נושא לדיון

נושא לדיון

בוקר טוב חברים:)

אני מקבל צילומי מסך גם במייל בפייס מחברים וזרים גם מאתרי הרויות וגם מהמציאות, והוא בנושא היחס בחיזור כלפי השני, היחס לגבר למחזר ובפרט גם אלו שנמצאים בקשר כלשהוא ועוזרים משקיעים מפרגנים וכו.

המייל האחרון בחור השקיע נתן טיפים, פרגן תמך באמת והתפתח רגש ולא רצה להיוץ בתחושת פספוס, היא כותבת לו הופתעתי ניסיתי להדחיק ולא מעוניית בשום קשר, הבחור בהלם כתב לה אין מה להדחיק זה טבעי כשפוגשים אדם פנוי מעניין וכו לוקחים את הסיכון ומחזרים חיזור לגיטימי לקשר רציני לא לזיון, שניהם אחרי גיל 30,הבחור מחק אותה מהרשתות החברתיות, לא התבעס מחק גם את האחיות שלה שלא היה לו קשר איתן כלל, והוא אומר לי שהוא מצטער שהוא היה טוב, כי אדם כזה שעזר תמך פירגן וכו, התשובה צריכה להיות עם טאקט תשמע חמוד תודה מקסים על הזמנה לדייט אבל יש לי מישהו והוא כבר היה מבין וגם נשמר היחס הטוב, מה זה ניסיתי להדחיק? מה הרגשת שהוא עלוקה לפי סימניו? למה לזרוק לבחור תשובה כזאת שלא מכבדת כלל גם אותך?

המקרים גם לשני המינים, כי הבחורות מתפלאות למה מתנהגים חרא וגם הבחורים הינה דוגמאות שבאמת גורם לך לשנוא לכעוס ללכלך מי שחטא לשון הרע בפיו ועל מה? על חיזור לגיטימי הזמנה לדייט שפשוט לומר ולנהוג בצורה מכבדת כלפי השני, אז גם היחס נשמר ולא נוצר אנטי!!!

באמת חומר מחשבה לכן הנשים בהתנהגות עם הגברים, רוצה לפרוק בכיף עם החברות אבל לא ככה לענות עקיצות או לנסות לעקוץ, יש טיפוסים כאלו שפוגשים אבל ראבק אחר כך הגברים אומרים שנשים חארות
 

דידי 9

New member
חסר מידע.

 

1Shir

New member
הגזמת. "להדחיק" לא מעליב - אומר משהו רק עליה.

 
למעלה