נושא רגיש מאוד.

מצב
הנושא נעול.
נושא רגיש מאוד.

נושא רגיש מאוד.
בחרתי לכתוב אנונימית, כי יותר נוח לי בשלב זה.
הפורום הזה מאוד מאוד חשוב לי ולעוד נשים, ובכלל לכל מי שעוברת תעבור או מתענינת בנושא תרומת ביצית. כאן אפשר לקרוא שהעולם לא חרב עליך, אפשר לשאול לענות לשתף, לקבל מידע בנושא עוד ועוד..

יחד עם זאת התהליך עצמו לא פשוט, ישנן עליות ירידות כישלונות והרבה ציפיות , מה שנכון לי, ומה שמצליח אצלי, לא מחייב שאישה אחרת תעבור, ואף לא אני אעבור את החויות שלה.

בתקופה האחרונה ישנן כאן בפורום הזה הודעות לרוב אנונימיות, שהמסר שלהם לחוות דעה שלילית על חברה כזו או רופא כזה. לשלול או לגרום לסטיגמה שלילית לדעתי די מזיק ולא נכון. בדרך כלל המלצה "מכוערת" או האשמה נובעת מכשלון מחוסר תוצאה וזה כלעצמו עצוב מאוד, בעצמי חוויתי לא מעט כישלונות ואכזבות, וזה מפיל וכואב.

סליחה מראש אם פגעתי בנאמר במישהי או מישהו, לא הייתה לי כוונה שכזו, אני בעד כן לספר לשתף לכתוב, אבל בדרך שלא פוגעת ומאשימה אף חברה או רופא.

בהצלחה לכולנו וידים מלאות.

מודה שהשאלה מהדהדת לי בראש...

נושא רגיש מאוד.
הפורום הזה מאוד מאוד חשוב לי ולעוד נשים, ובכלל לכל מי שעוברת תעבור או מתענינת בנושא תרומת ביצית. כאן אפשר לקרוא שהעולם לא חרב עליך, אפשר לשאול לענות לשתף, לקבל מידע בנושא עוד ועוד..

יחד עם זאת התהליך עצמו לא פשוט, ישנן עליות ירידות כישלונות והרבה ציפיות , מה שנכון לי, ומה שמצליח אצלי, לא מחייב שאישה אחרת תעבור, ואף לא אני אעבור את החויות שלה.

בתקופה האחרונה ישנן כאן בפורום הזה הודעות לרוב אנונימיות, שהמסר שלהם לחוות דעה שלילית על חברה כזו או רופא כזה. לשלול או לגרום לסטיגמה שלילית לדעתי די מזיק ולא נכון. בדרך כלל המלצה "מכוערת" או האשמה נובעת מכשלון מחוסר תוצאה וזה כלעצמו עצוב מאוד, בעצמי חוויתי לא מעט כישלונות ואכזבות, וזה מפיל וכואב.

סליחה מראש אם פגעתי בנאמר במישהי או מישהו, לא הייתה לי כוונה שכזו, אני בעד כן לספר לשתף לכתוב, אבל בדרך שלא פוגעת ומאשימה אף חברה או רופא.

מודה שהשאלה מהדהדת לי בראש...
פוסטים רבים של משתמשים שהם אורחים בפורום בעיקר עם מידע על מחדלים, רתון לתביעות וכו
עם מעט מאוד מידע ומידע לא ספציפי ובעיקר שאי אפשר לעשות איתו שום דבר....
גם אני שואלת את עצמי מה מטרת הפוסטים...
יש כאן לגמרי מקום להתלבטויות, לשיתוף בתיסכולים ( ויש הרבה מאוד בתהליך) ועוד
איילת

אני פירשתי זאת

נושא רגיש מאוד.

אני פירשתי זאת
כפעולות שיווקיות. בהתחלה זה הפריע לי, אח"כ החלטתי להתעלם.

שבוע טוב

איילת, למה את מתכוונת

שיווק של מה?
שיווק צריך לתת לך כיוון של משהו אחר....לא?
איילת
איילת, למה את מתכוונת
באמירה משהו אחר? באמצעות פירגון? לא בהכרח.
הסיטואציה האינטרנטית מאפשרת להגיב באופן אנונימי, כל פעם תחת שם אחר, כך שאפשר לייצר כל מיני תגובות, ולמרבה הצער, לפגוע בשמם של אנשים וחברות בלי לשאת באחריות, ובלי שום דרך לבחון אם האמירות אמיתיות.
לכן, לדעתי, עדיף לא להתייחס להמלצות אלה.

לא יודעת להגדיר....

איילת, למה את מתכוונת
באמירה משהו אחר? באמצעות פירגון? לא בהכרח.
הסיטואציה האינטרנטית מאפשרת להגיב באופן אנונימי, כל פעם תחת שם אחר, כך שאפשר לייצר כל מיני תגובות, ולמרבה הצער, לפגוע בשמם של אנשים וחברות בלי לשאת באחריות, ובלי שום דרך לבחון אם האמירות אמיתיות.
לכן, לדעתי, עדיף לא להתייחס להמלצות אלה.
לא יודעת להגדיר....
לאחרונה עלו פוסטים שבעיקר מעלים סימני אצלי סימני שאלה....
עלו פוסטים ללא פרטים על מסלול זה או אחר....
איילת

איילת, עלו גם

לא יודעת להגדיר....
לאחרונה עלו פוסטים שבעיקר מעלים סימני אצלי סימני שאלה....
עלו פוסטים ללא פרטים על מסלול זה או אחר....
איילת
איילת, עלו גם
פוסטים שמשמיצים חברות ללא מתן הסבר מבוסס. אני לא בקיאה במדיניות ובקריטריונים. האם יש דרך להגביל? למחוק? בכל מקרה, בפורום הזה יש דברים כל כך טובים, והוא חשוב ומשמעותי, לפחות עבורי, ותודה לך, איילת וגם לקובי על כל ההשקעה במתן התשובות, בחשיבה ובהשקעה.

רונדה15

New member
את צודקת

איילת, עלו גם
פוסטים שמשמיצים חברות ללא מתן הסבר מבוסס. אני לא בקיאה במדיניות ובקריטריונים. האם יש דרך להגביל? למחוק? בכל מקרה, בפורום הזה יש דברים כל כך טובים, והוא חשוב ומשמעותי, לפחות עבורי, ותודה לך, איילת וגם לקובי על כל ההשקעה במתן התשובות, בחשיבה ובהשקעה.
את צודקת
תא'מת זו אחת הסיבות שכתבתי את מה שכתבתי (כן מודה באשמה אני "אכפתיות") " בפורום הזה יש דברים כל כך טובים, והוא חשוב ומשמעותי, לפחות עבורי"

אני פחות כותבת או מגיבה כאן, אבל קוראת הרבה לומדת הרבה, והיה חשוב לי לכתוב את הר"מ , כי בתקופה האחרונה ישנן ביקורות והאשמות ללא הסבר וזה לא פייר וצודק.

נ"ב: כתבתי בצורה אנונימית תחילה, כי חששתי שאני היחידה שרואה את הדברים.

תודה וסליחה.

תודה ששיתפת

את צודקת
תא'מת זו אחת הסיבות שכתבתי את מה שכתבתי (כן מודה באשמה אני "אכפתיות") " בפורום הזה יש דברים כל כך טובים, והוא חשוב ומשמעותי, לפחות עבורי"

אני פחות כותבת או מגיבה כאן, אבל קוראת הרבה לומדת הרבה, והיה חשוב לי לכתוב את הר"מ , כי בתקופה האחרונה ישנן ביקורות והאשמות ללא הסבר וזה לא פייר וצודק.

נ"ב: כתבתי בצורה אנונימית תחילה, כי חששתי שאני היחידה שרואה את הדברים.

תודה וסליחה.
תודה ששיתפת

מסכימה איתך

איילת, עלו גם
מסכימה איתך
יש אפשרות למחוק פוסטים במידה והם משמיצים חברה מסויימת עם קריטריונים מסויימים
אני לא מוחקת מהר הודעות כי בפורום יש לגמרי מקום לתיסכול וכעס בעיקר כשהתהליך כל כך יקר ולא פשוט
חשוב לי להגיד שזה לגמרי לא נעלם מעיניי
איילת

מצב
הנושא נעול.
למעלה