נושא חשוב...

FireSword

New member
נושא חשוב...

רציתי לעלות נושא שלדעתי חשוב כבר דיברנו מספיק על איך שהגרסה הישראלית דפוקה אבל מה שבאמת מעצבן אןתי חוץ מהתרגום הוא שהביאו את המוסיקה מהגרסה היפנית(אני חושב) כשראיתי את הגרסה האמריקאית המוסיקה ממש אבל ממש !!!! הוסיפה לכל פרק במיוחד הקטע של וגיטה ופיקולו רציתי לדעת מה דעתך בנושא?

ashkeloni

New member
אוקיי

דווקא, הרבה אנשים חושבים שהמוזיקה היפנית יותר טובה.. אני אישית מסכים איתך וחושב שהמוסיקה בגירסא האנגלית יותר טובה

URNFS

New member
שמעתי כמה מהמנגינות האמריקאיות

והדבר היחיד שטוב בהם זה שהם משתנים ולא חוזרים על עצמם,בניגוד ליפנית שעד פרק 199 השתמשה באותן מנגינות מדראגון בול.חוץ מהעובדה הזאת,הגרסא האנגלית נשמעת לי כמו סינטיסייזר של 8 ערוצים ולדעתי היא סתם מעצימה את הסטריאוטיפ הידוע של "סדרת מכות = מוזיקה רעשנית"

yoo

New member
אתה צודק...

הורדתי כמה מהמוזיקות האמריקניות והם באמת אלקטרוניות להחריד, ולחליפין בסרטים מדובר במוזיקת מטאל, שזה מעולה, אבל הם אפילו לא טרחו להתאים את המוזיקה למתרחש על המסך... פשוט לקחו שיר, עשו פלי..והנה... אי אפשר להגיד שהמוזיקות היפניות הם שיא היופי... אבל עדיין הן נחמדות, ועדיפות על המוזיקה האמריקנית.

מסכימה חלקית

יש כמה שירים בסרטים שבגירסה האנגלית שזה ממש מוזר וכפי שאמרת- "עשו פליי, והנה" כמו בספיישל טראנקסי כשלגוהן נקטעה היד אחרי הפיצוץ של האנדרואידים, הוא זחל לכיוונו של טראנקס כדי להביא לו שעועית, ואז יש ברקע שיר ראפ כזה... איפה הקשר? אין כך ש... חוץ מהשירים בסרטים. גם אני, כמו נתן, מעדיפה את המוזיקות בגירסה האנגלית.

bebi vegeta1

New member
לדעתי זה הוסיף באנגלית המוזיקה הרבה

יותר טובה במקום את אותן 3 מנגינות...

FireSword

New member
סקר קצר...

עם אנחנו כבר בנושא מוסיקה רציתי לדעת מה לדעתכם קטע המוסיקה שלדעתכם הכי השפיע ( בצורה הטובה) על קטע,סצינה אצלי: המוסיקה שברקע בפרק "saving the world" כאשר וגיטה שולח את כדור האנרגיה על cell עד לקטע ש cell מת לדעתי זה אחד הקטעים הכי חזקים מבחינת בעיקר בזכות המוסיקה

vegeta2

New member
אני חושב שהמוזיקה שהכי יפה/השפיעה

היא הקטע שגוקו הופך לסופר סאייאן 3 (בגרסא האנגלית).

ashkeloni

New member
המוזיקה שם נחמדה...

אבל אני מעדיף את המוזיקה של וג'יטה ס"ס

FireSword

New member
סקר קצר...

עם אנחנו כבר בנושא מוסיקה רציתי לדעת מה לדעתכם קטע המוסיקה שלדעתכם הכי השפיע ( בצורה הטובה) על קטע,סצינה אצלי: המוסיקה שברקע בפרק "saving the world" כאשר וגיטה שולח את כדור האנרגיה על cell עד לקטע ש cell מת לדעתי זה אחד הקטעים הכי חזקים מבחינת בעיקר בזכות המוסיקה

URNFS

New member
לא ממש פייר,אבל אני אשחק ^^

כמובן, spirit vs spirit כשגוהן הופך ssj2 לראשונה.(יפנית,כמובן)

למעלה