נושא כאוב, וכואב.

Hell ad

New member
נושא כאוב, וכואב.

באתי הביתה, נסעתי בכיכר. הממטרה כמובן משקה את הכביש, שיצמח ויהיה גדול. 5 קמ"ש, טראח על הרצפה. לא יודע אפילו מה קרה, נסעתי ישר! אני נשבע לכם! אני יכלתי לרדת מהאופנוע ולקחת אותו והוא עדיין היה נופל. בקיצור, נפלתי והחלקתי, הכפפות שמרו על הידיים (קיבלו מכה אבל אין שפשופים) וכמובן, איך לא - שפשוף בברך, ראבק... מסכנה הברך שלי. זה מילא, אבל התחילה נזילה מהאופנוע שלי, אני לא יודע מאיפה, אני רק יודע שיש נזילת שמן (שמן גיר כנראה) בהתחלה היה הרבה, עכשיו הפסיק ויש נזילה ממש קטנה. מוסך כמובן... אבל אם הלך שם משהו, מה אני עושה? את מי אני יכול להאשים? את עצמי? *ד"א יש לי צמיגים חדשים של קנדה (KENDA, איך הם? כי אני יכול להחליף...), היום בבוקר לפני שנסעתי הרכיבו לי, אז אני מניח שזה לא קשור לצמיגים*

לא קשור לצמיגים??

אתה טוען שלפני שהתחלת לרכב, הרכיבו לך סט צמיגים חדש. צמיגים חדשים ה-ר-ב-ה יותר מסוכנים מצמיגים משומשים בגלל שכבת השימון\סיליקון\וואט-אוור עליהם. לא חושב שיש לך את מי להאשים חוץ מאת עצמך, להבא תדע שעם צמיגים חדשים רוכבים במשנה זהירות, על אחת כמה וכמה כאשר מזהים מים על הכביש. בנוגע לנזילה, יכול להיות שכל השמן נזל ולכן היקף הנזילה קטן. הרוכב-שראה אופנוע של 154000 ש"ח ח-ד-ש יוצא מהמוסך ומחליק בגלל צמיגים חדשים.

Shlomi TC

New member
על איזה אופנוע?

איזה כאב לב... לא רוצה להיות במקומו...

Shlomi TC

New member
נו בטח שהוא החליק

ניסה לתפוס את הכחול שעקף אותו וחטף

Shlomi TC

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif תרגיש טוב!!!

ונתחיל עם זה שדווקא בגלל שהצמיגים חדשים, הסבירות שתחליק גבוה יותר. על הצמיגים ישנה שכבת סיליקון שדואגת לשמר את הצמיג ולאי-ייבושו בעוד הוא עומד ומחכה לקונה. לכן יכול מאוד להיות ששילוב הצמיגים החדשים והממטרה גרמו להחלקה. ואיזה צמיגים בסוף קנית 80/20?

YLEE

New member
אז מה ? לא כואב הלב? צמיג חדש.

חייבים לעשות לו ברןאאוט??

barakhalla

New member
צמיגים חדשים מכילים שכבת סיליקון

ונדרשת הרצה של כ 100 ק"מ לפני שימוש רגיל... כנראה השילוב של הסיליקון+כביש חלק ושמנוני הביא אותך לסיטואציה.

Agent5

New member
אני לא חושב ש100 ק"מ.

אני הבנתי שאחרי ק"מ בודדים כבר יורדת השכבה הזאת, לא?

למעלה