נושא לדיון - אולי מסוכן ואולי מצחיק

נושא לדיון - אולי מסוכן ואולי מצחיק

מה דעתכם על יחסי מין עם ערבים?
מה דעתכם על יחסי מין עם לא יהודים?
מה דעתכם על יחסי מין עם גברים לא נימולים?

mountain0goat

New member
תשובות

1.

2.

3.

aשרון

New member
אין לי בעיה עם זה...

כל עוד אני נמשך אל הבנאדם, מחבב אותו או אוהב אותו, ואנחנו מסתדרים האחד עם השני, מה אכפת לי מאיזה מוצא הוא או לאיזו דת הוא משתייך?

Uri04

New member
חחח למה מסוכן?

1. היו והיה נחמד לאללה.
2. היו והיה נחמד לאללה.
3. היו ואני מקנא במי שלא נימול. הם תכל'ס נהנים יותר.

Uri04

New member
תוספת העור עוזרת לגירוי האיבר

זה ידוע.

Acoustic 3

New member
אני אישית מעולם לא נתקלתי בסיטואציה עם ערבים

כי תמיד התרחקתי מכל זה.
לא תהיה לי בעיה לשכב עם ערבי, אבל כן תהיה לי בעיה לשכב עם אדם אנטי ציוני - תהיה דתו אשר תהיה.
אדם כזה לעולם לא יכנס אלי למיטה.
בדיוק בשבוע שעבר ניתקתי קשר עם מוסלמי טורקי שמתגורר בגרמניה, לאחר שמעל שנה "השהנו" את השיחה על ישראל. לאחר שסופסוף היא התקיימה, החלטתי שאין בי שום רצון לשוחח איתו יותר. וכך זה נגמר.
&nbsp
אין לי בעיה לשכב עם לא יהודים, ואני אישית חושב שזין לא נימול נראה הרבה יותר טוב, הרבה יותר מעניין, הרבה יותר נוח והרבה יותר כיף. (זה שומר על כיפת הזין מכוסה תמיד וכך היא לא מתחספסת במגע היומיומי עם תחתונים ובדים אחרים).

ItsikH

Member
אחד לאחד
ראשית לא יהודים - אחת היא לי מה הגדרת הרבנות או משרד הפנים, זה כל כך לא רלוונטי, הרי כל ענין השיוך הדתי נוגע לאפשרות הנישואים, וזו לא רלוונטית לנו. רגשית - מה אכפת לי לאיזו דת אתה שייך? עדיף שום דת שהיא כמובן.
שנית - לא נימולים: עורלה זה כל כך סקסי
אבל כמו תכונות פיזיות אחרות [הידועה ביותר היא כמובן הגודל] - לא קובע.
הכי מורכב הוא השאלה הראשונה, על יחסי מין עם ערבים: קודם כל בהחלט כן - למה זה צריך לשנות? אבל עובדה שזה משנה ויש בהחלט מקום לתהות למה. יש פנטזיה של הגבר הערבי, והיא מקבילה לפנטזיה על הגבר השחור בתרבות המערבית, ויש לציין - היתה בעבר האנטישמי הלא רחוק גם על הגבר היהודי! הגבר האומניפוטנטי ה"מצויד" הוא לעולם בן התרבות הנחותה המתחרה.

למעלה