נושא רגיש

dartanian

New member
נושא רגיש

מעט רקע אני גבר כבן 30+ גרוש +ילד אשר מחפש פרק ב`` לחיים. והנושא הוא: אני אומנם אבא לילד אבל אין ביכולתי להביא ילדים לעולם (עקר). בעיה אשר בהחלט מגבילה אותי בבחירת בת זוג לקשר. עיקב כך אני דיי נמנע מליצור קשר עם נשים רווקות בידיעה שאחת ממטרותיהן היא הקמת משפחה. וכשי אני כבר יוצר קשר זוגי עם אשה גרושה,מהוא הזמן הנכון המתאים לספר על כך מבלי לאבד את הקשר.הכוונה שתכיר את מכלול האדם ולא רק מגבלה, ואם זאת עדיין להישאר כן בלספר מי אני מבלי להסתיר דבר כל כך משמעותי.מה גם שאים יתאפשר ארצה בחוויה של הורות פעם נוספת,בהחלט דילמה לא קטנה ומכשילה ביצירת קשר. השמח לעצה במיוחד מהמין היפה. תודה מראש.

יפעת*

New member
דרטניאן

קשה לומר מהו הזמן הנכון לדבר על דברים כל כך אינטימיים, לדעתי צריך לחכות עד שתראה שהקשר אכן הופך לרציני ובין שניכם יש את הרצון להיות יחד, אני מאמינה בכנות במערכת יחסים אבל אני לא חושבת שאדם הנפגש עם בן המין השני מספר לו/ה כבר בהתחלה את כל חסרונותיו. לכן לדעתי ברגע שאתה מרגיש שהיחסים בינכם הם יותר מסתם ללכת לסרט יחד או לשתות קפה כדאי לדבר על זה. סביר להניח שבשלב כזה כבר מכירים קצת ויש כבר רגשות בינכם. ד``א גם עם אתה עקר זה לא אומר שלא תוכלו להביא ילד משותף לעולם אפילו אם לא תהיה אביו הביולוגי. אם יש אהבה והבנה ורוצים להיות יחד זה לא חייב להפריע. בהצלחה יפעת

דרטיאן היקר

לבעיתך יש הרבה תשובות והרבה דעות. חלק מהאנשים סבורים כמו יפעת שלא צריך לאמר על כל המגבלות בתחילת הקשר. וחלק מהאנשים סבורים כמוני שיש מגבלות אשר כן צריך לאמר בתחילת הקשר כי המגבלה שאתה מדבר עליה אני סבורה שהיא כמו כל נכות פיזית אחרת.דוגמא: אם היית עיוור חלילה וחס או חרש או קטוע רגל או יד המגבלה ישר היתה נגלית לעין. אבל עקרות עוד אי אפשר לראות בעין ולכן צריך לספר על כך מיד בתחילת הקשר. כמו ביתר הנכויות האשה רואה ומחליטה עם ללכת על כך או לא. סבורה אני שיש לנשים מעט שכל בקודקודן כדי לא לפסול בן אדם חיובי אשר יש לו את המגבלה הזו כשאנחנו כבר נמצאים בדור מתקדם אשר יש לו את כול הפתרונות למצב זה. אנחנו לא חיים כבר בימי הביניים. דרטיאן היקר אני מקווה ששמעת כל מיני עצות בעיניין אבל לבסוף אתה אמור להחליט מה ברצונך לעשות. כולי תקווה שתחליט לתת לנו הנשים את הקרדיט שאנחנו גם חושבות פעמיים לפני שאנו פוסלות מישהוא על הסף ליהי

למעלה