו חופשה ביוון?). אז לוידעת.. הכי חשוב לעשות הרבה רעש, בלי לפגוע בחניכים (כי הם המטרה.. סה"כ).

למעלה