נושא ממש חשווב..

FOB ROLL

New member
נושא ממש חשווב..

רציתי להגיד לכם שנמאס ליי.. אני ממש נהנת בפורום הזה, ואני מתה על כולכם פהה.. אני עדיין נחשבת חדשה אבל הספקיתי להכיר פה כל אחד ואחד ולדעת שאתם פשוט אנשים מדהימים.. אבל לפעמים אתםשוכחים שלכולנו יש לפחות דבר אחד במשותף- כולנו פה כי אנחנו אוהבים את FOB!!! ולפעמים יש לי מן תחושה שלפחות חלק מהאנשים נמצאים פה רק כי הם אוהבים את פיט או את פטריק או מישהו ספציפי אחר.. או בגלל הם שונאים את אשליי.. אז ככה, לומר ת'אמת?! גמאני מתה על פיט, אבל לא עד כדי כך שאני אגיע לרמה כזו של שפלות שאני פשוט אשנא את חברה שלוו..ואקלל אותה ועוד כל מיני דברים שזו אפילו בושה לכתובב.. אז אני מבקשת-לטובת כולנו, כדי שהפורום הזה ימשיך לתמוך,להצחיק,להדהים כמו שרק אנחנו יודעים..בבקשה ממכם.. תעזבו את כל הסטיגמות ווהעדפות והשינאות למיניהם.. ושפט בואו נשכח מכל מה שהלך פה בשבועיים האחרונים.. ולא, אני לא מצטערת על החפירה.. אני מקווה שמי שקרא את זה יפנים את זה.. תוודה..

PerfectSP

New member
נכון,

כל אחד שיגיד את הדעה,ושהאחר יקבל אותה-כי גם ככה אתם יודעים שרוב הסיכויים לשנות את הדעה אחת של השנייה הם אפסיים... אז אפשר להגיב,אבל לא צריך לריב,אם היא רוצה לשנוא אותה אז שתשנא ואם השניה אוהבת אותה, אז שתאהב....הרי יש אלפים גם ככה ששונאים\אוהבים אותה,או כל דבר אחר שיוכל לצוץ מתישהוא...אז תנסו לעזוב את זה.....

LadyInPink

New member
צודקת!

אני חושבת שאת צודקת! כולנו אהבים את FOB ולא משנה עם מי הם יוצאים או מה הם עושים כי בתכלס אנחנו אוהבים את המוזיקה שלהם לא כי הם חמודים וחתיכים ועוד כל מני סיבות (אני ככה לפחות ואני מקווה שכולם אוהבים אותם בגלל המוזיקה ולא השאר)... דרך אגב אם כבר העלתם את אלשי ופיט... אני חושבת שלא משנה עם מי הוא יוצא העיקר שהוא מאושר כי זה הכי חשוב! אתם לא צריכים לאהוב או לא לאהוב אותה הכי חשוב שהוא אוהב אותה ונהנה איתה וזה משמח אותו ו... זהו! דרך אגב לגבי העדפות... כן אני טיפה יותר אוהבת את פיט.. אבל זה גם בגלל שהוא הכי מתראיין ומדבר הוא ופטריק.. ג'ו מדי פעם משתף פעולה אבל את אנדי כמעט לא שמעתי אף פעם החיים וזה קצת מקשה ממש ממש לאהוב אותו מעבר למוזיקה שלא ולכישרון תיפוף (המדהים!!!) שלו... אבל כן אני אוהבת את כולם כי כולם ביחד יוצרים את המוזיקה שלהם שאני כל כך אוהבת!!! אז.. כן רצת חפירה אבל אני מקווה זה יסתדר מעכשיו ולא יהיו יותר מצבים כאלה...

אני חושבת שאת מתקוונת אליי נכון../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

אם כן אז זה בטח בגלל התמונות מהיומולדת שלו ... אני בסך הכל עשיתי טובה לכולכם לא רק לי מגיעה לראות את התמונות האלה!! וזה שכתבתי אשלי הנמרחת זה בגלל שהיא באמת נימרחה באותה תמונה אז מה את רוצה שאני אכתוב?!
וכן אני לא מתה על אשלי וזה ל א מהיום שנאתי אותה עוד ליפניי שהתחלתי להעריץ את הפול אאוט בוי , וליפניי שידעתי מיזה פיט בכלל....!!!!!!! אז גם אם הכוונה הייתה בכללי ולא מכוונת אליי ,אני בכל זאת בטוחה שהערה שלי לגביי אשלי בתמונות הייתה חלק מיזה ....... אני ממש לא מבינה מה הבעיה שאני אשנה אותה היא פשוט לא הסגנון שלי והדביקות שלה לבני זוג שלה[בעיקר בקודם] ממש מגעילה אפילו על תקן גועל נפש
אין מה לעשות בנידון אני ש ו נ א ת אותה וזהוווו בלי שום קשר לפיט ומה שכן נכון זה שאתן הבנות הכי חמודות בעולם

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo214.gif

אני באמת לא מבינה למה יש פה בנות שמקללות את אשלי על כלום. אני מבינה שאתן שונאות אותה וגם אני לא כל כך אוהבת אותה, אבל אני לא מקללת אותה וקוראת לה זונה ושאר קללות מיותרות וילדותיות. ותודו בזה, רוב הבנות שמקללות אותה, מקללות אותה רק בגלל שהיא חברה של פיט. ונו באמת, כאילו שמישהי מפה תהיה חברה שלו. אני בספק אם מישהי מפה בכלל תפגוש אותו. ופיט בחר באשלי שתהיה חברה שלו ולא אתם! היא חברה שלו ולא שלכן! ואני רק חושבת על מה יקרה אם הוא יחליט להתחתן איתה.. המוני בנות צווחות ובוכות על החלום שהתנפץ להן בפנים.. אוי זה יהיה כל כך מצחיק
וכמה שזה מצחיק, זה יכול להיות נכון אז תהיו מוכנות לזה. ותרדו כבר מהאישה! מה היא כבר פאקינג עשתה לכן?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

סופסוף אחת שאני מסכימה עם הדעה שלה. את אחת החמודות בפורום שתדעי לך

PerfectSP

New member
אני לא חושבת שהן באמת חשבו שהן יצאו עם פיט...

פשוט כנראה לא אוהבות אותה...אני בטוחה שגם את מתבטאת ככה לפעמים לגבי סלבריטאים או להקות שאת לא אוהבת....

DesertSky

New member
נכון,יש אנשים שחיים בפנטזיה

כאילו תעשו לי טובה גם את תפגשו את פיט הוא לא פתאום יזרוק את אשלי בשביל ילד ה בת 15 כל השטויות האלה הן ממש ממש של פאנגירלס!!!! ומה הקטע של כל כמה ימים לפתוח שרשור על זה "נמאס שמדברים רק על פיט " וכל השטויות האלה אז די לפתוח כאלה הודעות וזה לא יקרה יותר. וגם כל מה שאתם אומרות זה ממש ילדותי כאילו איך אפשר לשנוא בנאדם שאת לא מכירה? אני מבינה שלא לאהוב אותו וזה ברור יש מפורסמים שאני לא אוהבת אבל להגיד: אני שוווווווונאתתתתתתתתת אותההההההההההה כמו איזה לא יודעת מה... בקיצור לדעתי זה ילדותי מ-א-ו-ד. תתבגרו קצת ואתם פותחים כאלה שרשורים שרק מעוררים ריבים! רוצים לדבר על מי אתם שונאים או אוהבים לכו לצ'אט או לאיי סי קיו הפורום הוא על חברי הלהקה ולא על התסביכים שלכם עם אשלי

heart brake kid

New member
את יודעת איך קוראים לזה ?

פאנגירלס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מה שאני מנסה להגיד מלא זמן, אתן פאנגרילס , וזהו !

XxXxEdenXxXx

New member
../images/Emo45.gif צודקת.

אני ממש מסכימה עם כל מילה. והאמת, שכמעט אין שרשורים או הודעות ודברים חדשים בפורום שממש קשורים לפול אאוט ולמוזיקה שלהם. נכון, לפעמים אין הרבה מה לחדש, אבל בכל מקרה כמעט ולא יוצא לדבר בפורום על המחנה המשותף של כולנו - Fall Out Boy. מסכימה איתך ב100%.

Fall Out Liel

New member
האמ למה יש לי תחושה שאני עברתי לך בראש

בזמן שכתבת את זה?
קודם כל: אני לא אוהבת את פיט! זה שכתבתי את זה כמה פעמים זה היה בשביל לצחוק עם הבנות פה והכל היה בציניות ולא בצחוק. ואני שונאת את אשלי בגלל הסיבות שכתבתי בשרשור אחר, זה ממש לא קשור לפיט ולזה שהיא חברה שלא, זה לא שאם עכשיו הם יפרדו אז אני אשמח ואפסיק לשנוא אותה..אני אמשיך, ואתן כותבות את זה כאילו להוציא אותי הרעה פה, למה כאילו שאתן תמימות וחובקות עולם, בטווווח במאה אחוזים שגם אתן לא אוהבת כל מיני סלבס למיניהם או בכלל, אנשים. אז תפסיקו להוציא את עצמכן כ"צדיקות מסדום" כי זה כבר הופך להיות מגעיל. ומה ילדותי בזה שאני שונאת אותה? אני שונאת אותה ובגלל המון סיבות וזה לא משנה לי אם אני מכירה אותה אישית או לא. אתן לא ראיתן ושמעתן את מה שאני ראיתי ושמעתי ככה שאין לכן מה לומר בנידון. אז פשוט סגרו עיניין כי זה דפוק להתחיל לריב על זה. את כותבת שזה פורום פוב וצריך להיות כתוב על פוב בהודעה חדשה שלא קשורה אליהם, אז אירוניה, זה מה שזה..

black rock star

New member
תשמעי../images/Emo103.gif

אף אחד לא נגדך לוריין, באמת שלא, ואני מבינה את הסיבות שלך לשנוא אותה, כי גם אני ככה מאותן סיבות, ואני שנאתי אותה עוד הרבה לפני ששמעתי עליהם. אף אחד לא מוציא אותך הרעה, זכותך לאהוב ולשנוא את מי שבאלך מאיזה סיבה שבאלךך

למעלה