נושא כאוב...

נושא כאוב...../images/Emo7.gif

יחסים עם גברים תמיד היו מורכבים. זוגיות זה חלק מהחיים וקשה לפעמים להכיר. מתוך הכרות עם בנות אחרות גם בלי התסמונת, גם להן קשה והן חוות את אותו הדבר. אבל אולי בנקודה מסויימת התסמונת גורמת לנו להרגיש קצת אחרת? אני מקווה מאוד שלא. אני מזמן כבר לא חושבת על זה. אם אני מכירה מישהו אני נותנת לעצמי ולו לזרום ולראות לאן זה מוביל (אם בכלל ...) הקשר עם המין השני חשוב לכולנו ומעסיק את כולנו. זה מצריך לפעמים אנרגיות והמון תושיה וגם יוזמה . כרגע אין לי בן זוג וזה מאוד חשוב לי. השנה אני מאוד בתקווה שזה יבוא. מאחלת גם לכל אחת כאן שתמצא את החצי שלה ושתהיה רק מאושרת. דרומית

לדרומית

את מאוד צודקת,גם אני בחיפושים אחרי מציאת בן זוג וזה מאוד קשה.אם את יודעת על דרכים נוספות למציאת בן זוג חוץ מאתרי הכרויות וטיולים לפנויים פנויות שתפי אותנו.אני באמת מקווה שהשנה את תכירי בן זוג שיוביל באמת למשהו רציני מה שהכי חשוב על ייאוש.תמשיכי לחפש הרי שזה לא יבוא לבד צריך להמשיך ולחפש

זהבית 1

New member
מאחלת לך

שתמצאי את הבן זוג שיתן לך כל מה שרצית ויפנק אותך כמו שמגיע לך והעיקר שתהיי מאושרת

לדרומית

עליך לזכור כי הטרנר הוא אומנם חלק ממך אבל הוא לא את, הוא אינו מרכז אישיותך. נסי לראות יחסים לא דרך עיני הטרנר, אלא דרך עינייך.

sprk78

New member
שלום לכולם נכנסתי במקרה

אני גבר, אשמח לדעת לידע כללי מהו הטרנר וכיצד הוא משפיע עליכן? אני כמובן מצטרף לאיחולים של הבנות האחרות במציאת בני זוג. שאלתן דרכים נוספות להכיר? 1. מי שאיננה דוגלת בג'נטלמניות מצד הגבר יכולה להתחיל עם גבר (זאת לא בושה) וכן התקדמנו שנות אור בקידמה ובתפישה. 2. ניתן דרך אתרים למיניהם באינטרנט. 3. ניתן דרך כבלים יש ערוץ מיוחד להכרויות. 4. הרחבה ל 1 : בפאב, ברחוב, דיסקו כל מקום אפשרי. 5. בתור בנות יותר קל לכן "להשיג" גבר , אתן רק צריכות "לעשות עיניים" וכבר נעשה מה שתרצו
. 6. דרך חברים\מכרים ( שיטה מצויינת וכך תוכלו גם לדעת איך הבן זוג המיועד). 7. לימודים - עוד אופציה ל 4 שמצאתי לנכון לציין בנפרד. 8. יועצי שידוכים למיניהם. הערה: כאשר חשבתי על תשובתי לא התייחסתי לחשיבות כיצד אני רואה לטעמי את הדברים , אלא דירגתי אותם בסדר כרונולוגי . בהצלחה בנות ואם זה עזר במשהו השגתי את חלקי.

שלום לך ../images/Emo140.gif

כמה נחמד שכתבת לנו בפורום. כל הכבוד הטרנר מתבטא בחוסר פוריות עקב חוסר שחלות וקומה נמוכה עקב חוסר בכרומוזום X. אצל כל אחת יש לזה השפעה אחרת. יש גם בעיות נוספות אבל אצל כל אחת זה שונה . גם פיזית. אני אשמח לפרט לך עוד. אישית ניסיתי את רוב האופציות שהעלת כאן . מה לעשות שלפעמים זה לא עוזר.. כמו שכבר כתבתי כאן אני לא חושבת שמציאת בן זוג שונה בגלל שאנחנו טרנר. כל אישה היום קשה לה להכיר לצערי. יש המון נשים עם התסמונת שיש להן בן זוג והביאו ילדים גם. למרות הקושי. מאחלת לכולן אהבה והגשמה במציאת בן זוג. דרומית

sprk78

New member
תודה על תגובתך

אין עדיין שום טיפול חדשני לטרנר? מציאת בן זוגי לדעתי זה עניין של זמן, כמו כל דבר בחיים כל דבר בעיתו,לכן תתעזרי בסבלנות , אל תחשבי על זה וזה יגיע. העניין הוא כמו שחוקי מרפי אומרים , ככל שתחשבי על זה יותר , כך לא תגיעי לנדון(לחשוב ולדמיין אלו 2 דברים שונים). יש כל מיני דרכים נוספות שאישית לא התנסתי בהן, באמצעות דמיון (מעין נבואה המגשימה את עצמה). את צריכה לדמיין את עצמך עם בן זוג , מאושרת תמידית ולראות ולחוש ממש את חייך איתו. רק אל תתפתי משרלטנים למיניהם אשר יגזלו את כספך. (להחזיר אהבה נכזבת וכד'). לצערי האנשים הללו מנצלים את חולשותיהם של אנשים אחרים ובעיותיהם בכדי להתפרנס על חשבונם. אז בהצלחה לך ולשאר הבנות כמובן.

הטיפול הוא אישי לפי המצב

של כל אחת. לפעמים יש פגיעה במערכות בגוף ולכן כל אחת מקבלת טיפול שונה היום לפי דעתי יש יותר מודעות לתסמונת. לגבי זוגיות אז אתה צודק. באמת יש כל מיני טיפוסים לא אמינים צריך להזהר ויש גם כאלה שמחפשים להעביר זמן. אבל כמו שאמרת כנראה כל דבר בזמנו ..... דרומית

שלום

איזה יופי שכתבת לנו.אני ניסיתי בכמה דרכים שכתבתה להכיר בן זוג ולא עזר כמו למשל אתרי אינטרנט ,מכרים שידכו לי ולימודים כמובן אבל אני עוד לא נואשתי וינסה בעוד דרכים שרשמת.תודה על האינפורמציה.בכיף אתה מוזמן לרשום ולשאול.

sprk78

New member
אל תדאגי גם זמנך יגיע

ולעולם אל תאמרי נואש. תסתכלי בחתימה שלי
בכל אופן שיהיה בהצלחה.

barbushi

New member
היי ספארקי

באמת משמח שבחור כותב פה ואתה מוזמן להשאר...תהיה תמיד מוקף בנות..
הנושא הזה של זוגיות תמיד מסובך.. אבל אם יש משהו שהטרנר "אשם" בו זה השפעה מסוימת (אני חושבת שגדולה מאוד) על הדימוי העצמי וזה כמובן משפיע כמעט על הכל..זו לא התסמונת עצמה אלה ההשלכות למשל הגובה הנמוך ודברים קצת יותר עמוקים מזה.. לא כולם יסכימו אבל יש השפעה ללא שום ספק אצל כמעט כל אחת.

מסכימה איתך

מה שנכון נכון, אני יודעת על עצמי שהדימוי העצמי די בגלל הטרנר מאוד מפריע לי בכלל ביחסי חברות לפעמים עם בנות ותמיד עם בנים. מה שבטוח לא קל לחיות ככה, זה די מקשה ובינתיים (גיל 21) לא הצלחתי ללמוד לחיות עם זה או להתגבר על זה, זה ממש ממש ממש ממש מקשה עליי.

אני מבינה אותך

ובהחלט יכולה להבין את ההרגשה. התסמונת גורמת להשפעה מסויימת של דימוי נמוך וגם חוסר נשיות. מה שאני יכולה להגיד לך ולכל אחת כאן מהניסיון שלי שאין בעצם סיבה לדימוי הזה ואנחנו נשים כמו כולן. למרות הכל. תני לעצמך הזדמנות ותביני. דרומית

זה נכון

שהדימוי העצמי במקרה של הטרנר הוא יותר פסיכולוגי או משהו אבל זה משהו שקשה לא להתייחס אליו, ברגע שאת מגיעה למצב שאת מדברת עם בן זה פשוט בא גם אם עושים חזרות שעה לפני זה מה להגיד ואיך להתנהג. יכול להיות שאם השנים לומדים לחיות עם זה אני עוד לא יודעת.

כל אחת היא שונה

במיוחד בנושא המין השני. כמו שאמרת יש הרבה השפעה פסיכולוגית בגלל התסמונת . וכן יש להתייחס לזה. שוב, אני יכולה להגיד לך מהניסיון שלי וממה שאני עברתי ולכן אני בהחלט חושבת שמעבר לתסמונת זה גם איך כל אחת רואה את עצמה. כי ברור שיש נשים בלי התסמונת שגם להן יש דימוי נמוך וקשה להן בחברת המין השני. מעבר לזה, יש כמובן המון נשים עם התסמונת שיש להן בן זוג והתחתנו. ואין שום סיבה למעשה שלא תכירי מישהו בעתיד ויהיה לך זוגיות. מקווה שקצת נתתי לך נקודה לחשיבה . תהיה חיובית והכל יסתדר בהמשך. דרומית

sprk78

New member
שוב שלום,

הדימוי העצמי נגרם עקב כך שאתן רואות את עצמכן בצורה כזו. כלומר הבעייה שלכן כפי הבנתי היא די סמוייה. כלומר רק אם אתן מספרות לבן הזוג ניתן לדעת שיש לך את הטרנר. היות והיא בעייה סמוייה היא יותר קלה מאשר בעיות אחרות כגון: השמנת יתר (רואים מיד גלוי), גמגום (מדיבור ניתן לדעת ישר - סמוייה עד אשר מדברים ואז נהיית גלויה), נכות מסויימת שניתן לראות מיד - גלויה. לכן בעייתכן היא סמוייה לחלוטין (יתרון משמעותי). לדעתי אדם שיתאהב בכן עפ'י אופייכן ידע לבטח לאהוב אתכן גם עם בעייה זו ועם בעייה אחרת נוספת אם היא ישנה.זה כל העניין בהתאהבות , מוותרים על המגרעות של האחרים ורואים בהם יתרונות. לכן תלכו בקומה זקופה, עם דימוי עצמי גבוה, תכירו את הבחור המיועד, תעשו עיניים וזהו
השגתן אותו קלי קלות. בהצלחה...

כל הכבוד על המילים הנבונות

זה בהחלט נכון ובכיוון החיובי. אני שמחה שבתור גבר זה המחשבה שלך. אני בטוחה שגם בתחומים אחרים בחיים אתה בהחלט רואה אתה דברים באותו אופן.זה מעודד. דרומית

היי

אתה מאוד צודק אצלנו הבעיה היא סמויה רק יש בעיה של קומה נמוכה שזה כן אפשר לראות.אני מאוד שמחה שבתור גבר זה המחשבה שלך זה מאוד מעודד.ונכון שמתאהבים אוהבים את הבן אדם כמו שהוא עם המגרעות והבעיות שלו

barbushi

New member
היי ספארקי

קודם כל אתה באמת נשמע אחלה בן אדם .רק רציתי לומר שלמרבה הצער לא כולם יחשבו כמוך.אומנם באמת לא תמיד רואים (במקרה שלי למשל חוץ מגובה נמוך 1.50 הבעיה סמויה כמו שאמרת ) רק מה אגיד לך- הלוואי והיה קל לשפר דימוי עצמי וגם הלוואי ולמראה החיצוני היתה פחות השפעה עלינו. אבל אין ספק שהכל מתחיל אצלנו בראש .אין ספק. לגבי זה אני מסכימה איתך לגמרי!

למעלה