נושא מטריד..

Stormy sea

New member
נושא מטריד..

הי, אני בת 20, חדשה כאן. יש איזה עניין שמטריד אותי כבר הרבה זמן וחשבתי אולי כאן יהיו כאלה שיוכלו לענות לי בכנות בלי להיות נגועים בדבר.. יש לי שם של בחורה טובה, עדינה, לא עושה יותר מידי בעיות ומאידך חברהמנית, שמחה וכו'.. בקיצור "הבחורה המושלמת". העניין הוא שאני לא שלמה עם השם הזה שיצא לי.. רק אני יודעת שבאמת בתוכי אני ממש לא מתקרבת ללהיות מושלמת.. ישלי יצה"ר שעובד נון סטופ והרבה דברים שאני עושה (כמו ההודעה הזאת שאני כותבת כרגע) שאנשים לא יודעים עלי.. לדעתכם אני צריכה לידע אנשים במי אני באמת או שמספיק שאפגש עם בחור ואחרי כמה פגישות כשהוא כבר יכיר אותי קצת יותר לעומק אספר לו שיש כמה דברים שאני צריכה להתחזק בהם?.... פליז תגידו את דעתכם, היא חשובה לי... תודה וחג שמח!!

ראשית,

לכולנו, (פחותויותר,) יש שם של בחורים/רות טובים/ות.. וכולנו, (סביר להניח,) פחות ממה שהשם שלנו...! אבל אין בכך משום גניבת דעת, מרמה, או משו כזה. גם לא אמור להיות לך מצפון עלזה שאנשים שלכאורה אמורים לדעת עלייך הכל, לא יודעים את החולשות הנסיונות והכשלונות שלך!! מה גם, שאת לא היחידה שיש לה שם יותר ממה שהיא. כל האוכלוסיה ככה.. לכן, את לא אמורה לספר על טעויות העבר שלך ךמי שאת תתארסי איתן בעז״ה! בטח ובטח לא למי שאת רק נפגשת איתו..!! כלומר, בזמן הפגישות.. אבל זה רק כשמדובר על מקרי ׳עבר׳.. אבל אם זה דברים שממשיכים גם לתוך תקופת האירוסין והנישואים, תצטרכי לשתף בזה את בן זוגך. בהדרכת חתנים שהייתי בה שמעתי, שהטעות הכי גדולה שזוגות עושים, זה שהם מספרים על חטאים מהעבר...!!! כי אין בכך שום תועלת. ולהפך! יש בזה רק נזק. נזק בלתי הפיך!! בהצלחה

ליטאי613

New member
לכולם/ן יש יצר הרע

השאלה איך הם מתמודדים עם זה. ושתגשי את האדם המתאים כבר תדעי שזה הוא והנושא הזה פחות יטריד אותך

למעלה