נדב הנפלד המלך
New member
נושא ישן
שמעו, אני יודע שזה נושא ישן אבל מכיוון שאני חדש בפורום (ובכל זאת כבר במקום ה -17 ברשימה למטה תודה לכם
) קראתי אותו רק עכשיו כקריאה של הודעות קודמות כדי לקבל קצת מושג מה היה כאן כבר בפורום.. אני מדבר על ההודעה שבה אורן מנהל הפורום מחק הודעה מסויימת ואנשים התלהמו כאן כמו אני לא יודע מה (אומנם לפי מה שראיתי רוב האנשים שהיו אז לא כאן כבר אבל זה נושא עקרוני והרגשתי שחשוב להעלות אותו שוב) אני חושב שאורן פעל בצורה מצויינת לגבי מחיקת אותה הודעה ולאחר מכן הזהרת כל המגנים - מאחר והם גינו בצורה לא ראויה - ואם נכון מה שאורן כתב בהודעתו אין דרך פעולה טובה יותר ממה שהוא נקט. ורק עוד משהו קטן למי שאמר ש``מעכשיו אין כבר מנהל לפורום`` למרות שייתכן מאוד שהוא כבר לא כאן יותר לפי מה שראיתי אבל כנושא עקרוני כל כך הייתי חייב להעלות אותו - אני לא חושב שיש למישהו כאן זכות להגיד משפט כזה כי כל עוד הנהלת תפוז קבעה שהוא המנהל זה מה שקורה ולא נראה לי שיש מקום לספק או לדברים כאלה ומי שלא נוח לו יכול ל``התחפף``. אני מקבל שאולי אם תגובתו של אורן הייתה מוגזמת ולא הולמת אז אולי היה מקום לאמירה מסוג זאת אבל כאן אין זה המקרה כך שבכלל אני לא רואה כאן את זכותו של אותו אדם לומר זאת. אני ראיתי שאורן שינה את שמו מאז - אני רק יכול להצטער אם זה קרה בעקבות המקרה הזה כי כמנהל הוא לא היה צריך להרגיש אשם כי לא בו היה האשם.
שמעו, אני יודע שזה נושא ישן אבל מכיוון שאני חדש בפורום (ובכל זאת כבר במקום ה -17 ברשימה למטה תודה לכם