נושא למחשבה...

karoleking

New member
נושא למחשבה...

חשבתי על זה שקוראים להופעה "שתדעי".. מה זה אומר לדעתכם על הפלייליסט שיהיה שם? לא הייתם מצפים שהדיסק יצא לפני ההופעה? ואז יהיו שירים חדשים גם בהופעה? למרות שזה נראה לי מאוד לחוץ, האם לדעתכם זה אפשרי? שתוך חודשיים יצאו עוד 2 סינגלים לפחות ואז הדיסק? איך נספיק ללמוד את המילים בעל פה? לא יתכן ששלומי ישיר לבד... תדיגו לי מה אתם חושבים...

האמת שאני לא ממש חושבת...אך נראה לי שאולי

"יש" מצב שהדיסק יצא-ולו בגלל שם ההופעה! ובגלל העובדה שנראה לי שזה זמן רב ישנה עבודה על הדיסק החדש. וחוץ מזה מה יהיה לא נדע את המילים...

אני לא חושב שאת צריכה לדאוג בכלל :

גם בהופעה חדשה לגמרי מכניסים 3-4 שירים מהחומר החדש , השאר נועד לקהל הרחב ולא רק למעריצים שהיו מעדיפים רק את החומר החדש ... עוד 2 סינגלים בנוסך ל"שתדעי" ואולי דידי הררי יבריח לנו עוד סקופ קטן ..ואת מסודרת להופעה הבאה ! מקס' תופתעי עם שיר אחד נוסף . אבל בגדול לא נראה לי בעיה גדולה אולי להיפך .

חג מימונה שמח לכל החברים היקרים

טוב אז ההינו בהופעה של שלומי בבאר שבע " מאירים את הנגב " הדבר היחידי שהאיר את הנגב זה היה כמובן שלומי שיודע לעשות כיף לנשמה ושמח לרגלים. איזה גדול שלומי איך שראה את רפי הדבר הראשון ששאל אותו " מה יהיה במשחק כדורסל של מכבי באותו הערב(שלצערי הפסדנו ?" איך הוא זוכר כל פרט קטן , שרפי אוהד של מכבי . שלומי כמה טוב לראות אותך כל פעם מחדש . לצערי את ההופעה בטלווזיה לא ראיתי מכיוון שההינו באוהלים בכנרת אבל קיבלתי ים טלפונים מחברים שרואים אותי נהנת ( אני יודעת שאני נהנת עכשיו אני מקווה שהם יבינו מה הפסידו). והכי חשוב שלפי דבריו של שלומי מחכה לנו הופעה ביולי , הופעת קיץ אז היידה שכונה כמו שאומר המלך

karoleking

New member
היי ריקי! טוב שבאת

רוצים לראות אותך כאן יותר...
נשיקות

למעלה