נושא לדיון!

טרודייי

New member
נושא לדיון!../images/Emo220.gif

אז ככה, אדם החמוד שלנו וכל הלהקה בדילמה חמורה. הם לא יודעים איזה סינגלים כדאי להם להוציא מהדיסק החדש שלהם! MMW נחל הצלחה ועכשיו הם בדילמה מה יהיה השיר הבא
הם בדיוק שמעו שאתם תותחים בעצות, אז הם פנו אליכם לשאול אתכם מה דעתכם. אז, מה דעתכם? איזה עוד 3 סינגלים הייתם מוציאים ובאיזה סדר? איך הייתם רוצים שייראה כל קליפ מהסינגלים? לכו על זה

alkai

New member
באמת קשה לבחור... ../images/Emo3.gif

אני לא כזה טוב בעצות, אני עלול להביא לפירוק שלהם, אבל שיהיה: Little Of Your Time Won't Go Home Without You Nothing Lasts Forever If I Never See Your Face Again ו-Can't Stop כמעט נכנסו לרשימה. איך אני רוצה שהקליפים ייראו? מוזיקה כבר יש, אז אני מקווה שיוסיפו הרבה בחורות. :}

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo9.gif

Little Of Your Time- הקליפ צריך להיות עם ריקוד כזה קליט, לא יודעת, מתבקש. ואדם והלהקה במה שהם יודעים לעשות. Cant Stop - *פנטזיה שלי* מארון בקליפ מצוויר של אנימה כזה XD תארו את ג'סי במצוייר! זה צריך להיות ממש חמוד. Wont Go Home Without You - קליפ קצת עצוב אבל עם סוף טיפה אופטימי... ההמלצות לא על אחריותי XD

עייינת

New member
אמ.אמ.אמ.

אני הייתי רוצה שהם יוציאו את Wake up call[כי עכשיו זה החרישות עליו] won't go home without you ו...ו...ו.. Cant stop אני סומכת עליהם שהם יעשו קליפ יפה ם כמה שיותר אדם בפריים.

גליזה

New member
אוקי..../images/Emo2.gif

תבורכי על היוזמה Wake Up Call If I Never See Your Face Again Better That We Break

Mrs Brightside

New member
הולכת על זה../images/Emo98.gif

1)Wake Up Call-השיר גם ככה מספיק עלילתי כדי לעשות ממנו קליפ. אני בטוחה שלכולם יש פחות או יותר את אותו רעיון לגביו. 2)Goodnight Goodnight-אולי המשך לקליפ של SWBL..משהו בסגנון. אדם חי באושר ועושר עם האמא,עד שלפתע הוא מגלה שהיא חזרה לבעלה לשעבר..טה טה דאם! 3)Kiwi-לא מתה על השיר,אבל סתם נורא משעשע אותי לחשוב על קליפ לנושא. משהו בסגנון אנימציה. דומה לקליפ של Blur ל-Coffe & TV (למי שלא זוכר,הקליפ עם הקרטון חלב),רק שבמקום קרטון,יהיה לנו קיווי מונפש והכל ברוח השיר!.

למעלה