נושא לדיון?

נושא לדיון?

אולי אני לא אמורה לפתוח שרשור חדש, אבל השאלה הזאת משגעת אותי כבר מלא זמן ואני חייבת תשובה! לפני שמיסטר גריסון עשה את הניתוח לשינוי מין קראו לו "מיסטר גריסון" ואחרי שהוא עשה את הניתוח לשינוי מין קראו לו "מיסס גריסון". השאלה שלי- למה מיסס? מיסס קוראים למישי נשואה! מיס קוראים למישהי לא נשואה! אז לפי ההיגיון צריך לקרוא לו מיס גריסון! אז למה קוראים לו מיסס גריסון
הא
אם מישהו יוכל להאיר את עיני אני אשמח! שבתשלום

זה באמת כזה משנה?

חח האמת שלא שמתי לב, אולי הם אומרים מיסס אולי מיס לכי תדעי.

לא כ-זה משנה..

אבל מרגע שעליתי על זה, זה קצת סיקרן אותי.. במיוחד לאור העובדה שליוצרים של סאות'פארק יש נטייה די ברורה לשים דגש ורמיזות על דברים קטנים ומשעשעים ולהחביא אותם בתוך עלילה אחת גדולה.. וגם רציתי לפתח דיון, לא נחמד?

חחחח את די צודקת למען האמת בשורה השנייה שלך

אפשר לבקש ממישו שיכול לחפש תסריט או משו של איזה פרק החל מהעונה ה-9 נראלי זה יעזור לך מאוד [= [אם הייתי יודע איפה למצוא הייתי מביא בעצמי XD]

Th3onE

New member
אפילו בסטודיוס בדמויות רשום mrs.garison

תחת the show>charecters>adults

Th3onE

New member
ואללה עכשיו שהזכרת..

maybe we should ask south park studios! FAQ! יאללה שואלל :) wish me luck

bep2cell

New member
עוד שאלה קריטית!

ידוע לנו שהן בני 8 ידוע לנו שהם בכיתה ד ??? גיל 8 זה כיתה ב, כיתה ד זה גיל 10 מה קורה פה?

Under the GUN

New member
הקפיצו את כולם כיתה?

או שבאמריקה הם כולם חכמים? ד"א, ראיתי היום את פרק 701 (או שזה היה 617, אני לא זוכר) וקרטמן אמר שהוא בן 9

MetalSinagouge

New member
רוצה עוד פארדוקס?

בפרק האחרון, למרות שהם ביקרו בארץ הדמיון דרך חלום, באטרס עדיין נשאר שם בגופו הפיזי!!!111 מעניין איך שסרטים מצויירים נותנים אשלייה כל כך מציאותית לפעמים, עד שהדברים הקטנים האלה מוציאים אותנו מהסרט, אה?

לפי מיטב ידיעתי..

כיתה א'- גיל 6 כיתה ב'- גיל 7 כיתה ג'- גיל 8 כיתה ד'- גיל 9 לפי זה יכול להיות שהם בני 8 ובכיתה ד' כי עוד לא היה להם יומולדת 9, ואז הם בני 8 וחצי ובכיתה ד' וזה הגיוני. מעניין..

יא! זה מספיק מעניין כדי להיכנס לוויקיפדיה...!

Janet Garrison (born Herbert Garrison), voiced by Trey Parker, is a recurring character in the South Park cartoon series. For the first eight seasons of the series, the character was known as Mr. Garrison but in season 9 underwent sex reassignment surgery. The character is thereafter known as Mrs. Garrison, despite being unmarried.

למעלה