נושא לדיון

משוואה מתמטית

אישתו+אישה אחרת= טוב מאד אישתו+גבר אחר = רע מאד? קינאה היא רק של גבר באישתו? היא לא באה גם בהפוך? מה ההבדל בין הנשים והגברים בעניין ותעזוב אותי מהאבולוציה כי אני,גמרתי את תקופת האדם הקדמון מזמן. גברים רוצים לשכב עם כמה נשים-זו עובדה לגטימית אבל בהפוך ,לא? אני לא מתייחסת ל- האם כן או לא לממש פנטזיות, כי זוהי החלטה זוגית עם הימור מחושב. אלא, והיה וכן הוחלט לממש את הפנטזיות ההדדיות- מה השוני בדיוק? ובעניין הקנאה- גם בפרק הזה דנו כבר לא מזמן. אבל זה נושא נפרד.

piter pan

New member
ראי - ברור שעל כל בוגד יש בוגדת

וברור שקיים שוויון בין במרבית התחומים למעט הבדלים פיזיים מסויימים. עם זאת , כן - נשים (עובדתית ולא אני אמרתי זאת וזה הוכח מחקרית) לא רוצות לזיין כל גבר כמו שגברים רוצים .זה קיים כמובן גם אצל נשים אבל זה בא ממקום שונה ואחר וזה ממלא צרכים אחרים. אני מסכים שקינאה היא סימטרית לחלוטין בקטעים האלה ואידיוטי לטעון שמין אחד מקנא יותר ממין אחר. היה והוחלט לממש פנטזיה - אין כל הבדל בראיית הדברים ואני גם כתבתי שלדעתי הן גבר והן אישה עלולים לצאת לא נשכרים מניסוי שכזה באותה המידה ולא משנה מי המצורף. מקווה שהבהרתי את עצמי. ו... אפרופו תקופת האדם הקדמון - את רק חושבת שגמרת איתה , אבל זה נושא נפרד

piter pan

New member
ושכחתי (הבהרה)

כשכתבתי שנשים לא רוצות כגברים התכוונתי לא מבחינה כמותית אלא מבחינת הסיבות שמובילות לכך.

מומחה לפסיכולוגיה של נשים???

קודם כל יצאה לך טעות(פרודיאנית?) "נשים לא רוצות לזיין כל גבר כמו שגברים רוצים" משמע גברים רוצים לזיין כל גבר? לא בטוחה שלכך התכוונת.
אבל גם אם אקח את נקודת המוצא היעני מחקרית שלך שנשים לא רוצות לזיין כל גבר כמו שגברים רוצים לזיין כל אישה. אני לא "קונה" אותה. גברים רוצים לזיין כל אישה?? כל אישה? רק לי סיפרו שהם מעדיפים את קלאודיה שיפר?עבדו עלי? אין לגברים בכלל מנגנוני מיון ? אז למה כל עכברון בצ´אט שואל- איך את ניראת? אז למה כל אחד עכבר גדול יותר- שואל מסביב מי את ומה את? אז למה החולד מוציא את הראש מהאדמה לפעמים, ובורח מהר פנימה? תגיד שהמנגנונים שמפעילים ריגוש מיני אצל גבר ואישה ,שונים-אני מקבלת. תגיד שהחינוך, והחיברות שונה-גם מקבלת אבל אם גברים רוצים לזיין כל אישה (כמו שהתיאוריה שלך טוענת,אני עוד זוכרת את האבולוציה) מה מונע מהם?

piter pan

New member
לא על כל דבר אנחנו חייבים להסכים ../images/Emo8.gif

ואני לא מומחה דווקא לנשים ...

קורין1

New member
פיטר פיטר פיטר, כמהשאתה צודק....

היום אמרתי את זה לחבר שלי.... לגבר לא משנה את מי הוא דופק(לא כולם כאלה)העיקר בשבילו לספק את היצר המיני... אצל אישה זה אחרת, אישה מחפשת את הטוב ביותר איתו תכנס למיטה.

Amir33

New member
עדכון

1 . אתה אינך יודע מי אני(בכל אופן). 2 . באופן עקרוני מימשתי את רוב הפנטזיות שלי 3. ציטוט משירשור אחד למטה "מדוע הוא צריך להיות נוכח אם אין לו שום משיכה לגברים? ולמה היא מזמינה אותו ? האם ברצונה לקבל לגיטימציה לבגידה??? להזכירכם: אנו דנים כאן בהרמוניה של שלושה ולא שניים + קהל !!!" יש לך תשובה משמעותית עניינית ? אמיר בורר בקפידה

אשתך נדפקת ע"י אחר(ים)..

בין אם אתה רואה או לא, נמצא או נעדר, מודע או חסר הכרה. אז מה זה כבר משנה לך?

Amir33

New member
חד חד ערכי.

מדוע הוא צריך להיות נוכח אם אין לו שום משיכה לגברים? ולמה היא מזמינה אותו ? האם ברצונה לקבל לגיטימציה לבגידה??? להזכירכם: אנו דנים כאן בהרמוניה של שלושה ולא שניים + קהל !!!

Amir33

New member
חד חד ערכי.

מדוע הוא צריך להיות נוכח אם אין לו שום משיכה לגברים? ולמה היא מזמינה אותו ? האם ברצונה לקבל לגיטימציה לבגידה??? להזכירכם: אנו דנים כאן בהרמוניה של שלושה ולא שניים + קהל !!!

viviti

New member
אבל...........

אם לאישתך אישה נוספת לא עושה את זה..... אבל גבר נוסף כן.... לא תעשה את זה למענה?

Amir33

New member
אעשה מה??

סקס עם גבר אחר ?
אני לא בקטע !!! אז מה אשב להתבונן ואמחא כף בכל אורגזמה?? מישהו מיותר כאן את לא חושבת?? ובכלל כל הסיפור התחיל מזה שהיא רצתה לצרף אני לא חושב שהייתי מאלץ אותה לעבור סיוט בשם האהבה וה...כל השאר!!!

ofro98

New member
לא שמעת על ....

אולי היא רוצה שתתבונן תתגרה ותתחלף איתו ? אולי היא רוצה להיות עם שניים יחד ? בלי שתקיים יחסים איתו אולי היא רוצה ? או שזה לא משנה מה היא רוצה ?

קורין1

New member
סקס בשלישיה עם גבר נוסף, לא אומר ש.

הגברים צריכים לעשות זאת בניהם....תחשוב לבד....היגיון גבר שיהיה מוכן לעשות זאת עם גבר אחר נחשב להומו, אף גברלא יסכים לזה, אם הוא לא הומו הכוונה ששניכם תפנקו את האישה....

dovk

New member
מזהו מפריע לי כאן...

אתם שמים לב שרק הגברים מדברים? איפה הנשים בתמונה? כמה פיטר פן צודק בהגדרת המינים... עם לא מעט נשים הייתי ואפילו אלו שהפנטזיה שלהן כוללת גבר נוסף, לא שקלו בכלל לממש אותה. מין בזוג זה דבר מסובך, אז ככל שמוסיפים נפשות מסבכים בריבוע... ברפרטואר שלי יש התנסות אחת ויחידה כזו, בה אישתו של חבר שכנעה את שנינו לנסות להשתלש. זה היה בקושי בסדר, אפילו לה, והם בסוף התגרשו. צריך המון חוסן לזוגיות כדי שהיא תעמוד בכזה דבר! אני כמעט בטוח שהרצון הוא של החבר ולא של אשתו (אם כי כמובן האפשרות והלגיטימיות קיימת גם לגביה, לרצות, לממש...

../images/Emo45.gif

מין בזוג אינו דבר מסובך-הוא דבר נפלא ומופלא-במיוחד כשיש אהבה גדולה! ועם הזוגיות והמיניות שהיא פועל יוצא ממנה איתנות הן-אזי גורם שלישי(גבר/אישה)יכול/ה- לגוון/לתרום/להסעיר/להוסיף.... כמובן במידה ושני הצדדים מעונינים בכך ובעלי מתירנות מינית מסויימת....

למעלה