נושא כאוב...

sprk78

New member
תודה רבה באמת אני ../images/Emo9.gif

למרבה הצער יש המון אנשים שיטחיים שהדברים שמעניינים אותם רק יופי לא שזה לא חשוב אבל לא הדבר העיקרי יש מכלול דברים מעבר. לגבי גובהך עדיין ישנן בנות בגובהך שאינן סובלות בטרנר ולכן הבעייה עדיין נשארת סמוייה לחלוטין. דווקא גברים בגובה 181 ומטה מחפשים בחורות בגובה (150-170) פלוס מינוס. לכן כפי שציינתי אתן בחורות אתן רק צריכות לעשות
(קריצה) לבחור והוא יזחל על ארבע.
.

שלום לכולם

אני בת 33. אובחנתי כסובלת מטרנר מוזייקה בגיל 7. ההתמודות שלי עם הטרנר לא הייתה קלה בכלל. אני מרגישה שזה השפיע כמעט על כל תחום בחיי. הכל יותר לאט ויותר קשה. רציתי להתייחס לנושא הזוגיות משום שנורא חשוב לי לעודד את כל מי שעדיין לא מצאה את האושר בתחום הזה: אני אף פעם לא חשבתי שזה יקרה לי. תמיד הייתי בטוחה שלא ירצו אותי בגלל הגובה והמראה הילדותי. אני גם עברתי ניתוח להארכת גפיים אז גם הרגליים שלי היום לא ממש מתפקדות טוב וגם נראות רע. עד גיל 28 לא יצאתי בכלל עם גברים ולא חשבתי שאני יכולה למצא את האושר. הייתי נורא מיואשת וכבר חשבתי שבעתיד העבור טיפולים עם תרומת ביצית וזרע ואהיה אם חד הורית. בגיל 28 ידיד מהעבודה הכניס אותי לעולם הצאטים ואז משהו פשוט קרה. היכרויות שהתחילו לא מההיבט החיצוני פתאום גרמו לי לראות דברים אחרת. היו לי שיחות נפש עם גברים שהיו מדהימות והיה הרבה יותר קל להיפגש לדייטים. התחלתי להכיר גברים והתפלאתי שלא מעט פעמים זכיתי בחיזורים והחמיאו לי על המראה וזאת הייתה הרגשה נפלאה. בסופו של דבר אחרי הרבה דייטים הידיד שהכיר לי את עולם האנטרנט הפך לחבר ואחר כך לבעלי האהוב והאוהב. יש לנו קשר מדהים שמבוסס על חיבה ואהבה ופשוט אני רואה את אחותי ואת החברים מסביב ואני לא חושבת שאני רואה מישהו שיותר מאושר בזוגיות. בעלי אוהב אותי בשביל מה שאני ומת על איך שאני נראית. הוא מכנה אותי "קטנה" ככינוי חיבה ואומר שהוא לא מחליף את הקטנה שלו באף אחת אחרת. לי לקח זמן להבין איזה חבר מדהים יש לי וכמה אושר גדול יכול להיות לנו יחד. אני יודעת שלנו הסובלות מטרנר לא קל בתחום הזה, ובנוסף על הקשיים שיש בדרך כלל בתחום אנו סוחבות איתנו כאב מהעבר, לפעמים חוסר ביטחון. וזה יכול לקחת יותר זמן, לפעמים הרבה יותר ממה שהיינו רוצות. אבל כשמוצאים את זה זה היה שווה את הכל. ואני לא חושבת שהייתה מישהי יותר מאושרת ממני ביום של החתונה. מי שזה בא לה בקלות לא תמיד יודעת להאריך מה יש לה ביד ואני שעברתי באמת הרבה טלאות מעריכה את זה כל יום מחדש. מאחלת לכולן אושר והצלחה במציאת בן הזוג האהוב.

היי כוכב זוהר שלנו

אני שמחה לראות שכתבת לנו ואכן למרות שאני רק עוד ארבעה חודשים בת 22 היו לי כמה דייטים מאכזבים מאוד ואני מאוד עוסקת בדימוי שלי לפעמים בגלל הטרנר , אבל אני יודעת שאפילו עם זה יהיה בגיל שלך אז(28) זה יהיה טוב מאוד ואני לא מתייאשת אף פעם. אז תמשיכי לכתוב , לספר ולשתף דלית

כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

מסכימה איתך בכל מילה שכתבת. אני גם מאמינה שהכל מתחיל באיך שאת רואה את עצמך ולא משנה עם יש תסמונת או אין. ככה זה בחברה וככה אנשים רואים אותך . אני מאוד שמחה שמצאת בן זוג אוהב ותומך ושאת מאושרת. זה הכי חשוב ועיקר שטוב לכם ביחד. מאוד מסקרן אותי לגבי ניתוח הגפיים?..מתי עשית את ניתוח? מה גובהך? אני מכירה שני בנות שעברו את הניתוח הזה. כתבת שההתמודדות שלך עם התסמונת היתה לא קלה. בואי ספרי מה עבר עליך מאוד הייתי רוצה לדעת . אני היום מאוד שלמה עם מה שאני . ואיך שאני. וככה גם בעצם רואים אותי אנשים שמסביבי. אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את עצמי כתסמונת. אלא משהו שיש בי שנולדתי איתו וככה זה. ואני ממש לא שונה כמו שאף אחת לא שונה מאישה אחרת. היום יש פתרונות גם להבאת ילדים. שוב, מאוד שמחה שכתבת לי תמשיכי לשתף ולהביע . דרומית

,תודה על התגובות ועל קבלת הפנים

היי דרומית ודלית וכולן לגבי השאלות של דרומית: את הניתוח עברתי כמה חודשים אחרי סיום התיכון והוא היה זוועה: האריכו את הרגליים ב- 12 סנטימטרים בשוקיים אבל: הרגליים נשברו אחר כך והתעקמו ומה לא והיום בקושי לדעתי הרווחתי 7 סנטימרים לגובה: היה קודם 140 והיום לא רוצה למדוד אבל נושק את ה 150 מלמטה. ההתמודדות שלי עם הטרנר הייתה לא קלה משום שתמיד הרגשתי חריגה והייתי נמוכה מאד. אני יודעת שהיום ניתן לעזור להרבה בנות להגיע לגובה מטר וחמישים אבל לי כשהייתי בגיל המתאים לא היה שום אמצעי אז להגבהה. היה תרופה אנבולית בשם אנוור שכמעט לא עזרה לגובה ושההורים שלי התעקשו שאני אקח במקום ההורמונים הנשיים לפני ההתפתחות המינית וזה אומר שעד אמצע התיכון לא ממש התפתחתי ונראתי ממש ילדה. בשנים האלו כשהורי ראו שקשה לי מאד עם חוסר ההתפתחות המינית הם שיכנעו אותי להשתמש בחזירה שלתוכה מכניסים ספוגים: זאת הייתה טעות נוראית משום שהם אף פעם לא נשארו במקום ומיותר לציין כמה מביך היה כשבארוע יום אחד בבריכה עם הכיתה אחד ה"ציצים" אף לו לכיוון צד הבטן ונחשפתי בבושתי לפני כולם. מאז לא רציתי כמעט לראות אף אחד עד אמצע התיכון בערך התרחקתי מכולם. וגם כשהתחלתי לקחת את ההורמונים ההשפעה הייתה כל כך איטית שלקח לדעתי 5-6 שנים עד שבכלל זז משהו. המשפחה שלי מאד ביקורתיים במיוחד האבא כך שלא ממש היה לי איזון לתגובות הלעג שספגתי בחוץ. מצד אחד ההורים העבירו מסר של הכל רגיל ואין שום דבר יוצא דופן אך מצד שני אחותי תמיד הייתה הכוכבת ותמיד התפעלו ממנה ומאיך שהיא נראת בבית שלי. היא תמיד הייתה כוכבת בכל מה שקשור לחברה והיה קשה לראות איך כל מה שאני רוצה ושואפת קורה לאחותי הקטנה הרבה הרבה לפני. דווקא רוב השנים היינו קרובות ותמיד פירגנתי לה ורציתי רק בטובתה אבל לאחרונה שמתי לב שהיחסים שלנו לא מאוזנים והם בנויים על העליונות הבלתי מעורערת שלה כוויכול עלי. בשנים האחרונות אני כבר לא מקבלת את העליונות הזאת ולא חושבת שהיא מוצלחת או טובה יותר ממני והדבר הביא לשינוי חד מאד ביחסים שלנו. אני לא כותבת את הדברים מתוך רחמים עצמיים אלא שפשוט באמת כל מה שרציתי לא בא לי בקלות וחלק גדול מזה קשור לטרנר ולאיך שהתמודדתי איתו. נקודת האור הכי גדולה בחיים שלי הוא בעלי שאיתו הקשר התחיל בגיל 30: אחרי שנה וחצי של ידידות נפש אמיצה. התחתנו אחרי שנה וחצי וזה היה היום הכי מאושר בחיי. היום אנחנו בתהליך של טיפולי פריון עם תרומת ביצית וגם זה הולך כהרגלי בקודש קשה ומתסכל ולאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטטטטט. מסתבר שעברתי ארוע של אפנדיציט שהרפאים לא טיפלו בי בזמן והזניחו יומיים ויצר זיהום בבטן. בעקבות זאת הרחם נפגעה וכשהתחלתי לעבור טיפולים אחרי כמה חודשים של ניסיונות כושלים ליצור רירית התברר שיש הידבקויות ומאז כבר כמעט שנה שלא מצליחים ליצור רירית מי יודע מה גם אחרי הסרת ההידבקויות. אני שמחה לשמוע שלא לכולן הכל היה כל כך קשה עם הטרנר. אני יודעת שיש המון דרכים להתמודד והרבה תלוי באיך שמקבלים את העניין. אני גם שמחה שהיום יש הרבה יותר איך לעזור לפחות בנושא הגובה. זה מאד משמעותי שאפשר להגיע לגבהים של אפילו מטר חמישים: אני בקושי הגעתי לזה אחרי ניתוח אבל ההפרש הזה בין מטר ארבעים למטר חמישים הוא משמעותי מאד והוא בדיוק הגבול שבין חריגות לבין סתם גובה נמוך. מקווה שלא ייגעתי אותכן יותר מידי בסיפור חיי אבל זהו זה. באמת שכתבתי רק בגלל שראיתי את השרשור הזה בנושא זוגיות וחשוב היה לי מאד לספר לכם את הסיפור שלי כדי שמי שעוד לא מצאה את אהובה תוכל לשאוב ממנו עידוד. אני זוכרת את עצמי בתקופה שלפני הקשר עם בעלי ואני זוכרת שהייתי די מיואשת ולא האמנתי שזה יכול לקרות לי. זה קורה וזה יקרה גם לכן. צריך רק סבלנות: אח כמה שאני שונאת את המילה הזאת, אבל לצערי זה מה שצריך. וצריך להיות אופטיימיים ולהאמין. לפעמים האושר לא רחוק כמו שהוא נראה אלא ממש מעבר לפינה.

היי לכוכב זוהר

ברוכה הבאה לבית החם שלנו.אני בת 31 ואני בתקופה שאני מחפשת קשר שיוביל לזוגיות טובה,אני יוצאת מדי פעם לדייטים מאתר הכרויות קופידון עד עכשיו לא יצא משהו וזה מאוד מייאש אבל אני בתקווה שבסופו של דבר אני אמצא.לגבי מה שכתבת בסוף שאנחנו מעריכות יותר את מה שיש לנו זה נכון מאוד כי זה לא בא לנו כל כך בקלות. אז תמשיכי לכתוב ולעדכן

למעלה