נושא חשוב הפעם!!

נושא חשוב הפעם!!

בואו ננסה לבנות בייחד פעולה למלחמה, אני לא יודעתצ מה איתכם אבל אני אמורה להעביר פעולה בממ"דים... אין זמן להפגש לישיבה, והייתי רוצה להעביר משהו שמתמודד, פורק מתח, ועוזר לחניכים בסה"כ... רעיונות?

טוב, אני אנסה להתחיל...

אני חושבת שאנחנו צריכים לדבר איתם על מה הם יכולים לעשות במלחמה, מה ישפר את הרגשתם, אבל מצד שני, אין הרבה דברים שהם יכולים לעשות במלחמה. אולי משהו שיפיג את המתח, כמו "תפוס את סאדם" או "מי רוצה להיות מליונר" עם עובדות על המלחמה אבל זה לא מאוד ערכי, מה?! או שאפשר לפתוח את הפעולה ב"תמונה במסגרת" שהמטומטם שמסתובב מסביב עם המצלמה זה סאדם חוסין אפשר לדבר על מה שמפחיד אותם במלחמה, אבל חניכים לא לוקחים את זה ברצינות יתרה. בקיצור לי אין רעינות אבל יש כאן כמה רעיונות שאפשר לםתח, אם מישהו טוב בזה. מה שאני אעשה במקרה ולא תיהיה לי פעולה ערכית יותר אני אשחק איתם "אתה החוליה החלשה" עם עובדות מלחמה או "מי רוצה להיות מליונר" טוב, מקווה שתוכלו לעזור...

Shark Alarm

New member
../images/Emo26.gifלפי דעתי את טועה...

דבר ראשון אני מבקש שלא להתנפל עליי... דבר שני- לדבר עם הילדים על המלחמה- לפי דעתי אנחנו אמורים להרגיע אותם ולהשכיח אותם שהם במלחמה (כמה שאפשר), ז"א לשחק איתם משחקים. אין צורך ברגעים כאלה לחשוב על פעולה עם מסר (כמו שנלמד בקורסים), אלא להעביר לילדים את השהות במקלטים ב"כיף" כמה שאשפשר... בכל מקרה, זוהי דעתי.. כל החושב אחרת מוזמן להגיב..

אנחנו עדיין לא במקלטים, כזכור...

ואם המטרה של התנועה היא להשכיח אז אולי כדאי שהיא לא תיהיה קיימת בזמן מלחמה, כי זה מה שהטלוויזיה עושה... אתם לא חושבים שצריך לתת להם כלים להתמודדות?! אני באופן אישי חושבת שמשחקים הם לא פתרון, ולפחות עכשיו, כשאין עדיין נסיון של מקלטים או מסכות לדבר איתם על המלחמה, אחר כך יהיה כבר מאוחר מידיי... אם אתם חושבים אחרת, אז דברו

adi u

New member
אתה צודק!../images/Emo22.gif

באופן עקרוני..מספיק טוחנים להם את הנושא של המלחמה בבית ספר... ומטרה של פעולה היא להוציא אותם מהמסגרת הזאת והכניס אותם למשהו...קצת אחר..
לפי דעתי...לא צריך לעשות להם פעולה תחת הכותרת של מלחמה... בגלל שזה סתם יצור סוג של פאניקה אצל החניכים.

למעלה