נושא לדיון...

Tinky

New member
נושא לדיון...

מה, בעצם, לומדים לדעתכם בכשפומטיקה?

Hermione

New member
כשפומטיקה

נראה לי שזה כאילו מתמטיקה של כישופים, כמו משוואות וכאלה דברים שקשורים איכשהו לקסמים...

Tinky

New member
איך ...

איך לכל הרוחות מספרים ופעולות חשבון מתקשרים ללחשים? ונניח שלומדים בכשפומטיקה מתמטיקה רגילה, אז למה לא לומדים גם מקצועות אחרים כמו אנגלית ולשון? מה, זה לא חשוב?

Hermione

New member
לא נראה לי שזה מתמטיקה רגילה...

כי זה לא מתמטיקה, זה כשפומטיקה, זאת אומרת מתמטיקה של כשפים! נראה לי שזה משהו בערך כזה: ``התעתקות בריבוע+12-אנימגוס= 654Xשיקוי פולימיצי`` איזה דמיון יש לי הא? ואם התכוות למה הם לא לומדים אנגלית ולשון מכושפים, אז לא ממש נראה לי שהם צריכים... למה שילמדו אנגלית? אם הכוונה לספרות אנגלית, יש לימודי מוגלגים שזה עם דברים של מוגלגים כולל ספרות מוגלגים לא? ויש להם מקצועות רגילים אבל עם קסם- היסטוריה... חוץ מזה, אם הם מתכננים עתיד כקוסמים למקצועותיהם השונים, בשביל מה הם צריכים דברים אחרים שלא יעזרו להם בקרירה במקצוע קסמים כלשהו?

Tinky

New member
לדעתי....

גם קוסמים צריכים לדעת אנגלית ומתמטיקה רגילים!!!אחרת הם אולי יהיו קוסמים גדולים, אבל טיפשים מטופשים!!! תחשבי- אם הם לומדים רגיל עד כיתה ו`- הם לא יודעים אפילו מספרים מכוונים!!! ובקשר לכשפומטיקה שהמצאת- כן , יש לך דימיון, רק שזה נראה לי יותר כמו איזה לחש!!!

Panther

New member
יש מקצוע כזה?

מצטער אבל קראתי באנגלית ובאנגלית קוראים לזה למיטב זכרוני פשוט חשבון. זה לא חיוני כי זה לא מקצוע חובה. אולי זה באמת מתמטיקה רגילה? קשה לי להאמין שאם יש מתמטיקה של קסמים זה לא היה חיוני... בסה``כ גם קוסמים צריכים מדי פעם לעבור לעולם של המוגלגים וצריכים חשבון בסיסי.

shai2k1

New member
לא דוקא....

אל תשכחו שלפני שקוסמים מגיעים להווגוורטס (או לכל בית ספר אחר) הם לומדים ביסודי...ביסודי של מוגלגים מלמדים מתמטיקה וגם כניראה ביסודי של קוסמים עם יש דבר כזה...ככה שלא חובה ללמוד מתמטיקה... לי ניראה שכשפומטיקה זה לא סתם חשבון-אלא באמת שילוב של מספרים וקסם כמו ששם המיקצוע מספר...

Winky

New member
קוראים לזה באנגלית...

Arithmancy, וזה לא חשבון רגיל!

למעלה