נושא לדין

moshit1

New member
נושא לדין ../images/Emo40.gif

אוקי, אמ... אני שואלת את זה מתוך התעניינות וגם בשביל לעורר טיפה את הפורום.
איך הכרתם את האלג'יר כעיקרון?
איזה דיסק קניתם קודם?
איזה דיסק אתם הכי אוהבים? ו....
מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם? הייתה כזו?

קטרפי

New member
שונא להתעורר ../images/Emo133.gif../images/Emo110.gif

סתאם היה בא לי על הדיסק שלהם אז קניתי אותו אפילו שלא הכרתי אף שיר
מנועים קדימה
שתיהם
לא בטוח שממש הייתה תקופה, אבל בכולמקרה הזמן האחרון היא תקופה גרועה באופן כללי והדיסקים שלהם נחרשים במערכת שלי, אז כניראה שעכשיו....

omerikooo

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איך הכרתם את האלג'יר כעיקרון? על אלג'יר שמעתי לפני המון זמן, אבל לא את השירים, אלא רק את השם. כל הזמן הזכירו אותו בפורומים של אינדי ורוק ישראלי שהייתי כותב בהם, אך מעולם זה לא באמת עניין אותי, עד שהעניין גבר וגבר בתקופה של הוצאת "מנועים קדימה". אז הם גם הופיעו ב"במה המרכזית" עם יואב קוטנר - ושמה נכחתי מסיבות לא קונבנציאליות, ומאז הרומן ארוך.
איזה דיסק קניתם קודם? את "מנועים קדימה". שבוע אחרי הוצאתו.
איזה דיסק אתם הכי אוהבים? זו באמת אחת הלהקות\אמנים שאי אפשר להגיד. שטיב האלבומים ואיכותם בעיניך משתנה כל הזמן. בתקופות, לגמרי.
ו.... מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם? הייתה כזו? כן, בטח שהייתה כזו. אני כל הזמן נעזר בהם בתקופות שהמצב הנפשי מעורער. התקופה שאני באמת זוכר כתקופה שהמוזיקה באמת ריפאה אותי, היא התקופה הראשונית, קיץ שעבר, יוני-יולי-אוגוסט, שאז הכל רק התחיל. אין כמו התחלה.

S h A b i T

New member
שטגדם.

איך הכרתם את האלג'יר כעיקרון? ממ.. הייתי בצילומים של הבמה המרכזית ושמעתי אותם שם בפעם הראשונה, לא הייתה לי סבלנות והייתי ממש עצבנית אותו יום כמו תמיד, אז לא כל כך הקשבתי להם. בחופש הגדול נאלצתי ללכת להופעה שלהם ואפשר להגיד שהתאהבתי ומאז אני שומעת אותם. איזה דיסק קניתם קודם? את מנועים קדימה. איזה דיסק אתם הכי אוהבים? מנועים קדימה, אני חושבת. למרות שבזמן האחרון אני שומעת רק את נאמנות ותשוקה. ו.... מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם? לפני 8 חודשים בערך. הייתי מכורה. התקופה הכי מגעילה בחיים שלי בערך, והם עשו אותה לפחות גרועה ממה שהיא הייתה.

ושוב תורי.

איך הכרתם את האלג'יר כעיקרון?חברה שמעה בערוץ 24,והמליצה לי. מאז אני לא מפסיקה לשמוע איזה דיסק קניתם קודם?את שניהם יחד. איזה דיסק אתם הכי אוהבים?מנועים קדימה. ו.... מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם?תמיד,תמיד תמיד. יש להם שיר לכל מצב רוח. הייתה כזו?בטח! הרבה בזכתם,אני כותבת פה עכשיו=]

bזוהר

New member
קדימה,גמני../images/Emo27.gif

איך הכרתם את אלג'יר? הייתי באילת מול הים ולא היה לי מה לשמוע בדיסקמן אז לקחתי לאחותי את מנועים קדימה. איזה דיסק קניתם קודם? מנועים קדימה. איזה דיסק אתם הכי אוהבים? יש תקופות שאני מתחברת כל פעם לדיסק אחר, אבל בעיקרון אני אוהבת את שניהם אותו הדבר..קשה להחליט.. מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם? הייתה כזו? הייתה כזו.לפני כמה חודשים..ואני הכי זוכרת לטובה את המוסיקה שהצילה אותי, את הקול שעודד אותי וכמובן את ההופעות האנרגטיות הכי הכי טובות בעולם :]

אני

- אבא שלי הכיר לי את אלג'יר, כי הוא חבר של בעל האולפן שהם הקליטו בו את הדמו..אז יש לו את הדמו...שדרך אגב הוא שונה ופחות קליט מהאלבום שאתם מכירים...אבל מדהים! אז שמעתי ואהבתי! מנועים קדימה! כרגע מנועים קדימה

moshit1

New member
../images/Emo26.gif גמני.

איך הכרתם את האלג'יר כעיקרון? ערוץ 24. ראיתי אותם מופיעים שם.... והם ממש סיקרנו אותי...^^ איזה דיסק קניתם קודם? מנועים קדימה. איזה דיסק אתם הכי אוהבים? תלוי במצב. ו.... מה הדבר שאתם הכי הכי זוכרים לטובה מאלג'יר, מה הייתה התקופה שבה הכי נעזרתם במוזיקה שלהם? הייתה כזו? אמממ כמו שכבר אמרו, די ההתחלה. אבל ההתחלה כשקניתי את 'נאמנות ותשוקה' הייתה תקופה נוראית שבזכותם [: עברה טיפה פחות נוראית.

אוקיי

איך הכרתי את אלג'יר? ידידה שלי קנתה לי את מנועים קדימה, מאז התלהבתי והתאהבתי! לא קניתי את נאמנות ותשוקה אבל שמעתי כמה שירים ממנו. קח את הזעם ממש יפה וגם שיר הנושא הענק (מה האורך שלו? הוא יותר ארוך מירח במזל עקרב נכון?). מה הדבר שאני הכי זוכר לטובה? את ההופעה שלהם שהייתי בה, שהייתה אחת הטובות ביותר שלי.

למעלה