נושא לדיון

GL0BAL

New member
נושא לדיון../images/Emo70.gif

ايهم اجمل العزوبيه ام الحياه الزوجيه !!!؟؟ هذه أزمة حقيقية يعيشها بعض الشباب ، والذي جعل من الزواج عبء ثقيل يجثم على صدورهم وينغص عليهم سعادتهم فترى الشاب منهم دائماً في حيرة من أمره ؟! بلا هدف وبلا تخطيط لحياته ومستقبله ؟! يعيش يومه ولا يخطط لغده ، همه السيارة وكيفية الاشتراك في خدمةالـ MSM وتنزيل النغمات عن طريق الـWAP ؟! وعند سؤال هذا الشاب عن الزواج والاستقرار العائلي تجد منه أجوبة غاية في الظرافة واللطافة ، ومنها على سبيل المثال :- 1) علي : صراحة أنا اسا صغير على الزواج ، بعدني يا زلمي ما عشت حياتي ، ما سافرت ولا سويت كل اللي في بالي ؟! ( طبعا علي على أعتاب الثلاثين ) ؟ 2) حمود : ( والسيجارة في يده ) : أنا ظروفي المادية صعبة يا اخوي، أنا ما خلصت أقساط سيارتي. اول باول يا اخوي( حمود موظف حاصل على الثانوية العامة وشهريته 4000 شيكل وبدفع أقساط سيارة من نوع VOLVO بمبلغ وقدره 7000 شيكل للقسط الواحد شهرياً ) 3) سليم : أنا أحب وحده أتعرفت عليها في الشات وهي صبيه محترمة وبنت ناس ومابتضيف حدا غريب على الماسنجر واحنا هسا في مرحلة دراسة لأخلاقيات بعض عن طريق ال ICQ ( طبعا اللي يحبها هو ربيع حمودي مسوي نفسه بنت ) . 4) فتحي : أنا ناوي أتزوج الصراحه ، بس أنا محتار ؟! بدي وحده ملكة جمال العالم ، وتتحدى الشيف الي بوؤتيل "النسيخه" في الطبخ ، وما تطلع من البيت أبداً ، خلوقة ملتزمة ، مثال للرقة والإحساس ، و ما فيها عيب أبد ؟!؟ ( يعني باختصار ما بدو يتزوج أبداً اخونا ) . 5) عباس : صراحة البنات مشكلة اليوم ؟!؟ يعني أنته بعينك ما اتروح اتشوف "الكانيونات" واتشو&#1601

GL0BAL

New member
המשך כמובן ../images/Emo9.gif

5) عباس : صراحة البنات مشكلة اليوم ؟!؟ يعني أنته بعينك ما اتروح اتشوف "الكانيونات" واتشوف البلاوي اللي هناك ؟!؟ ( عباس يعاني من أزمة ثقة في البنات ويعتقد بأن جميع البنات غير مؤهلات للزواج ويلعبن من وراء أهاليهن ؟!؟ ) 6) فادي : أنا بسوي تجارة وبزنيس وعندي أحلامي في عالم المال والأعمال ومثل ما قالوا التجارة شطارة والزواج بعدين ( واحد فاشل في التجارة عليه ديون بقيمة مليون ونص شيكل من خسارته في مشاريع سابقة والأخ ما بتوب ؟؟ ) 7) رياض: الدراسة وشهاده ال M.A أهم من الزواج ... أنا شب مثقف وبحب العلم والتعلم .. وما بتزوج إلا بعد ال M.A ؟؟ ( من قبل ثلاث سنوات وهو ناوي يفوت الجامعه ) هذه أمثلة يسيرة لنظرة الشباب المتهاون عن الزواج ؟! ولولا إصرار الأهل عليهم ولولا تجنب القيل والقال لما تزوج أحدهم ؟!؟ هل برأي الاعضااء والعضوات بأن هذا واقع ام امر مبالغ به ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

צהרים טובים יא אסחאב../images/Emo9.gif וגלובל היי

נושא דיי משעשע.. לי במיוחד זה משעשע מאוד.. ואני רוצה להיזהר מאוד במה שאני כותבת ובטח אכתוב ואמחק חלק ואחזור לכתוב וכו'..כי יש לי דברים חריפים בענין
נישואים זו החלטה לא קלה ואולי אף קשה..נישואים אינם משהו "מגניב" שאפשר להתלהב ממנו..ככה סתם! אהבה..היא מתכון חיוני מאוד לדעתי להצלחת התפריט היומי של הנישואין..אבל אהבה לא תוכל לעמוד לבדה עם כל האילוצים-האחריות והדרישות של החברה ההורים ובן הזוג עצמו! מעמד כספי! אף פעם לא היווה מבחינתי דרישה בבן הזוג..אבל אני מודה שבלי מצב מבוסס התחלתי..גם אי אפשר לשרוד את השנה הראשונה של הנישואים מבלי להגיע למינוסים כבדים(במיוחד לאחר קניית "אלדהבאת" "אלאתאת").. מינוסים ולחצים חברתיים של מעמד וכו'..יכולים ליצור לא מעט ואף המון ויכוחים בין בני הזוג..וזה לאט לאט גם יכבה את פתיל האהבה הראשוני..והקשר יתחיל לדעוך ולקרוס מתחת לחיי היום יום הקשים והשגרה שלא ניתןן לצאת ממנה כי הראש לא שקט.. ובעצם הדיון הזה יכול רק להתרחב.. הבחור ההוא שלא מאמין בבנות..וביושר שלהם..אז שני דברים אפשר להגידלו:" אל תתחתן" ובזה יעשה טובה למין הנשי וצאצאיו, ו " תעשה בדיקה מהירה עם עצמך..ותגידלי כמה אתה ישר ומגיע בתור בן זוג לבחורה ישרה אחרת??" לאלו שחושבים שיש להשתעש ולעשות הכל ולטייל לפני שמתחתנים.. כל עוד דברים הם בפרופורציה אז לא נראה שיש בזה פסול..כלומר לא למהר להתחתן צעיר מאהבה..או משידוך "לוקטה".. כאשר הבחור עוד לא בשל למחוייבות ולא מבין מה זה קשר זוגי וכמה צריך לתת למענו.. לאלו שמחפשים את המושלמת.. יקרים..תמשיכו לחפש.. אני רק יודעת שכשתהיה לי בת מושלמת בעתיד לא אתן אותה לכאלה
חראם! ומה עוד.. פשוט אהבה לבד לא תחזיק המון כסף..לא יביא את האושר והסיפוק השכלת יתר..אינה בהכרח מביאה הבנה ויכולת לתקשר עם בן הזוג.. נישואים זה לא פרוייקט קל והוא אינו משהו חיובי מדיי בעיניי.. כי הוא קצת נוגד את חוקי הטבע.. והוא נעשה רק בכדי למנוע תוהו ובובו בין האוכלוסיה וזה מקובל עליי..הצורך למנוע אנרכיה..אבל פשוט לדעת שנישואים זה לא גן עדן.. אבל אם אחרי מחשבה תיאום אהבה ובשלות מגיעים לזה..אז הסיכויים להצלחה הם הרבה יותר מאלו שיש לדוגמאות שגלובל הביא..שלכאלו עדיף להישאר בעוזובייה שלהם..עד.. שמשהו נוסף יתפתח להם במוח! ואווו מי שקרא עד לפה..כל הכבוד ומי שלא.. אז... לא נורא

glock X

New member
לאשה עם ברנר תתכונני למכה../images/Emo55.gif

קודם כל גררררר,,,, שמתי לב שאת מאשימה את הבחור יותר משאת מאשימה את הבחורה שבכלל זה לא קטע של להאשים פה, קפיש? אני למשל בן 27 עוד חודשיים לא חשבתי לעולם שאני אחשוב על חתונה, והנה אני חושב על להתמסד, יש גיל מסויים שאני חושב שעוברים אותו ואז מגיע השלב שחתונה זה דבר הכרחי, לצאת מבית ההורים לקנות בית למצוא אישה טובה להתחתן ולהביא ילדים, מי לא רוצה את זה? נכון שצריך להתרגל, אבל זה בא לבד, ואז כשכל חתיכות הפאזל מתחברות אט אט מתחילה התמונה הגדולה של המשפחה להיווצר, זה יותר קטע של להיות עצמאי, להיות אתה עם בחורה עצמאים ולדאוג לצרכי הבית זה כייף לפי דעתי, אני בהחלט מתחיל להרגיש ש-פתרית אילעוזוביה שלי מוצתה יצאתי עם המון בחורות, התפרעתי, יצאתי עם חברים ועכשיו אני רוצה להכנס לחיים אחרים, חיים של המשפחה שלי, חם לי בלב רק מלהגיד את זה, אני לא חושב שאהבה משחקת תפקיד בנשואין אני יותר בכיוון של דאגה אחד לשני, אם קיימת דאגה אז הקשר מושלם בעיני

glock X

New member
../images/Emo32.gif מהנושא לשניה וניצול שירשור

אשה הנה האתר של רדיו איל שמס שרצית מותק WWW.ASHAMS.COM

GL0BAL

New member
את הבנות נאשים יותר מאוחר../images/Emo9.gif

אכן זה לא העניין להאשים את הבחורים רק .אבל זו תופעה קיימת ויש עכשיו אחוז גדול משהייה לפני כמה שנים מהבחורים שעברו את ה30 שנה ועדיין רווקים ולרוב יש אותן התשובות הדומות לנ"ל השאלה שנשאלת מה גורם לבחור לחשוב שהמכונית יותר חשובה לו או העסק או הבלויים או כדומה ?? אמנם הם מצרכים חיונים וזקוקים להם אבל להשקיע את כל החיים בהם זה צודק ??

glock X

New member
רוצה ת'אמת גלובל?

לפי דעתי יש אנשים שמתים להתחתן כבר אבל בינתיים לא יצאו להכיר בחורה מסיבה זו או אחרת וכששואלים אותם "נו , מה עם חתונה?" מבפנים הם רוצים לענות ולהגיד " ואללה אני מת כבר להתחתן" אבל האגו שלהם עוצר אותם וגורם להם להגיד ואללה אין לי זמן / אני עסוק בקריירה / לא רוצה להתחתן / אני עוד צעיר וכדומה, אני אישית ישבתי עם חברים קרובים ודיברנו על למצוא בחורה בישביל להתחתן כי הגיע הזמן ובדיוק כשהיינו גומרים לדבר על זה ויוצאים להסתובב ומישהו אחר מהחברים שלנו שהתחתן כבר היה נפגש איתנו ושואל נו עוד לא התחתנתם? דבר ראשון אנחנו מסתכלים אחד בשני מחייכים ועונים להוא " אחי יש עוד המון זמן אנחנו צעירים"

וווייייי עליקקק מא אנג'אשאק../images/Emo3.gif

אז גלוקסי..מה אתה קם להגנת המין הגברי.. כאילו שיש לי משהו נגדו..יש לי משהו נגד הפלצנים שביניהם..כאלו שמרשים לעצמם לבקר אחרות..רק כי הן מעיזות לחשוב באופן ליברלי ועצמאי...רק כי הן עובדות למחייתן נוסעות ומתנהגות בצורה חופשית ומתורבתת.. הם אפילו מעיזים לפסול בחורה שהיה לה חבר קבוע לפני..מחשש שאולי היא לא "בתולה"... ובכלל כאילו הבחור הזה שמעיז לבקר הוא בתול..או מתקרב לזה.. ושלא יבינו אותי לא נכון...אני בעד המוסריות החמימה והאיכפתית שלנו אבל לא מתי שהיא באה לשפוט את הבחורה בלבד.. וזה לא טקסט פמיניסטי פה..או קריאה לשוויון בין המינים כי אני לא ממש חושבת שזה העיקר.. אבל פשוט לתת כבוד והבנה בדיוק כפי שבחור נותן לעצמו ומעריך את התנהגותו.. הנה גלוקסי יקירי אומר שהוא עשה את שלו ושתקופת עזובביתו היתה רבת יציאות ובחורות..האם יקבל בחורה שעברה תקופה דומה?!!! חחחחחחחחח הייתי מהמרת על התשובה שלו בהמוןןן כסף
לבסוף אני מבינה את החברה שאנו חיים בה..מבינה את הצורך להיות מתחשבים ומבינים אך מה בסך הכל ביקשתי..שאולי גם החברה הזו תתחשב גם היא במין היפה ובצרכיו!!! זה מוגזם לבקש?.. קצת הגינות.. והבנה.. זה שם המשחק! ולענין זה..שלא צריך אהבה כדי להתחתן גלוקסי..אז מותק תחשוב שוב.. כי לדעתי להיות מאוהב זו התקופה הכי יפה שיש.. ועל זה לבנות חיים משותפים.. בכל מקרה..בהצלחה דרלינג

אבודה27

New member
אשה שלי

אני מבינה שחוזרים לנושא האהוב עליי... אני לא אכתוב כל מה שאני חושבת כי הדעה שלי דומה לשלך ושונה כל כך משל גלוק בכל אופן גלוק בא לך להתחתן איתי? שמעתי שאתה מחפש להקים משפחה ואיזה קטע בדיוק חשבתי היום להקים אחת כזאת. אם תתחתן עם מישהי שאתה לא אוהב אני אישית רוצחת אותך אני רוצה שהחיים שלך מהיום ועד עולם יהיו מושלמים שתמצא לך את האחת שתשגע אותך במובן החיובי שתטריף לך את כל החושים אחת שלא תסתדר בלעדיה שתיהיה החברה הכי טובה שלך ולא תגיד לך אני לא מרשה לך להיות בקשר עם אבודה כי אז באמת אני הולכת לאיבוד בכוונה. אשה אני כל כך איתך בכל מה שאת אומרת. יאללה נתראה בלילה בצאט סלאמת וכל טוב

glock X

New member
לאשה ולאבודה וכולם מוזמנים גם בהחלט

תראו איך אני מגיב לאשה עם ברנר ולאבודה הנעל : אשה את מדברת על החברה בכלל ובסוף עלי בפרט, אז אני לא מתייחס לחברה למרות שהיא די מדביקה תוויות, אני אתייחס לעצמי, אני פלצן!!! כן, אם את חושבת שבחור שרוצה את הטוב ביותר עבורו אז אני מלך הפלצנים, אמרת שאם יצאתי עם בחורות והשתוללתי אז גם לי מגיע בסוף בחורה פרועה, תאמיני לי הלוואי עלי שאני אמצא בחורה כמוני, פתוחה, חמודה, פרועה, וכולה וכולה, הבחורה שהייתה די דומה לי מכל הבחורות שיצאתי איתן הייתה אבודה27 בגלל זה הקשר החזיק יותר מעמד מרוב הקשרים שהייתי נמצא בהם, אבל מסיבות חברתיות נשארנו ידידים קרובים וטובים, אני בעד בחורה עם ראש פתוח, פרועה, אני אוהב את זה כי אני כזה, את צודקת בדבר אחד שהחברה שלנו די מצומצמת וכל דבר שבחורה עושה אז החברה מדביקה לה סטיגמה של שרלילה, בעיני זה לא צריך להיות ככה, אני חושב ככה : אם אישה עושה את מה שהיא רוצה לעשות בגאווה ובראש מורם היא תנצח את החברה ותכתיב לה כללים אם הבחורה עושה דברים ומתביישת בהם אז החברה תרמוס אותה, להתבייש זאת נקודת תורפה וכשמריחים את זה אז תוקפים ישר, למה אצל היהודים זה לא ככה? כי הן לא מתביישות לצאת לבלות ושיראו אותן, הן לא מתביישות ללבוש חשוף הן מדברות בראש פתוח עם בחורים אבל אצלנו זה הפוך, אצלנו בחורה פוחדת לצאת מהבית כי ידברו עליה, היא פוחדת לדבר עם בחור על זיונים כי אז הוא בטח יחשוב שהיא מופקרת ככה אתן חושבות, אז הבעיה כבר לא מהחברה עצמה הבעיה פה מהנשים הערביות בפרט שלא מעיזות ולא עושות והתרוץ שלהן זאת החברה. קשה להיות חזק מהחברה מי כמוני יודע, אבל במתחרת אנחנו יותר פתוחים מהיהודים אנחנו מדברים על הכל אז למה שלא להציג את זה ולהתגאות בזה? מי שטוב לו אהלן וסהלן מי שלא טוב לו אני מצטער בישבילו. הפתרון לחברה שלנו זה קצת תעוזה זה הכל, זה מתחיל מהנשים הבודדות עצמן ככה אני חושב

uoli13

New member
האם להתחתן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ההחלטה להתחתן ואו לא היא החלטה דיי קשה .... אבל משלא מתחתן ולא מתנסה בחיי נשואין הוא תמיד יחייה בתחושת פספוס, והתחושה הזאת תלווה אותו במיוחד בגיל הבניים אחרי שנים שבה חיי לבד, במיוחד בחברה שלנו שעדיין לא מוקבל שבני זוג יכולים לחיות יחד בלי חוזה נשואין,ואצל הנשים המצב קשה פי כמה מאצל הגברים,ובהרבה מקרים נשים אצלנו בוחרים להתחתן כברירת מחדל,כי על פי המסכמות החברתיות שלנו אסור לאישה לקיים יחסי מין לפני הנשואין,וגם אסור לבחורה רווקה לחיות לבד בבית משלה. לכן אם היא לא מתחתנת אז נגזר עליה לחיות את כל חייה בבית הוריה ותחת פיקוחם וזה לא משנה גם אם היא כבר בת 35 ,אז לפי סדר העדפיות היא צריכה קודם להתחתן ואחרכך אם המצב מאפשר היא יכולה להשקיע בקריירה. לעומת זאת החברה שלנו מאוד סלחנית לגבי גברים .והיא מעודד גברים קודם כל להשקיע בקריירה והוא לא חייב לתת דין וחשבון על חייו הפרטיים, חיי הנשואין אלו חיים של הרבה פשרות ורצון טוב של שני הצדדים ,ובמלים אחרות זה כור ריתוך של הרצוי והמצוי ובין שני הקטבים הללו מחפשים שביל הזהב, נכון שבמשך השנים הקשר הזוגי נשחק והחיים ביחד הופכים למובן מאילו , והוכוחים והמריבות נרגעים ומפנים מקומם לעניינים אחרים כמו השקעה בילדים בעבודה בתחביבים .ולפעמים אנחנו מגלים שמשהתאם לנו בשנות העשרים לחיינו הוא לא מתאים לנו בשנות הארבעים לחיינו .וזה נושא אחר . ובכול זאת ממליצה לכם להתחתן על בסיס אהבה והבנה הדדית ולהתנסות בחוויה, כי בלי להתנסות לעולם לא תדעו אם הייה כדי להתחתן או לא

adala

New member
הנסיון האישי שלי.../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מנסיוני הקצר אני ממלצה לכם בחום ואמרת לכם כן להתחתן. אני הכרתי את בן זוגי באונוברסיטה בשנה ראשנה ללומודי, ומהרגע הראשון נדלקתי עליו וכמובן גם הוא התאהב בי, הקשר שלנו נמשך כל תקופת הלימודים שלנו, ובשנה שלישית גרנו יחד במעונות , אני כמובן לא סיפרתי להורי כי לא היה לי אומץ לב לספר להם שאנחנו גרים יחד,אבל אני חושבת שהם ידעו והעלמו עין ,מה עוד שהורים שלי הכירו את החבר שלי ואהבו אתו , והיום אנחנו נשואים 8 שנים ויש לנו שני ילדים ועדיין מאוד מאוהבים , אז חבריה לכו עם האהבה עד הסוף בלי לעשות שקולים כלכליים ומה משתלם יותר ,בחור עם דירה ,או בלי דירה ,זה ממש לא חשוב וזה לא שיקול נכון. אנחנו התחלנו מאפס והיום יש לנו כל מה שנחוץ לנו, ואנחנו מסתפקים ושמחים בחלקנו והעיקר שטוב לנו ביחד ,ועוד משהוא חשוב שכל אחד יתן מרווח מחיה סביר לשני ,

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifליויתן ליויתן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי גדול ...
מה שלמוך ?? מה חדש אצלך? הרבה זמן לא כתבתי בפורום אומנות....(עצלן)
אני
. טוב לראות אותך פה ברוך הבא.

הליויתן

New member
נכון,גם אני לא,תודה על קבלת הפנים

ובכל זאת תרגום אולי? נכון שלא ביליתי יותר מדי בשעורי הערבית בבי"ס מצד שני כבר יש על זה את חוק ההתישנות........ כנ"ל לגבי השירים והתחרות שהעליתם אני מניח שיהיה כאן מי שמסוגל/ת לתרגם בעבור קוראי העברית? ואם אפשר ברשותכם,היתי מעוניין לקרוא את דעותיכם בקשר לאיך צריך להראות הסכם הקבע בין ישראל לרשות הפלשתינית,ומה הם ערכי הליבה שעל הפלשתינים שלא לוותר עליהם בשום אופן,ובכל זאת להגיע להסכם שלום מוצלח ובר-קימא עם ישראל אשמח לקרוא את תגובותיכם ולהבין כיצד חברי פורום ערבים רואים את השלום והסכם הקבע,וכיצד הם כערבים ישראלים רואים את הפתרון לסכסוך. בתודה מראש הליויתן

GL0BAL

New member
בבקשה לליויתן להלן התרגום../images/Emo13.gif

פחות או יותר הנושא הוא כך :- אזה חיים הם היותר יפים להיות נשואים או רווקים !!? זו בעייה רצינית שחיים בה צעירינו . שרק מחשבה על עניין הנשואין מביאה להם כאב וחושבים שזה עוד צעד בחיים שיקלקל להם את כל מה שהם מתכננים לעתיד אם תביט על הבחור מקרוב תראה שתמיד מתלבט בלי שאיפות לעתיד חיי את היום יום שלו ולא חושב לרגע על מחר . בעיותיו איך לקנות מכונית חדשה ואיך להשתתף במנוי שיזכה אותו לשליחת הודעות SMS והורדת אנמציות וצלצלולים מהאנטרנט וכששואלים את הסוג הזה מהבחורים למה הוא עד עכשיו לא נשוי או מה דעתו לגבי הנשואין אתה תתפלא מתשובותיו שאפשר להגדיר אותן כי הן מצחיקות וכאן דוגמאות על כמה תשובות שאפשר לקבל מהם 1)עלי :- את האמת אני עוד צעיר אחי . עדיין לא ראיתי מספיק בעולם לא נסעתי לחו"ל יש מספיק זמן (( כמובן עלי כבר בן יותר מ30 שנה )) 2) חמודי: (שואלים אותו כשבידו סיגריה )) מצבי הכלכלי אינו מרשה לי אחי .עוד לא סימתי את החוב שיש לי כשרכישת את המכונית . (( חמודי פקיד בחברה קטנה משכורתו המצתברת לחודש זה בסך הכל 4000 ₪ והוא חייב לשלם כל חודש 7000₪ עבור ה VOLVO החדשה )) 3) סלים :- אני אוהב אחת שהכרתי בצ'ט והיא בחורה נאמנה לי וממשמפחה מכובדת ..והיא לא מוסיפה אף אחד למסנגר שלה חוץ ממני ועכשיו אנחנו לומדים בשלב זה אחד את השני בצורה יותר טובה בICQ ((ברור שמי שאוהב אותה סלים זו בעצם רביע שמתחזה לבחורה )) 4) פתחי :- את האמת אני רוצה להנשא אבל מתלבט ?!! אני רוצה אחת מלכת יופי ויותר טובה מהשף שבמלון הנסיכה בעבודות מטבח .ויש לה אופי טוב גם. שתהיה דוגמה לרגשות ולאהבה . ואין בה שום דבר רע (( בקיצור פתחי לא יתחתן לעולם )) 5) עבאס :-את האמת הבנות היום זה צרה ??? אתה יודע מה לך לקניונים ותראה בעינייך מה הן הבנות ומה עושות ..!! (( לעבאס יש בעייה אינו נותן אימון בבחורות וחושב לעצמו שכל הבנות משחקות מאחורי גבם של ההורים ואינן בנות בשביל להחזיק בבית )) 6)פאדי :-אני עוסק בהון "והבזניס" ויש לי שאפות לעתיד ורוצה להיות מליוניר ..לא אתחתן לפני שיהייה לי מליונים .((בנאדם שנכשל בעולם העסקים ויש לו חוב יותר ממליון וחצי שקל מהשקעות שהוא השקיע מלפני זמן קצר והוא לא למד לקח )) 7) ריאד :-ההשכלה ותעודת ה M.A יותר חשובים לי מהנשואין . אני בחור מתושכל ולא מתחתן לפני שאני מקבל את תעודת ה M.A (( מלפני 3 שנים הוא שוקל להרשם לאוניברסיטה )) אלה כמובן כמה דוגמאות לכמה בחורים .. ואם ההורים לא היו לוחצים עליהם הם לא היו מתחתנים לעולם האם חברי הפורום רואים כי זו היא מצאות או שיש בזה הגזמה ????

ליויתן ../images/Emo141.gif טוב לראות אותך פה..

ברוך הבא
.. חשבתי וחשבתי איך אפשר לתרגם את השיר..ואזה כזה מקלקל..כי כך יאבד את הצליל האחיד שלו.. כמו להביא לך תמונה של עוגה טעימה..אבל בלי שתוכל לטעום בעצם
וצר לי שדיוני פוליטיקה לפי נוהלי פורום זה.. מועברים לדו קיום! תמשיך לבקר

moonlight B

New member
../images/Emo29.gif,חתונה חתונה../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני פשוט מסכים במאה אחוזים על הבעיות שאשה הזכירה כנ"ל
אבל בנסוף יש עוד בעיות אחרות שעושים את חיי הנשואים לא הכי יפים..
כמו מין טוב בין שניהם ...
וזה נושא עוד שבאמת צריך דיון ארוך. בעיות משפחה שאצלנו במגזר הערבי נפוץ ביותר (או אני או אמא שלך)
ובכלל בעיות התחברות בינו לבינה. הגבר הערבי מאוד חם...חם מזג כועס מהר מגיב מהר וחד לפעמים ולכן אינו לו שליטה על הדברים. שניויים תמיד יש ולא כמו בשנה הראשונה שהכל מתוק טוב ויפה כל תקופה יש שנוי .....ולפעמים לוקחים את השנויים האלו כבעיה ולפעמים בנפח מאוד גדול מתחילים לחפש מי האשם.... אני..
אתה
....ונצר נתק לפעמים וזה עוד יוביל לבעיה יותר גדולה.... אלימות ויש די הרבה ...
וזה נובע מילדות קשה של הגבר או האישה זו עוד אחת הבעיות שלפני החתונה לא מגלים את זה. עוד בעיה השליטה שהוא או היא כוח עליון ואין על מה להתווכח
השיעמום והשיגרה זה דבר פשוט הורג
גם בעיה שקשה לפתור לפעמים. אבל חברים אני רק מזכיר כמה בעיות אחרי החתונה ולא תמיד זה קורה... אל תקחו את זה ברצינות רבה תמשיכו להתחתן...ולהקים
ותמשיכו לאהוב
כי בלי אהבה חיים ריקים.... גולקס עאזיזי אני מסכים איתך שאפשר להתחן ללא אהבה לפי דעתי חתונה זו יותר הבנה ...יותר התחברות ויותר וויתור אחד לשני. (אגב אתה לא בוגד בי נכון
) אחרת אתה יודע מה אני עושה לך......... בהצלחה לכולם בחיים ובנשואים ובמשפחה .... וסלחו לי על החיבור הלא כל כך מסודר

למעלה