נושא לדיון

נושא לדיון

יש לחבר שלי בעיה ואני מציג אותה פה אישתו רוצה להוסיף צלע שלישית. והוא פוחד מאחר ואינו יודע לאן זה יגיע אחרי. דניאל מעיר את הפורום לפעילות עם שאלות מהת... פסי אפשר לנוח? אני חוזר לעבודה. בסדר?

piter pan

New member
כי אם זה עוד גבר ...

הרי שהבחור ייתקשה להשאר אדיש וכל יתרת חייו (אז קצת הגזמתי בסדר , אבל במשך תקופה ארוכה) יראה לנגד עיניו כיצד אדם זר שוגל את אישתו , ביוזמתה ובבקשתה כשהוא אך שודל לעניין. ואילו זו תהיה אישה , הרי שתמיד יקנן בליבו הספק אח"כ , שמא אישתו עושה זאת גם עם נשים ובנוסף , היא רוצה עכשיו , אך אין לדעת איך תגיב כשתראה את בעלה עם מישהי אחרת. נכון - אולי תאהב , אבל תיקח את הריזיקה שזה יעשה לה בדיוק ההפך? אני שמעתי על 3 זוגות שהגיעו למשבר חריף על רקע ניסוי כזה. אחד לא יצא מזה ולשניים נוספים עלה הרבה כסף לצאת ממנו (וימים יגידו...)

Amir33

New member
עוד גבר ?../images/Emo2.gif

אם מדובר בעוד גבר אז כדאי מאוד שיחשוב על חלוקת רכוש כבר משום שהיא בטח תנסה להגשים את הפנטזיה או תשאר בהרגשה שפיספסה משהו וזה יגרום לבעיות בכל מקרה(וכדאי שיחשוב טוב טוב היכן הוא מפספס). אם זו אשה אז שיהנה. אם מדובר באשה נוספת וזהו מצב מתמשך אז שיהנה עוד ועוד .... אני מכיר זוג שניסו בבקשת האשה להכניס אשה שלישית והאשה לא אהבה את מה שראתה ועקב כך הקשר בינהם התחזק, אולי הקטע העיר בהם משהו שנרדם עם הזמן.

פנטזיות של גברים-ושל נשים

האישה של החבר שלך רוצה גבר נוסף במיטה. כולם אומרים לך שתגיד לו, ש"חס וחלילה" ואח"כ יביאו ס"מ וימדדו אורך גם. ואם היא כבר רוצה אז שהוא יביא אישה נוספת. אהה... זה כבר טוב...זה מצלצל הרבה יותר טוב ,נכון? אז ככה. אני מכירה זוגות שצירפו לחייהם האינטימיים לסירוגין, נשים גברים ביחד לחוד ומה שבינהם גם. אני מכירה זוגות שזה שיפר את האינטימיות שלהם, יצר להם חוויה חדשה, אז כנראה שאם הוא גמבלר ,הוא יקח את הסיכון ואם הוא לא-הוא לא יקח והיא תשאר עם עוד פנטסיה לא ממומשת. יכול להיות לה מחסן שלם כזה. ובכלל תגיד לחבר שלך, שאולי יצרף הוא אישה והיא תצרף גבר, ומרובע יותר טוב ממשולש. אחותו מומחית להנדסת המישור.

דיאבלו

New member
היקף כפול גובה לחלק לשניים???

זה מה שאת מציעה?? אני אלוף בהנדסת המישור

Amir33

New member
הא ,

אלו היה לי מה לעשות עם עוד גבר במיטה אז בטח למה לא, אבל גבר לא עושה לי את זה ונשים כן ואם לבת הזוג אשה נוספת "מזיזה" אז למה לא ??

ofro98

New member
שבתי מהקור ....

חסרתם לי אז שבתי.... אז ככה אני למרות הכל חושב שילכו על כך ולכל אלו שנשברו או שחייהם נהרסו רבותי זה רק סקס אז מישהו שגל את אשתו לפני עיניו והיא נהנתה כמו שלא היה לה אף פעם מה רע בזה ? ואם זה עם אשה אז מה ? לא צריך למדוד כל הזמו את הגודל ואיך אתה צריך לנסות ולחיות

piter pan

New member
קל לתת עצות ../images/Emo151.gif - נראה אותך

במעמד כזה ,זחוך דעת ומשועשע מאישתך הנידפקת על ידי אחר. עכשיו תשחק לנו את הקשוח המפרגן אה? "למה לא...?" תעשה לי טובה

Amir33

New member
מחקר חדש!!

מה דעתכם לעשות מחקר ולבחון עד כמה הקשוחים הללו לא מתרגשים לנוכח נשותיהם משתגלות היכן דן ו ארזזז שיארגנו את הנושא ? אמיר למען המדע(ודן וארזזז)

ofro98

New member
אני לא קשוח...

חברים ! הרי כולכם אם רק הייתם יכולים הייתם שוגלים כל מה שזז וכולכם גם הייתם מוסיפים מישהי שלישית כדי לראות איך זה לשכב עם שתיים אבל שהאשה שלכם תהנה עם זר לידכם זו שאתם רוצים שתעשה לכם הכל במיטה..... תעשו מחקר בכוון הזה או תשאלו את עצמכם....

piter pan

New member
סלח לי ../images/Emo6.gif אתה רק מחזק טענתנו

זה בדיוק העניין. נשים אחרות גברים רוצים לזיין ואת נשותיהם הם רוצים לעצמם. מה לעשות , כך האבולוציה דאגה שזה יהיה. אתה יודע מהי הגדרתו האנטרופולוגית של "זכר" בטבע ? להזריע ולהרביע כמה שיותר נקבות. הגדרת הנקבה היא לבחור את הזכר הראוי ביותר. אZזמה הפלא ומה מפליא אותך שגבר רוצה לשמור את אישתו לעצמו ומעבר לכך רוצה להרביע נשים נוספות. אדי מרפי כבר אמר... its a man thing נכון של אצל בן האנוש הענינים השתכללו ואנו החיה היחידה שנקבתה אינה מתייחמת עונתית אלא יכולה לייחם את עצמה , אבל עדיין העקרון הוא אותו העקרון. הגברים מעט יותר זבלים מהנשים אם ניתן לאמר זאת כך(והאמת ראוי שתאמר).

ofro98

New member
מגיע לכם....

פשוט נשמע נורא.... בנות איפה אתן פיטר פן תתפקח בסוף תראה שאשתך מתנהגת כמו בעלה

piter pan

New member
../images/Emo12.gif מניין אתה מסיק על התנהגותי ../images/Emo35.gif

ממה שכתבתי אתה מקיש משהו על התנהגותי ? אני מפוקח לחלוטין. לא כל כך ירדתי לסוף דעתך אני חושש...

ofro98

New member
לא אתה אישית אבל....

לא נגדך אישית אבל כמו שקראת לי קשוח דעותיך כאן מייצגות משהו ברור שמדובר כאן בקשר משולש קשה אבל חברים לדעתי צריך להתעלות מעל ולנסות לראות את הסקס כ פעולה שגרתית

piter pan

New member
סליחה על הבוטות אבל ...

גם עשיית צרכים היא פעולה שיגרתית ואנחנו לא עושים אותה בנוחכות כל אחד. גם אוננות היא פעולה שיגרתית ואנחנו לא עושים אותה בנוכחות כל אחד ואחד. אל תתמם ותודה שאתה מכיר בייחודיות ובטעינות שבנושא . גם המוות הוא עניין שבשגרה ולא מתיחסים אליו כאל כל נושא אחר , אז בוא נביט במראה ונודה גם בחולשות. קינאה היא רגש מוכר ורווח וצריך ללמוד לחיות איתו. זה שמאן דהו נהנה לראות את אישתו מזדיינת עם מישהו אחר , אין לי בעיה איתה. לדעתי אין מקרה כזה מייצג את הרוב. רובנו לא ששים לזה. העובדה שהיינו רוצים לשכב עם כמה נשים ? בוודאי. הרי לא אשקר. אבל גם משפט זה אינו אומר שאני מיישם רצון זה. רגשות ורצונות הם כולם לגיטימיים
המעשים הם שלעיתים אינם...

ofro98

New member
אתה צודק.....

הדבר היחיד שבעצם רציתי לאמר כאן הוא שיש מין צביעות בקטע של גברים נשים מרגיז אותי שהגברים כאילו מקנאים לנשותיהם אבל היו רוצים להשתתף בשכב רב.... נכון שיש הרבה דברים שלא עושים פומבי אבל יש גם דברים שהרבה עושים יחד או עם עוד אנשים ולכן אני לא חושב שצריך כל כך להתרגש הרי יש הרבה אנשים שהתחנו עם חברה של חבר הוא שכב איתה וכעת חברו שוכב איתה ושנהם מכירים ואולי גם מבלים יחד האם אין תמימות במחשבה שאין הם יכולים לשכב יחד אם ירצו ?

למעלה