נושא לשיר

moe777

New member
נושא לשיר ../images/Emo124.gif

טוב אני די נואשת ! אני עד כדי כך פרפקציוניסטית שאני לא מסוגלת לכתוב את הדבר ממנו אהיה מרוצה לחלוטין ! אני זקוקה לנושא לבלדה, שיר איטי שאפשר יהיה להזדהות איתו, בעל נושא מרגש -בשביל הקלטות הדגמה.... ואין לי את בשיר האולטימטיבי עבורי ! :( יש לכן הצעות מקוריות כלשהן ?! משהו מעבר לאהבה, הצילו !

moe777

New member
אהההההה...

אנהל מונולוג מפוצל עם עצמי: היי מרים, מה המצב ? - טוב, תודה :), מה המצב אצלך ? -סבבה ! אני שמחה שגם אצלך הכל טוב... מה חדש ? -החיים בזבל, אנשים לא שמים לב אליי, אט אט אני נעלמת ! :( -אוי, לא נורא ! הכל יהיה טוב, (אולי), אני בטוחה שהם לא מתעלמים ממך, זה פשוט בראש שלך !, תלכי לטיפול ילדה ! -טוב... אולי. תודה :) ...לאחר שיחה מרתקת זו (שמוכיחה חד-משמעית שאני לא סובלת מפיצול אישיות, או בשפה מליצית- סכיזופרניה !!!!) הגעת למסקנה.. חיי לא ראויים כאן יותר ! אני פורשת בשיא... או בשפל ליתר דיוק..... ביי חיים, מקווה שתזכרו אותי .... :( טוב ! עבדתי על עצמי ~ אניט נשארת, כל עוד משעמם לי ויש לי רצון לחלוק את תסכוליי עם העולם החיצון ! היהי
!!! נו בחיי אנשושים, אתם מתעניינים במוסיקה לא ?! ואתם מקשיבים לה ! אני זקוקה לרעיונות ! אם יצא מזה משהו, מובטח לממציא החדשני קרדיט ! פליזזזזזזז........ אלוהים, רחם עליי, על חוטאת קטנה ומטורפת כמותי... גאל אותי מייסורי, אנא שמישהו יענה לי !! ויבוא קץ ליגוני....

יקירתיי....

רק אל תתאבדי לא זה..... תקשיבי מאמוששש קודם כל את רוצה לכתוב משהו רק לא על אהבבבהההה ( נראה לי שזה מה שאמרת) בכל אופן לדעתי זה בלתי אפשרי כי כל דבר קשור וסובב סביב הדבר הזההה... אבל עדיין איכשהוא תוכלי להסתדר... את יכולה לנסות לכתוב על המצב בארץ, על יחסים בין אנשים או התנהגות מסויימת שאנשים מתנהגים בצורה מגעילה ולא מבחינים בין העיקר לתפל.... קיצר תחפשי את המשהו הקטן הזה שאני בטוחההה שתעשי אותו משהו עצום... לפחות ניסיתי לעזור... בהצלחה!

luv kev 4ever

New member
טוב...

קודם כל, באמת, אל תפגעי ביצמך, זה לא שווה את זה... אבל את! קושקושית! די להכפיל אותיות! זה משגע אותי! אני לא מבינה מה את כותבת!

moe777

New member
../images/Emo13.gif

תודה ! איזה חמודות אתן
אצטרך פשוט לחשוב על משהו, כי לצערי הרב המחסור ברעיונות תמיד מגיע ברגעים הכי פחות מתאימים... היהי :-|

למעלה