נושא פתוח...

rupio007

New member
נושא פתוח...../images/Emo105.gif

מי כאן הוא באמת "מלכה"....? הנושא הזה נפתח ע"י עמית לפורום ועדיין חוץ מRO99 אף אחד לא הגיב לזה....

ronnl

New member
CICCIO יקירי הנה חדשות בשבילך

גם שעירות יכולות להיות מלכות !זה לא משנה כהוא זה

ro99

New member
אם הכתרת מלך או מלכה

היתה על בסיס כישורים או אינטיליגנציה, אז מצידי זכית (ונתעלם לרגע מהעניין השולי של ניתוח לשינוי מין שמתחייב מהגדרת התפקיד בפורום זה). אבל כולנו יודעים שההיפך הוא נכון (במיוחד אלו מביננו שחיים באנגליה!).

rupio007

New member
למה???

למה את מחיייבת מלכות לעבור שינוי מין... מלכה לא תניד חייבת לבצע שינוי עז שכזה הכל תלוי באיך "החברות" שלה מתנהגות או בשפה שלה... מלכה יכולה אפילו להיות שעירה....

ro99

New member
באמת הגבתי? ../images/Emo12.gif

ומה אמרתי? אלך לחפש. אוי, הגיל והזכרון...

rupio007

New member
אם את לא ...

אז למה לא להגיב??? הרי בתוך תוכך את מלכה נהדרת לא???

eig

New member
מה עם האמא??

אני לא יודע עם השאלה התכוונה למשהו סטראוטיפי הומואי כשנכתב :מלכה. אצלי מלכה היא תמיד בקונוטציה של משפחת ווינזדזור. ועכשיו סיפורון קצרצר, או תשובתי לשאלה: לפני כמה שנים עוד בישראל עברתי מסכת תלאות בראיון עבודה לאיזו חברה גדולה, עם פסיכולוגים, קבוצות, םעילויות פעלולים וכל מה שהם יכלו עוד לעשות רק כדי לשרוף לי יום שלם. בשלב מסויים (אחרי שכבר היו מרוצים ממני ואני ממש לא מהם) ישבו מולי נציגי כח אדם, מנהלת משאבי אנוש ופסיכולוגית ושאלו מספר שאלות. ואז שאלו, מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ואני השבתי : המלכה האם !

ronnl

New member
כמו שאבא שלי תמיד היה אומר

מה עושים? את התחת מכסים!

ro99

New member
אז אצלי זה בדיוק ההיפך

אני פשוט זקוקה לעבד נרצע, תחת מכוסה is optional.

eig

New member
איך יצרת את הקישור הזה?

אני דיברתי על המלכה האם, איך הגעת לעבד נרצע? אני יודע לנפנף ביד לשלום בלי להזיז את הזרוע, רק את פרק היד. אתה יודעת כמה ההורים לימדו אותי את זה שהייתי קטנה....לא קל להיות המלכה האם.

ro99

New member
שזה מזכיר לי

שסבתא של חבר טוב שלי בלונדון קצת התחרפנה מזיקנה, היה נדמה לה לפעמים שהיא המלכה האם. וכל פעם שהוא היה נוסע איתה בטקסי היא היתה מנפנפת את הנפנוף המלכותי הזה לעוברים ושווים. הוא כל כך אהב את זה שהיה שם אותה בטקסי אפילו כשלא היתה ממש סיבה לכך. אז תנפנף לי מהאוטו כמה שאתה רוצה (אני נוסעת הרבה בכבישי הולנד), אבל זה רק חלק מזערי מהתפקיד שלך. לגזור סרטים בפתיחות של סופרמרקטים אתה יודע? יש לך כפפות כאילו? ומה עם אוסף כובעים בצבע תכלת וצהבהב (עם או בלי נוצות)? כי אני לא אספק דברים כאלו - התקציב שלי מוגבל.

ro99

New member
Homonyms, bloody homonyms

עוברים ושווים! לא פחות ולא יותר... מה שרציתי להגיד זה עוברים ושבים. אולי הם גם היו שווים, אבל אני בטוחה שהחבר שלי היה מיד מדווח לי על כך (ואיך שאני מכירה אותו הוא היה גם עוצר את הטקסי ומשאיר את סבתא שלו להמשיך בלעדיו בזמן שהוא גורר את השווה לבית השימוש הציבורי הקרוב - אין בית שמוש ציבורי בלונדון שהוא לא מכיר...).

eig

New member
איכססססס

אף פעם לא עשית את זה בשירותים ציבוריים גועל נפש. הידעתם ?! עד לפני כמה זמן, השירותים של דיזנגוף סנטר בקומה התחתונה (לפני השיפוצים שהיו שם בשנים האחרונות, בעיקר אחרי השריפה הגדולה) היו מפורסמים בעיתונות הגאה כמקום קרוזינג וזיונים.

ronnl

New member
אוי איזה נושא פתחת

אוקיי אז אתה רוצה תשובה? קיבלת : א נ י !!! אמנם לא תמיד רואים את זה או מרגישים את זה כל הזמן אבל חלק מהזמן דווקא כן בעיקר ביאהו למשל כשכל המלכות שם חוגגות להם והופכות לBITCHES כמעט בין רגע אני מצטרפת בכיף לחגיגה

למעלה