נושא לדיון

שירקי 1

New member
אני:)../images/Emo41.gif

אתם שמחים/עצובים בקשר להתפצלות מהכיתה שלכם?קודם כל אצלנו לא משאירים אותה שכבה ומפצלים ונשארים באותו הבצפר כמו שאצל הרבה קורה,אצלנו עוברים בצפר חדש,יחד עם חיבור לחטיבה אחרת,ותמיד ילדים שמצטרפים מחטיבות אחרות כי לא רצו או לא יכלו בגלל מקום מגורים ללכת לתיכון שהיו מיועדים...בקיצור זה ה=דבר הכי קשה שיש בעולםם אנלא מאמינה בכלל שאנחנו לא נראה אחד ת'שני בהרכב הזה יותר בחיים כי יש המון שעברו מהכיתה שלי לבצפר ברהמ"ש והכול וזה ממש מבאס,ועצוב וממש בכינו ביום האחרון זה ממש לא כיף עכשיו שאף פעם לא תהיה לי כזאת כיתה מדהימה,כזאת שכבה מדהימה כי אין עליהם היה לי הכי כיף ומהנה איתם ולחשוב שזה נגמר ומתחיל מההתחלה עכשיו למרות שסבבה להכיר ילדים וזה אבל בדוגרי מכירים ילדים אבל עדיין אפעם לא שוכחים מה שהיה והכול ולרוב נשארים בקבוצות שלנו כזה איך שמגיעים וזה ועד שהתחברנו והיה כלכך טוב וכיף עכשיו זה נגמר,גם מבחינת הבצפר היה מדהים אין היו לי ה=3 שנים הכי כיפיות בחיי שאנלאא ישכח לעולםם ת'צחוקים,ת'שיעורים,ת'בלאגן הכוללל הכולל היהה כלככךך כייףףף בקיצ אני ממש מאוכזבת ולא רוצה להתפצל..=// הייתם רוצים לעבור איתה גם את התיכון או שממש לא?כןןןן לי אישית היהה מדהים וכיףףף ואיןן על הכיתה הזאתיי היא תמיד תישאר אצליי בלבב והשכבהה כולםם....הייתי רוצהה לעבור איתהה בכייףףף היהה פי אלףף יותרר סבבהה כי עוד יותר מתגבשיםם!! מה אתם אומרים? כדאי לפצל כיתות בי' או שלא?לא כי אז נקשרים שוב ושוב להפריד בין כולם זה לא הכי נחמד כל הזמן להחליף וגם אם במקום ט' לפצל בי' זה לא טוב כי עוד יותר נקשרים בשנה הזאתי והכול ועוד יותר מתגבשים עם כל נושא הלימודים לבגרויות,והחברות שזה שנים אחרונות וזה ואז שוב להפריד לא כלכך נחמדד..=// זהוו:]]חפרתיי סליחהה..חחח

johnny dude

New member
אואה... שאלה קשה../images/Emo122.gif

מצב היחסים שלי עם ט'4 (לשעבר) הוא מצב מאוד מורכב... בכיתה ז', כשעדין לא הכרתי בצורה מעמיקה את הכיתה אז באמת שלא סבלתי אותם והיה לי אולי חבר אחד בכיתה. בכיתה ח' התחלתי לגלות עוד כמה אנשים והיה מגניב אבל עדין את רוב הכיתה לא ממש סבלתי, אבל היה בסדר.... ובכיתה ט' כשהבנתי שאני לא הולך לראות את הכיתה הזאת לעוד הרבה זמן התחלתי הרבה יותר להיפתח וגיליתי שרוב הכיתה שלי הם ממש אנשים נחמדים והתחלתי ממש להנות, אז נכון עדין היו את אותם הילדים שטרחו להוריד אותי מהפסים מאז כיתה ז'. אבל בכללי בכיתה ט' הבנתי שאני אוהב את הכיתה שלי למרות הכל... אבל הפיצול של הכיתות בכיתה י' זה לא דבר רע לדעתי, כי זה להכיר אנשים חדשים ועם רוב האנשים שאהבת לפני זה סביר להניח שתזמור על קשר, וזו אפשרות לכולם להתחיל מחדש ולתת הזדמנות נוספת למי שלא הלך לו בחטיבה...

האמת שיש כאן מישהי שכותבת בבלוג שלה על ט4

יש לה מלא קטעים של בנים בנות וכל מה שבינהם, היא כותבת על הכל מעניין מי זאת? מי את ?

-נושא-

אתם שמחים/עצובים בקשר להתפצלות מהכיתה שלכם? גם וגם, אני אתגעגע לאווירה בכתה ולאנשים, אבל אני יודעת שאני ישמור על קשר עם אנשים שחשובים לי.. וגם אכיר אנשים חדשים... הייתם רוצים לעבור איתה גם את התיכון או שממש לא? לא הייתי רוצה לעבור איתה לתיכון, אבל אם כן זאת לא הייתה טרגדיה.. מה אתם אומרים? כדאי לפצל כיתות בי' או שלא? אני לא יודעת, מצד אחד להפריד אחרי שלוש שנים זה טיפשי, כי זה שיא הגיבוש, בלי קשר שזאת השנה האחרונה ביחד.. לוקח זמן להתגבש ממש, ואז פתאום מפצלים... מצד שני, הפרידה אחרי 6 שנים תהיה קשה הרבה הרבה יותר, אז זה מקטין את הקושי בסוף י"ב..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאם היו שואלים אותי את זה בכיתה ו

הייתי עונה שלדעתי צריך להמשיך עם אותה כיתה. אבל בדיעבד, עכשיו אני מבין כמה שזה רק לטובה. אני חושב שהחלפת כיתות פעם בכמה שנים זה לווא דווקא שלילי. מה רע בקצת שינוי? יכול להיות גם שבמעבר כיתה הבא נכיר עוד חברים חדשים או ילדים שהיו בשכבה ולא הכרנו. חוץ מזה, המעבר מכיתה ו' לז' לא היה כזה נורא, ההפך. כאלו שרציתי לשמור איתם על קשר, גם אם הם לא איתי באותה כיתה[עדי ולוטם!], שמרתי איתם על קשר. כאלו שהעדפתי לא להיות איתם בקשר, אני לא איתם בקשר. אני בטוח שככה יהייה גם המעבר מט' לי':)

Miss RockRose

New member
אתה רוצה ששני תבוא אליך בלילה../images/Emo6.gif

מה עם שושנה!?

נליאו

New member
עונה:

אני שמח שנפרדתי מהכיתה. הייתה לנו כיתה לא מגובשת ו2 מחנכות לא מגבשות והן לא עשו מספיק בשביל לגבש. הייתה לי כיתה מיוחדת עם ילדים מהרבה סוגים, וכנראה זו הייתה הבעיה. אני לא רוצה להמשיך עם הכיתה עד י"ב, אבל רוב הילדים בכיתתי הולכים לתיכון שאני הולך, אז יש סיכוי גדול שחלקם יהיו איתי באותה כיתה בתיכון.

Rioter

New member
אממ.. דעתי. ../images/Emo9.gif

בכיתה ו' הדעה נורא נאיבית.. וכן, בטח שעצוב להפרד מחבר'ה שלמדנו איתם 6 (!) שנים. אז הייתי מדוכדכת והיה לי קשה להסתגל, אבל אני חושבת שהפרידה מהאנשים שהייתי איתם כ"כ הרבה זמן, והגיבוש עם האנשים החדשים - פשוט.. שינה לי את ההשקפה. זה מעולה! אני מכירה אנשים שלא הכרתי קודם, מהמון בתי ספר שונים, שכונות אחרות.. אנחנו מגובשים, בוגרים יותר, מבינים יותר. יודעים שזה היה לטובה.. (למרות שכל מקרה לגופו, אני עדיין מתארת לעצמי שאצל הרוב זה שינוי חיובי ביותר
) כרגע אני עולה לתיכון שהוא נמצא בשטח החטיבה, פשוט בניין אחד שמאלה. מנהלת אחרת, מורים אחרים לחלוטין, כיתות חדשות כמובן, מגמות.. אבל השטח, הקפיטריה הישנה, החצר והמדשאות, הכל.. נשאר. כמעט כולם, כן, כמעט כולם מהחטיבה - עוברים ללמוד שם. אז למה טוב השיבוץ מחדש של הכיתות? כן, נכון, מגמות אנד סטאף.. אבל עדיין. נקשרנו, יותר מדי שינויים במעבר אחד, כבר לא נכיר אנשים חדשים משכונות אחרות, ו.. זו פשוט.. פרידה שלא מועילה. (אותה שכבה סה"כ, כולם מכירים את כולם מעולה, ולא.. השניים או עשרה שיעברו ללמוד אצלנו, לא יעשו את ההבדל, מצטערת) לא רואה היגיון חיובי מבחינה חברתית בשינוי הכיתות בעליה לתיכון, אבל בהחלט רואה אותו כשמדובר בעליה לחטיבה. ו.. סליחה על החפירה.

Meitarii

New member
עוד לא החלטתי..

בכיתה ז' היה לי הכי כיףף בעולם היינו כיתה מגובשת כזאת , מופרעת , ים צחוקים כל היום.. ואז העבירו אותי כיתה.. בכיתה ח' היה מעפן כזה..כולם נראים נחמדים וזה אבבבבבל בכיתה ט כולם מתגלים סנובים אבל בינהם מצאתי את החבר'ה שלי כאלה שלא צפויים שאני יתחבר אליהם כ"כ שונים ממני מהיותר מופרעים של השכבה.. באמת שנקשרתי אליהם והיה לי קשה להפרד.. אבל בתכלס אני מכירה את כל מי שהולך להיות איתי שנה הבאה בשכבה ואני יודעת שעדין נשאר בקשר כי לדוגמא כל החברות הקרובות שלי אף אחת לא בכיתה שלי.. בקיצוור ממצפה לשנה הבאה :) אתם שמחים/עצובים בקשר להתפצלות מהכיתה שלכם? עצובים קצת הייתם רוצים לעבור איתה גם את התיכון או שממש לא?לא ככ אכפת לי מה אתם אומרים? כדאי לפצל כיתות בי' או שלא?לא קצת חפרתי P:

למעלה