נושא ראשון

נושא ראשון

מכיוון שזו במת מפגש למדריכים מהתנועות השונות (אני לפחות מקווה שכך יהיה), אשמח אם כל מדריך יפרט קצת על תנועתו, על מוסד ההדרכה בתנועה (מתי מתחילים להדריך, מה מעבירים וכו´) ואם רוצה - קצת על עצמו. אני קצת בלחץ זמן, לכן לא אוכל לפרט על עצמי אבל זה יבוא ביום-יומיים הקרובים..

אני אהיה ראשון ../images/Emo13.gif

אוקיי, אני מד"צ בתנועת הנוער העובד והלומד, על מוסד ההדרכה: ההדרכה בתנועת הנוער העובד והלומד מתחילה בסוף כיתה ט´, לאחר שחנכי השכבה עוברים קורס מד"צים שאורכו 12 יום המתבצע ביער כפר החורש, במשך 12 ימי הקורס החניכים לומדים על ההדרכה, ועוברים פעולות רבות הקשורות בכך! קצת על עצמי:
שם: דודי ארביב
חניך בתנועת: הנוער העובד והלומד
שכבה: י´ (עולה)
מד"צ מתאריך: 3.7.2002
מקום מגורים: מיתר
תחביבים: מוזיקה, מסיבות, נוע"ל + הדרכה, אינטרנט, מחשבים, לצאת עם החברים אממ... זה הכול נראה לי
אם יש עוד משהו שאתם רוצים לדעת עליי, פשוט תשאלו... (לא עולה כסף
) - דודי

הנה אני...

אני הולכת להיות מדריכה בשנה הבאה בצופים !! (אימפריה) זו ההודעה הראשונה שלי .... בצופים מתחילים להדריך בכיתה י´ , ברב השבטים (מקומות הפעילות) בכיתות י´ מדריכים רק כיתות נמוכות (ד´-ו´), אבל לא בכל השבטים... במשך רב שנת ט´ עובירם קורס הדרכה, פעולות בכל שלישי ושבת שעוברים´הכשרה´ להיות מדריכים, בסוף השנה ישנן התנסויות עם קבוצות בגילאים שהולכים להדריך בשנה הבאה.. קצת על עצמי- שם: נטע קלנר כיתה: עולה ל-י´ עיר: באר שבע גיל: 15 זהו בערך... אם אתם רוצים לדעת עוד רק תשאלו...

ה מ ש י ח

New member
חחחחחחחחח מד"צים...

גם אני הייתי כזו לפני 3 שנים... אני המשיח, אני בנוער העובד והלומד כבר... המממ... 8 שנים, מדריכה שנה שלישית מקן בת גלים (אבל השנה אני עושה הסבה מקצועית לבני המושבים..) ומזל טוב על הפורום!!! אגב, ברוש בראש; רק אלון!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מחנה אלון, חוג 1 אלוהינו, קורס מד"צים 2000)

TomaK

New member
אוקי...

אני תומר, מדריך שנה שנייה בתנועת בני המושבים... אנחנו חטיבה של הנוע"ל. כהכנה לשנת ההדרכה הראשונה יוצאים לקורס מדצים הנמשך 11 יום בפנימיית הדסים. לפני השנה שנייה יוצאים לקורס מדמים בן שישה ימים, שוב פעם בהדסים. ואז, מי שרוצה, יוצא לקורס משצים - מדריכי שכבה צעירה. משצים לא מדריכים, הם מנחים את המדריכים, מייעצים להם וכדומה. הגרעין שלנו נקרא גרעין עודד, ואנחנו מורכבים ממועצות איזוריות בלבד. קצת על עצמי: שם: תומר. גיל: 16. מדריך כיתה ו´, סניף חיה, מועצה איזורית עמק-חפר.

חובזה...

New member
עמק חפר..וחפר עמק..וכל השאר...

חחח אני מושפעת מקורס מד"צים.. מכיר את דנה מרקס? טוב אז אני לא צריכה להסביר על בני המושבים.. כי תומר כבר הסביר. אני רק אגיד שאני ממועצה מבואות חרמון. והשנה הייתי בקורס מדצ"ים כמו שתומר אמר בפנימיית הדסים. אצלנו בתנועה מדריכים מכיתה י´. אבל אני הדרכתי כבר שנה שלמה פשוט בלי שום תואר. טוב..קצת על עצמי.. שם: שרה גיל: 15 חחחח שכחתי מה עוד צריך להגיד.. טוב לא משנה.. ביי ביי
שרה

TIS

New member
חייבים לצאת למד"מים?

אי אפשר להדריך שנה שנייה בלי להיות מד"מ?

ווואלללללההה.......אלון כבוד!

אלון 1 אמפריה...טוב אז אם כבר בשישור הזה...אני שני מד"צית טרייה בקן זכרון יעקב... בנוער העובד והלומד... (היי דודי!).....וזהו! שני קן (יון) זכרון שכבת החושלים (לא כושלים!!!) הנוע"ל

e-shfiyut

New member
אלון 1 2000?

אויש, עכשיו עצוב לי... זכרונות.. באסה. אבל גם אני אצטרף... אני לירן, מהנוע"ל, אני עולה ליב´ עכשיו, אני כנראה אדריך בשנה הקרובה. הדרכתי בי´, ואני מדריכה בקייצת כרגע.. הייתי באורן 11 בשנת 2000, אם זה קשור בכלל.

35חי נטע

New member
ואני.......

שמי נעה סנדלר ואני השנה הדרכתי קבוצה של 26 חניכים בכיתה ד, אני בתנועת הצופים ועוד 6 ימים יש לי מחנה קיץ של 7 ימים!!!!!!(חניכים 4 ימים) את קורס ההדרכה שלי עברתי במהלך כיתה ט. במשך כל השנה כל יום שלישי ושישי היו לנו פעולןת שרובם על ההדרכה(בכיתה ט....) שבט עמית צופי שהם הנהגת מרכז ולמי שלא הבין אני עולה ל-יא

yellow cheese

New member
אני שי/שירלי איך שתרצו.. ../images/Emo13.gif

מד"צית בנוער העובד והלומד, קן נווה נוי, באר שבע.. הדרכתי השנה כיתה ה´, קבוצת "פיצוץ".. היה קצת קשה אבל הסתדרתי בסופו של תעלול
העברתי להם פעולות מוזיקה, משחקים, וכו´ וכו´..
הממ...מה עוד
אני מקווה להדריך בתחילת השנה את הקבוצה המקבילה לקבוצה שלי... <כאלה שיהיו בכיתה ו´> או את הקבוצה של כיתה ז´.
בא לי השנה על בוגרים יותר. זהו חברים, שיהיה רק טוב, שי/שירלי

חח, שי...

גם אצלנו בשבט הייתה קבוצה בכיתה ה´ שקראו לה פיצוץ.... איזה מקוריים ילדים בכתה ה´..

למעלה