נושא לדיון

נושא לדיון../images/Emo13.gif

אני בטוחה שכבר דנתם/ן בנושא- אבל מסקרן אותי- למה לעזאזללללל אין עזרה או קרן שעוזרת לנשים כמונו שזקוקות לעזרה כלכלית כדי להביא ילד לעולם?
ולמה אין חוק שקופת החולים עוזרת יותר??? בעיניי זו אטימות
מה דעתכן על זה? מחבקתתתת חזקקק רינננית היחידה

אירית51

New member
היי רננית יקירה!

כמה שאת צודקת,הורים שהגיעו למצב של פונדקאות גם זה מין סוג חולי שכן המיועדת לא יכולה להביא ילדים בכוחות עצמה בגלל בעיה בריאותית כזו או אחרת,והגיע הזמן שמשהוא יחשוב על זה,היום יש שר חדש ושווה לעלות את זה מה שקורה שיש הורים מיועדים שאין ברשותם יכולת כספית לעבור את ההליך ואז הם נשארים עריריים כל ימי חייהם ,למה? זה גזר דינם? צודקת יקירה. בידידות אירית

אירית../images/Emo24.gif כנסו כולן בבקשה

תודה מתוקההההה, אז אולי זה רעיון גדול שנכתוב מכתב לשר החדש ונציג לו את הבעיה. כמו שיש עמותה שעוזרת ליוצרים חדשים, עמותת אפרת שעוזרת לנשים שרוצות לעשות הפלה, עמותות שעוזרות סציוד רפואי וכו' <חסר עמותות?
> **שמישהו יחשוב גם עלינו שלא בחרנו מרצוננו לחפש אם פונדקאית ובמה פשענו???
אנחנו רוצות להביא לעולם ילד!!!!!!!!!!!! הכי טבעי והכי מרגש שיש! אני בטוחה שגם חברות התיווך שיש לא נהנות לראות את הקשיים שנוצרים לזוגות לגרד את הסכום היקר הזה. בנות , בואו נכתוב מכתב מרגש לשר הבריאות החדש ונבקש עזרה!!! בואו נילחם כמו שאף אחת לא נלחמה! מי מצטרפת??

ריננית, איזו יוזמה ברוכה!

אני מצטרפת לטענה - לדרישה - לבקשה, שהמדינה תסייע לנו ואפילו במעט במימון העצום של הפונדאות. גם לנו אין מושג מאיפה אנחנו מביאים את הסכומים האלה, ואנחנו מוטרדים מאדדדד מהבעיה הזאת. אני לא מהטיפוסים הנלחמים והמפעילים את המרפקים, אבל אם תכתבי מכתב, תאספי חתימות, תארגני משלוח אימיילים לשר או משהו בדומה לאלה, אשמח להצטרף. הלואי שזה יזיז למישהו, משום מה אני סקפטית ביחס לסיכויים...

חדוהיוס

New member
הי ריננית

בתור עובדת ,אם לילדה,ומנהלת את עסק הפונ" האישי שלי אין לי כוח וזמן למלחמות .אך היוזמה מבורכת.את חתימתי בטוח תקבלי. בהצלחה.

לא חשבתי ללכת להלחם לבד../images/Emo13.gif

חשבתי שנילחם יחד כולנוווווווו כדי לקבל עזרה מכל גוף אפשרי. נראה לי שאת המלחמה שלי אעשה לבד. אוהבת אתכןןן

ריננית וכל הקוראות שלום

הנושא עלה במחשבתינו לא פעם. אנחנו בהחלט מעוניינים ליזום את הנושא, אבל כמו שחדוה כתבה, גם אנחנו מרגישים שאנחנו כרגע במלמחה, אפילו מחלמת קיום הייתי קוראת לזה. אני יודעת שהורים שסיימו את התהליך לפני כחצי שנה שנה דיברו על הנושא - אבל אני לא יודעת איפה זה עומד מבחינתם (הורים מיועדים... חגית - זוכרת שבעבר דיברתם על זה - אנא שתפו אותנו). אני אשמח להצטרף לכל אחד שייזום ובהחלט חושבת שאזום בעצמי את התהליך, אם כשנסיים את התהליך עדיין לא ירימו את הכפפה. כרגע אנחנו שסועים ולא יכולים לפעול גם במערכה הזאת בטח שלא לבד !!!! יש כח !

אמא של מורני אני פה

(הורים מיועדים לשעבר)...... ובהחלט מוכנה במלוא המרץ לפעול לשינוי המחדל הזה. כבר מחר אני אנסח מכתב פניה לשר הבריאות ובשאיפה להצעת חוק בכנסת. יכול מאוד להיות שאזדקק לחתימתכם וחתימת הורים עתידיים נוספים.

טוב לראות אתכם !!

מי כמוך יודעת כמה קשה להיות בתוך התהליך ולקדם את הרעיון הכל כך חשוב שריננית מקדמת !! תודה שלא זנחתם ונשמח לדעת שיש לכם את הכח להתמודד עם זה היום אחרי הכל. אנחנו נהיה כאן מאחורי הקלעים קצת (חתימות תמיד ) וברגע שיגמר התהליך וגם אנחנו נתרחב כמשפחה נחזיק את הלפיד אני מבטיחה. זה פשוט בוער בעצמותיי !

מי חותמת??????../images/Emo202.gif

לכל מי ששומע!!!, אני פונה בשמי ובשם עוד בנות שזקוקות לאם פונדקאית. *אנו נשים שחלקן נולדו לא רחם, חלקן מנסות שנים להכנס להריון ועוברות עשרות של טיפולי פוריות , חלקן איבדו עוברים בשבועות מוקדמים של ההריון וסיכנו את חייהן .ובעיקר רובנו לא יכולות לשאת הריון- דבר שיכול לסכן את חיינו וכולנו חולמות על תינוק ביולוגי משלנו. לרובנו אין 40000$ לשלם על כל התהליך היקר הזה. אנחנו מחפשות עזרה שישמעו את הצעקה והכאב שלנוווו אני משתפת אותכם בסיפור האישי והטרי שלי. אני בת 34 נשואה באושר 8וחצי שנים ומנסה כבר 7 שנים להביא ילד לעולם- עברתי המון טיפולים ובשנתיים האחרונות איבדתי 2 עוברים , 1. לפני שנתיים בשבוע 20 והשנייה לפני שבועיים בשבוע 25. הפעם לפני שבועיים כמעט טיבדתי את חיי בחדר הניתוח אחרי הלידה- אני חולת לב ואיבדתי המון דם, הלחץ דם "השתגע" וקצב הלב שלי יצא מאיזון. שכבתי 48 שעות בטיפול נמרץ לב וקיבלתי את הבשורה הקשה מכל-->אסור לך להכנס להריון שוב- סיכנת את חייך. זו הבשורה הכי קשה שקיבלתי בחיי. נכון לעכשיו יש לנו 2 ילדים מתחת לאדמה :( והלב כואב. אנחנו זקוקים בשביל להגשים את החלום לילד ביולוגי משלנו לאם פונדקאית. **אנחנו, כל הנשים מבקשות עזרה כספית מכל עמותה או גורם שיכול לשמוע את כאבנו וצעקתנו מהלב. בתודה ריננית. מי מצטרפת????????????????????

mymay

New member
ריננית- אני איתך!!!!!!!!../images/Emo166.gif

כל הכבוד לך! כולנו זקוקים למישהי כמוך שתוביל את המאבק- אשמח להיות לך לעזר. אולי כדאי שכל אחת תכתוב ממש את הסיפור האישי שלה הכאוב, איך היא הגיעה למצב שרק ע"י פונדקאות תוכל להגשים את עצמה, את חלומה, את ייעודה להיות אמא... צריך להוציא למישהו שם את הקישקע.. לא לכולנו יש את האפשרות אפילו לקחת משכנתא בשביל משהו שכל חתולה יכולה לעשות!!! תודה לך- באמת!!!! אני איתך ומאחוריך

אני מצטרפת, כמובן!

ומצטרפת גם להצעה שכל אחת תכתוב את סיפורה האישי, אולי אפילו במסמך וורד מצורף כך שתוכלי לאגד את כולם. מה דעתך, ריננית?

זעקה מהרחם יוצאת לדרך../images/Emo88.gif

בנות!! זעקה מהרחם של כולנו יוצאת לדרך!! בבקשה מי שיכולה ורוצה להצטרף למאבק/ לבקשת עזרה מכל שאפשר לשמוע את זעקתנו אז שתכתוב תחת הודעה זו את סיפורה האישי בכמה מילים<ארוכות או קצרות>. הפניתי מכתב למס' גורמים לעזרה וגם העתקתי להם את הכתובת של הפורום כאן שיקראו וילמדו את הקשיים שאנחנו אמורות לעבור כדי לחבוק תינוק משלנו. כל מי שאחרי התהליך, כל מי שבאמצע, כל מי שבהתחלה- יאללה יוצאות לדרך יד ביד לקבל כבוד ועזרה לקושי שלנו. אנחנו לא מסכנות!! אנחנו גיבורות ואנחנו זקוקות לעזרה. כתבו חופשי את סיפורכם. מירב! אנא, תנעצי למעננו לתקופה מסויימת את ההודעה הזו בבקשה. בנות, בואו נכתוב מסרים אחת לשנייה בכדי שכל הבנות יכנסו לפורום להגיב. תעבירו את זה הלאה... אני מצרפת את ההודעה ששלחתי בשרשור.

למעלה