נושא מניין

שאלה דחוף בבקשה

אני חושב לקנןת חיפושית 64 ויש לה בעיה ברצפה חלודה ואפילו עם חורים כמה תעלה לי רצפה חדשה או אם אפשר לתקן את זאת גם כמה בערך תודה רבה מראש לכל העוזרים

guyvaron

New member
בוא אני אגיד לך מקרה...

אני היום שמתי את החיפושית שלי בתיקון אצל פחח. ישנו חור ברצפה מתחת למצבר ולפיכך אני החלטתי שלא תקין לסוע כך. הוא עושה עם דיסק שם עד שהוא מגיע למתכת טובה ללא חלודה, הוא שם ממיר חלודה שם וריתך פח חדש שם בגודל החור, אטם וזיפת. כל זה ב-250. כמובן שזה קשור לגודל החור ויש רצפות שפשוט צריך להחליף את כל הרצפה אבל במקרה שלי זה חור לא ענק אם כי מפריע ויש חשש שהמצבר יפול. מוסך אחר שהייתי אצלו רצה 800 שקל על ריתוך ו-300 שקל לשים ניטים - ישר נשלל הרעיון. בקיצור זה תלוי בחור שיש לך שם. אני אראה איך זה יוצא מחר מהפחח!

roiabram

New member
הצעה שלי שים גריז/ווזלין בקטבים כדי למנוע

הפרשה של החומצה של המצבר וכמובן לחור

oz buggy

New member
יש לי חיפושית 64 אחרי שיפוץ

והיא למכירה,אם זה מעניין אותך אתה מוזמן להתקשר. 0526214044

EranR

New member
גריז ווזלין - מונע הפרשת חומצה של המצבר?

התשובה היא - לא. הגרזי והווזלין בהחלט יכולים להקטין הווצרות של קורוזיה במגעים, אבל בשום פנים ואופן לא למנוע את התופעות שקשורות בהפרשות החומצות מהמצברים. מדובר בכלל בגזים שנפלטים עקב עבודת המצבר לסביבה שלו... ומכיוון שאצלנו מדובר בתא סגור של רכב מאוד ישן - נוצרות הקורוזיה (חלודה) שכולנו כ"כ מכירים... מה כן? ניתן לחתוך את כל הקטעים הבעייתיים של הריצפה ולרתך במקומם פח אחר. תכלס - לא כ"כ מסובך וכל פחח/מישהו עם ידיים טובות יוכל לעזור לך בנושא. ערן.

1302 MAED MAN

New member
גבר תן לי את הטל

של הפחח ניראה שהוא רציני!!! הטל שלי 0508941510 ערן . תודה

נושא מניין

אולי לא לכולם... אני מנצרת עילית... מתי אתם חושבים לקפוץ לביקור לאזור שלנו...?

למעלה