נושא לדיון, נשואים לאחר הכרות קצרה

billc

New member
נושא לדיון, נשואים לאחר הכרות קצרה

בעקבות הדיונים פה לאחרונה, על אנשים שרוצים להתחתן עם נשים אמרקאיות על מנת להשיג GC חשבתי שאולי נדבר דווקא על הנושא האם אתם שוללים נשואים שמתרחשים אחרי הכרות קצרה.. אפשר לקחת דוגמאות (את הדתיים החביבים שלנו מהארץ
) אבל אפשר גם לקחת את החברה ההודית ששם מאוד מקובל..לבחור בן או בת זוג לפי רכוש,צבע, ומפה אסטרולגית שהאמא עושה לילדה
מבלי ממש להכיר אותו/אותה ברור שלרוב האנשים התגובה היא אנטי (ובשום פנים ..) צריכים לגור מינומום שמונה שנים ביחד לפני לפני שהבחורה מאיימת ואז מקבלים החלטה בלית ברירה.. אבל עכשיו ברצינות, מה המינמום הזמן שלפי דעתכם שצריך לתת, לפני שאומרים כן (או טוב שיהיה) מותר להתשמש במילה "תלוי"

איי ל

New member
מנהל
מתי שאתה מרגיש מוכן.

אין פה תבנית קבועה לפרק הזמן שבו צריך לצאת ביחד, אבל ברור (לי לפחות) שדייט שני אינו מספיק ע"מ לקנות את הטבעת. מצד שני,כאדם שרוצה ובהחלט מוכן להקים משפחה, אני גם לא רואה שום סיבה למתוח את העניין לנצח במידה וכבר יוצאים תקופה, ובהחלט אחרי מספר חודשים (נניח חצי שנה) כשכבר מתחילים להכיר אחד את השניה לעומק, ואתה מסוגל לדמיין את עצמך מתבגר עם בת זוגך, אפשר להתחיל לדבר על חתונה. מתי מתחתנים? בדרך כלל בין חצי שנה לשנה מהרגע שבו הייתה "ההצעה". (כמובן שתלוי באיזה סוג חתונה וכמה מוזמנים אתם רוצים, אחרת, "ווגאס" זה פה ממש ממול..). כמובן שבמסגרת ההצעות לייעול, אני מאד ממליץ לטרוח ולנסות מגורים משותפים בטרם הצעת הנישואין,תתפלא לשמוע כמה דברים ניתן ללמוד על בן אדם כשגרים איתו (לצערי היה לי זוג חברים שיצאו 4 שנים ביחד, ולבסוף כשעברו לגור ביחד כשלב לפני חתונה- לקח להם חודשיים להבין שהם פשוט לא מסוגלים לגור ביחד,החתונה מן הסתם בוטלה). עכשיו זו הייתה דעתי על האידיאל, בקשר לשאלה לגבי נישואים לאחר תקופה קצרה- אני לא שולל את זה על הסף, כל מקרה לגופו, שאכן לעתים יש אילוצים מסויימים (לצורך העניין GC) ואני באופן אישי לא רואה שום בעיה עם העובדה שהנישואים נערכים מתוך "נוחיות".

saritoosh22

New member
מותר גם לאלו שכבר התחתנו לענות?

אמא שלי הייתה אומרת לך על זה שכשהזמן הנכון עם האישה הנכונה יגעו, אתה תדע לכן, אל תחשוב יותר מידיי, פשוט תחיה!

Vdrums

New member
ציטוט שלי משבוע שעבר:

"אבא, אני יודע שאני רוצה להתחתן איתה ולחיות איתה אבל עדיין לא מוכן נפשית להיכנס לסטטוס של בעל" מתי שמרגישים זה הזמן. כמובן שזה לא בא אחרי חודש, אבל לא תמיד מחכים 5 שנים.

Ronit FL

New member
אין מינימום

לי לקח בערך חודש-חודש וחצי כדי לדעת שמצאתי את מי שיהיה בעלי. אחרי חודש נוסף התחלנו לעבוד על הריון ועברנו לגור יחד אחרי עוד חודש, שמונה חודשים אחרי הדייט הראשון התחתנו כשאני בסוף חודש שלישי להריון. בקיצור, כשפוגשים את האדם הנכון, אז יודעים ואם יודעים ובטוחים בזה, נראה לי מטומטם למשוך את זה שנים.

Chinita

New member
ולי סתם בא להתחתן בשביל הכיף...

הא הא הא! באמת שכן, לא יודעת, נראה לי שלעולם יש מין הרגשה שאם מתחתנים אז זה לנצח. אני לעומתם לא חושבת ככה. אני חושבת שחתונה, או הסטטוס ה"נישואי" לא מחייבים לתמיד (וכולנו מכירים מספיק זוגות שהתגרשו...). היום אני ככה, מבטיחה לכם שבעוד עשר שנים אני אהיה אחרת. לא בטוחה שבן זוגי הנוכחי (שמאוהב מעל הראש בבעלת התלתלים) יאהב אותי או שיהיה נאהב בחזרה כמו היום וסתם להישאר ביחד נראה לי דבילי. וסתם אנקדוטה למחשבה, שנים אני טוענת שאני הסינגלית האולטימטיבית (כמעט ואף פעם אין לחבר, ואם יש אז זה זמני ביותר או במרחק אטלנטי כזה עצום שאין מצב שהוא מגיע סתם ככה), ובימינו אלו יש לי מין רצון להתחתן סתם בשביל הכיף! ******** ועכשיו בנימה רצינית, אם אתה מאוהב במישהי, והרגש הדדי כמובן, יש התאמה זוגית מדהימה וכימיה אטומית מרגשת, GO FOR IT! צ'ינה

I don't think it's a general rule

for me marriage is not really an issue- I don't think I'll get married no matter how long I'll live with someone. Others can do it after a week, or before meeting their partner. I think the minimum is he time it takes both partners to want it.

iris mom of two

New member
מותר לנשואה לענות?

הדייט השלישי ידעתי שזה זה זה. לו לקח ארבעה חודשים להבין את הרעיון. אחרי חצי שנה הוא הציע נישואים. חיינו תשעה חודשים בצדדים שונים של האוקיינוס, הגיע לחתונה, ומאז לא נפרדנו (מעבר לנסיעות עסקים) כבר מעבר לחמש עשרה שנים. הורי נשאו אחרי 3 שבועות הכרות, ונשואים כבר מעבר ל-42 שנים. הוריו אחרי מספר שבועות גם ונשואים מעבר ל-45 שנים. להמשיך? מצד שני, בן אחותי הכיר את אישתו שהיו מאד צעירים. הם גרו ביחד 5 שנים לפני שהתחתנו. לדעתי, כשיודעים, יודעים.

NYC 5th

New member
אני לא מבין...

למה תמיד הבעל צריך להציע ...מה זה המנהג הזה צריך למחות את זה מעל פני האדמה :)

NYC 5th

New member
מתי בפעם האחרונה...

ראית אישה שכורעת ברך ומציעה לבעל להתחתן?

iris mom of two

New member
גם הוא לא כרע ../images/Emo6.gif

נו, אנחנו נשואים כבר 15+ שנים, מותר לנו להיות מיושנים. מה להגיד, אתה צודק.

סלסרו

New member
בשבת האחרונה, במוזיאון ברוקלין,

לפני קהל עם ועדה, ברחבת הריקודים (כל שבת ראשונה יש ריקודים במוזיאון), הבחורצ'יק הזה הציע נשואין לחברה שלו --->

למעלה