נושא לדיון..!

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
נושא לדיון..!

הכוונה שאני צריך להשתכנע בדעה של האחר, או שהאחר צריך להשתכנע בדעה שלי..? או שסתם לזרוק רעיונות וכל אחד משתכנע במה שהוא רוצה..?

conatus

New member
השתכנעות השחזה והקשר...

כמובן הקשר שבין השתכנעות והשחזה. איש מכירות - שלרוב יהיה שקרן מקצועי - ינסה בכול כוח שכנועו לשכנע לקוח שמה שהוא מוכר לו הוא הדבר הטוב ביותר בעולם ושהרכישה הזו היא רכישת חייו של אותו אדם... באותו רגע אותו איש מכירות לא מייצג את דעתו על המוצר אלא את שאיפתו למכור את המוצר. בדיונים שלנו אנו גם אנשי מכירות שמוכרים את רעיונותינו וחלקנו עושים זאת בדרכים שונות - כל אחד ודרכיו שלו. אני מחזיק בדעה שדיון איכותי הוא דיון בו אנו משחיזים את מוחותינו אלה באלה ולא למכור דעה בכל מחיר...

R2

New member
יש לי דיעה למכירה..!

כאשר השמים כחולים,נקיים,אני מרגיש טוב. גם כאשר יורד גשם אני מרגיש טוב. אם ירד גשם בזמן שהשמיים כחולים,ונקיים,אני באמת ארגיש נפלא..? איך אפשר,להרגיש נפלא..?

tksrrrr

New member
האמ?

למען האמת? לא זה ולא זה ולא זה נושא לדיון זה פשוט לדון על משהו ולנסות "לכסות" את כל הכיוונים של אותו הדבר שלא ישאר פרצה בנושא הזה לחקור את כולו בלי יוצא מין הכלל ולדבר על זה ככה אני חושב למרות שזה לא מדוייק כל כך

Paul Even Paz

New member
שכנוע של מי ?

אינני סבור שהעניין הוא בשכנוע גרידא, כלומר אדם ישתכנע שיעשה פעולה. הוא יעשה אבל לא ברור האם הפעולה שנעשתה היא מתוך הבנה. המצב דומה שמישהו נואם ואומר דברים והקהל מרוצה ומוכן לעשות את חלקו. כאן עומדת השאלה: "האם ישהו אכן הבין את המשמעות, או שהיה נוח לפעול כי מישהו אחר חשב בשבילו?". אפשר לראות זאת בהטפות של כל סוגי המטיפים, בהצהרות של מנהיגי כנופיות וכד´. כמבחן עצמי הייתי מנסה לבדוק אם התבוננתי בערוץ הקניות והשתכנעתי לקנות משהו. האם זה נבע מהעובדה שהמוצר מצא חן בעיני, או שרציתי אותו זמן רב, או שהוא יכול להביא לי תועלת. לא בדקתי אבל מתוך הרגשה הייתי אומר שרוב המשתכנעים לא נכנסו לסוגיה של מוצר זה יביא לי תועלת. אגב אמירת התועלת צריכה להיבחן במישור של רציתי דבר מה, הבנתי כמה שזה טוב עבורי, חשבתי מה התרומה לי ולאחרים ולבסוף רכשתי. לצורך הדוגמה, אם אדם רוצה לקנות רכב, כדי שיקנה הוא צריך לחשוב מהי המטרה של הרכב ולא עד כמה המוכר מעוניין למכור לו.
פאול

אליקים

New member
דיון בנושא: נושא לדיון.

ישנם סיבות שונות, לנושאים ולשאלות המועלות בפורום. 1. ישנה אפשרות, שהשואל בודק, כמה הוא יודע. 2. ישנה אפשרות, שהשואל חושב שהוא יודע ובודק מה אחרים יודעים. 3. ישנה אפשרות, שהשואל שואל, כי הדבר מאוד חשוב לו והוא רוצה באמת לדעת. ישנם סיבות שונות, לתגובות ולתשובות הניתנות בפורום. 1. ישנה אפשרות שהעונה, רוצה להראות, כמה הוא יודע. 2. ישנה אפשרות שהעונה, רוצה לבדוק, מה חושבים עליו ועל מה שהוא יודע. 3. ישנה אפשרות שהעונה, חושב שהוא יודע ומנסה להשפיע על אחרים, או במילים עדינות, "לעזור לאחרים". בשני המקרים הראשונים, אין בעיה. במקרה השלישי, עלול להגרם נזק. גם השתכנעות בדבר נכון, גורמת לנזק. לפעמים הנזק הנגרם, מהשתכנעות בדבר הנכון, גדולה הרבה יותר, מהשתכנעות בדבר שאיננו נכון... כל טוב אליקים

urifelsher

New member
השתכנעות בנושא רוחני או מעשי?

אם רוצים לשכנע אותך שכדי לקנות דולרים כי הם יעלו אווווו. האם אתה בעניין מודעות?עם אתה בעניין מודעות ,תן ללב להדריך אותך מה שנכון לך\לדרכך לא חייב שיהיה נכון לאחר. אז פשוט תן לליבך להדריך אותך. אורי

למעלה