נושא לדיון .....

deanet

New member
נושא לדיון .....

מה אתם חושבים על יחסים בין יחסים בין דתיים לחילוניים ...כאיו חילוני יכול ליהות חבר של דתי ההפך ...ללכת איתו לצופים\בני עקיבא וכל השאר..בסדר או לר בסדר ?

???!!!???

בעצם השאלה שלך אתה כבר מציג דעות קדומות ובורות... ז"א האם אתה באמת חושב שדתיים הם יצורים בעלי קרניים ועין אחת? אז זהו שלא... כולנו יהודים!!! וזה די ברור שאנחנו צריכים לחיות בשלום אחד עם השני... השאלה נראית לי קצת מגוחכת... למשל זה ברור שלא כל החילונים הם אותו דבר. אז אם חבר שלך הוא אטיאיסט ואתה לא אז לא תהיה חבר שלו? אם חבר שלך הוא ימני ואתה שמלאני אז גם לא תהיה חבר שלו? לכל אחד יש אישיות משל עצמו, דעות, מחשבות, דרך חיים, הסתכלות שונה נכון שבין דתיים לחילונים יש יותר שוני אבל זה לא אומר שא"א ליצור קשר... לי אישית יש הרבה חברות חילוניות ואני מסתדרת איתם מצויין תנסה גם אתה מומלץ מאוד!!!!! (מקווה שלא פגעתי והסברתי את עצמי כמו שרציתי...)

deanet

New member
stoooooooooooooopppp!!!

אין לי דעות קדומות השאלה שהצגתי היא לגיטימית לא נגד לא דתיים ולא חילוניים אני חושב שלפחות 60 אחוז מהחברים שלי דתיים אני פשוט שואל בגלל איזה מקרה שחבר של חבר שלי אמא שלו לא נתנה לו לראות יותר את חבר שלי כי הוא חילוני .. אז אממ ..סתם שאלה

קצת פסיקים ונקודות יעזרו...

ומצטערת אבל ככה השאלה הייתה נראית בהתחלה....

../images/Emo35.gif

תראה,לי אישית יש המון חברות דתיות ואני לא יודעת איפה הייתי בלעדיהן. אני משתדלת לא לחצות גבולות כשאני איתן ואני ממש לא חושבת שיש סיבה שהן לא ירצו להסתובב איתי, בסך הכללי אני לא משפיעה עליהן לרעה, מה גם שכולנו כבר גדולים מי שלא מתאים לו יגיד לי ובזה זה יסתיים שבוע טוף לכולנו

אני חושב....

בס"ד טוב אז ככה אני חושב שאין בעייה ביחסים אלו כל עוד זה לא פוגע בעקרונות שלך... אני מתכוון אם למשל החבר הזה שאתה מסתובב איתו גורם לך לעבור על ההלכה שאתה בד"כ מקפיד אז זה בעייתי אבל ככה חבר חילוני, אין בעייה בכלל... לי יש עשרות של חברים חילוניים...

למעלה