נושא לדיון

נושא לדיון

מאיזו מידה לבוש נתפס בעיניכן מידות גדולות?

kmiki

New member
מידה אחת מעליי

אני תמיד משכנעת את עצמי שאני עוד לא שם (כרגע מידה 44, אבל עובדת חזק על חזרה ל40), אז מעדיפה לחשוב שזה עוד לא זה. בעקרון 46 נראה לי כבר מידות גדולות. אבל זה לא באמת משנה ההגדרה, לפחות מבחינתי

macaroni35

New member
האמת היום זה כ"כ שונה מחברה לחברה...

פעם יכולתי לומר באופן גורף שהמידות מעל 44 הם המידות הגדולות. עכשיו זה כ"כ תלוי כי לפעמים אני מידה 38 , פעם 40 ולפעמים 42 ואני מדברת על קסטרו, הוניגמן, רנואר... למרות שהפסקתי לקנות מהם. אז לפעמים אני מוצאת דברים שמתאימים לי במתאים לי - במידה 1 והם נחשבים למידות גדולות...
ואני שוקלת 52 ק"ג.... ולפעמים אני במכנסיי מעצבות מידה 0 או 1... ואני חושבת שהמידות תלויות בסוג הבגד והמעצב.....והיום המידה היא לא ממש מידה. מקווה שאני מובנת...

angelula

New member
44+

42 זה הגבול העליון עבורי. כמובן שזה תלוי גם בגובה. כי יש לחברה שהיא 1.80 אז אצלה 42 זה כמו 38 עבורי...

נועה תשבי למשל

או ממ"ב במצבה היום שמיצגות את חברות האופנה למידות גדולות נחשבות כגדולות? כי אותי זה מקומם! נכון הן גבוהות יחסית ולא רזות שדופות וכן יש להן חזה גדול אבל בעיניי הן ממש לא גדולות. הן שיא הנשיות בעיניי! נועה תשבי בכלל !!Amazing

אבל אולי הבעיה היא דווקא שאת תופסת את הביטוי

המושג כמשהו רע? נועה תשבי לא רזה וגם ממ״ב. אף אחד לא אמר שבגלל זה הן לא נראות טוב.

לא רואה את זה כמושג רע

יש נשים גדולות מהממות. אבל הן לא מייצגות מידות גדולות נקודה. במקום לקחת אותן עכשיו במגמה החדשה של דוגמניות לא אנורקסיות. מביאים לך מישהי במקום מידה 32, מידה 34 36 וקוראים לה דוגמנית בריאה "מלאה" ואת מידה 38, 40 הופכים למידה גדולה. מבינה את האבסורד? רוצים להאבק במגמה של הרזון המטורף הזה וזו הדרך? 34, 36 זה עדיין רזה מאוד לדעתי. מידה אידיאלית בעיניי 38 ואת זה הופכים ל גדול?

אם את רוצה להאבק בזה - כדאי להפסיק להתעסק בזה

זו נראה לי דרך המאבק הכי טובה אם כולם ישימו פס אחד ארוך על המידה שהדביקו להם חברות אופנה ומה המשמעות שלה (כן מידה גדולה או לא)

kokula12

New member
מידות הן גם תלויות גובה ומבנה גוף

ממש לא בכל המקרים 34-36 יהיה רזה מדי. לא חושבת שיש דבר כזה מידה "אידאלית" - זה מונח מסוכן בעיניי לא משנה מאיזה כיוון את מסתכלת על זה. אולי עבורך זה אידאלי, לא בהכרח עבור אחרת. חוץ מזה, ממתי מידה 38 שייכת למידות גדולות?...

אידיאלי כתבתי בעיניי

בהחלט בעיניי. אם תסתכלי במגמה העולמית (הגימיק כרגע הן מידות גדולות) רוב הדוגמניות למידות האלו הן מידה 38,40. זה נחשב רק על ידי מעצבי האופנה, רשתות האופנה. לכן קודם שאלתי מה בעיניכן נתפס מידה גדולה. רציתי לדעת אם זו מגמה רווחת בקרב כלל האוכלוסיה או רק בקרב המפרסמים.

rpilit

New member
מהרגע שבו העיצוב מתאמץ להסתיר.

קרי גזרות אוהל רפויות מדי ושופעות בד בגדים משופעי אפליקציות/כיסים/פאייטים ושאר מיני תרגילים שמשדרים מאמץ גדול להשיג תעתועי פרספקטיבה ומשיגים בדרך כלל את ההיפך. בגדים שרוחבם כפול מאורכם כל הנ"ל מתייחס למאפייני הבגד ולא לטיקט והספרות שמופיעות עליו. כבר מדדתי בגדים במידה 38 שברור שתוכננו עבור נשים גדולות ובגדי הריון שהתאימו לאנורקטיות.

מידה 46+

אולי זה קשור למידותי הנכבדות... באופן אישי מבחינתי אידיאלי להיות מידה 40. לא רואה את זה מידה גדולה... לא מעניין אותי מי הם ישימו בפרסומות, כמו שלא מעניינות אותי דוגמניות המסלול השדופות. אני אוהבת מראה אחר, מראה בריא. זה שישימו את נועה התישבי בתור פרזנטורית לא יגרום לי לקנות יותר או פחות. מעניין אותי איך הבגדים נראים עלי ולא עליה...

מיוליקה

New member
בתור צורכת מידות גדולות

מעצבן אותי שנותנים לנשים רזות, שלעולם לא באמת ילבשו את הבגדים האלה או ירכשו ברשתות האלה, לדגמן אותם עבורנו, הצרכניות. אגב, באותה מידה מעצבן אותי שגלית גוטמן מדגמנת את קרייזי ליין. אני זוכרת שפעם נתנו לדפנה ערמוני לדגמן בגדים עבור אחת הרשתות, וזה היה לי מאוד נחמד.

זה בהחלט הכיוון שלי ואני לא נחשבת

מידות גדולות ועדיין זה מרגיז אותי. עכשיו אחת הרשתות בחרה את מירי מסיקה. נראה לי דווקא סבבה ומאוד מתאים ( היא מלאה וזה יכול לענות על הדרישות)

למעלה