נושא לדיון:

נושא לדיון:

יש אצלנו בריכת שחייה שעושים בה גם לפעמים מסיבות עם מוזיקה בפול ווליום. הבריכה קרובה מאוד לשכונות מגורים של וותיקים והרעש מפריע להם בלילה. חלק מהם החתימו עצומה שהם דורשים שיפסיקו את המוסיקה במסיבות בבריכה ב-11 בלילה. מוצדק או לא? בבקשה תנמקו.

אני מבין את הוותקים ,אבל נגד הדרך שבה הם

פעלו. זה לא בסדר שאנשים שמים מוזיקה בשעות מאוחרות של הלילה ומצפצפים על מי שגר בסביבה. יש גם חוק על אולמות של חתונות (שאפשר להגיד שזה די דומה בווליום למסיבות בריכה האלה) שקובע שמותר להרעיש עד השעה 23:00. הקיבוץ הוא מקום פתוח ומקבל יחסית, אבל לא ג'ונג'ל שאפשר לעשות בו מה שרוצים. הדיירים טעו בגישה שלהם כי הם לא הלכו אל הצעירים ודיברו איתם על הנושא ולא הביאו את העניין לשיחת קיבוץ, אלא בחרו להיות קיצוניים ולהוציא עצומה עם חתימות. בשיחת קיבוץ שני הצדדים היו משמיעים את ההשקפה שלהם ובהצבעה דמוקרטית הייתה מתקבלת החלטה. מה שקורה הוא שעכשיו הבליינים כועסים ופגועים, ולחלק מהוותקים שלא חתמו על העצומה לא נעים מאותם צעירים, ורק אולי אנשי העצומה מרוצים (הוחלט בינתיים שאפשר לעשות מסיבות עד השעה 11 בלילה).

ק י ש ט ה

New member
החוק תקף לכל דבר

נגיד אם מישהו עושה מסיבה בבית שלו והדיירים מתקשרים למשטרה להתלונן על הרעש רק מ12 יתנו להן מענה(קנס של כמה מאות שקלים אם ממשיכים אחרי התרעה של המשטרה)

MsUnderstood

New member
פה זה יותר גרוע...

יש ת'מועדון... ושומעים אותו ברוב רחבי הקיבוץ... פעם אחת מישו קרא למשטרה...אבל חוץ מזה..התרגלנו לשמוע ת'מוזיקה משם...זה נחמד שיש הופעות שלא רוצים ללכת לשם...שומעים בכל מקרה
ובקשר למה ששאלת.. מצד אחד-הם רוצים לישון...מצד שני-צריך גם לחיות קצת... אפשר לא לשים מוזיקה בפווווווווול וליאום אחרי 11 בלילה..זה עדיף מכלום...

גם לנו יש ת'מועדון, שאין בסביבה הקרובה שלו

בתי מגורים. הבעיה היא שהוא מלא ג'יפה וקטן. בבריכה נקי, מרווח וגם אפשר לשחות ובקיץ הרבה אנשים מעדיפים לעשות שם מסיבות למינהן ולא במועדון. אצלנו אף פעם לא קראו למשטרה ואני לא חושב שמוזיקה רועשת,ועוד באמצע הלילה, זה דבר שצריך לקבל ולהתרגל אליו. בשטיחים שלנו אין שום הופעות, אבל שמעתי שבקיץ הבא להקת ללדין תעשה את האיחוד שלה על הבמה שלנו. אני מסכים איתך, אפשר להחליש ת'מוזיקה אחרי 23:00 ועדיין להנות. זאת אשמתם של אותם צעירים שלא התחשבו בוותיקים ולא היו מוכנים להתפשר, ועכשיו הם אוכלים את מה שבישלו. ואם את שואלת אותי, אז מגיע להם.

מממ הרעש היחיד שיש מהבריכה זה קולות

של צחוק כשפורצים לבריכה בלילה, אין על הקיבוץ השקט שלי
אפילו את ההופעות ברדיו בקושי שומעים.

לפרוץ לבריכה זה כ"כ קיבוצניקי.

אצלנו אם כבר יש הופעה או מסיבה ,שומעים גם שומעים. חבל שעושים את הדברים עקום.

למעלה