נושא חשוב-דיון

lolly1

New member
נושא חשוב-דיון

אתמול בצ´אט בנענע הייתי עם עוד מישהי מפורום אחר ופתחתי חדר כרגיל בשם "הכי גאים שיש". נכנס לצ´אט מישהו בן 19, הומו ושואל אותנו אם אנחנו לסביות.. אמרנו שלא..והתחלנו לדבר נקצר בשבילכם: הוא חושב שבגלל שאנחנו סטרייטיות אין לנו שום קשר לסדרה ולא יכולות בשום פנים ואופן להזדהות איתה! שאלתי למה..הוא אמר שבגלל שאנחנו לא הקהל שאמור לצפות בסדרה והסדרה לא נועדה לנו! תיקנתי ואמרתי שחצי מהקהל הוא הקהל הסטרייטי...ואז הוא יצא.. אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה אתם חושבים.. lolly

בלי להעליב אותו או משהו...ומצטערת

מראש על הקללות... הוא אידיוט!! איזה שטויות אלה?!?!?!? קודם כל... זו סידרה... זה מיועד לכולם..... שנית... זה ממש שטויות... אין שום קשר בן העובדה שהדמיות ברובן הם הומואים\לסביות לזה שהסידרה היא סידרה טובה איזה טובה?!?! מצויינת!! זה שהם הומו\לס אין לזה קשר בכלל!.. ופשוט... פשוט... ררררר התעצבנתי!!!

mor 5

New member
זה מטומטם לחלוטין!!

זה שאנחנו לא לסביות או הומואים זה אומר שאנחנו לא מבינים?? או שהסידרה לא בישבילנו ?? מה הקשר בכלל?? כל הסדרות של הסטרייטים הוא לא רואה?? הוא רואה! ומעניין שהוא עדיין מבין אותם!

lolly1

New member
בדיוק..

הוא ממש דביל ...(סליחה) והוא שואל אותי.. אם אי זוכרת את הפעם הראשונה שלי עם מישהו בן 24?...אז מה זה אומר. שהומואים עושים את זה פעם ראשונה בני 10?!

Angel Girl1

New member
אממ=/

אוקי... מצד אחד אני מבינה על מה הוא מדבר... תחשבו על זה... אתן הרי אף פעם לא חוויתן את זה... אתן לא יכולות לדעת מה זה... אז אתן רק צופות מהצד... מצד שני... הסדרה נועדה לקהל שהוא מעבר לקהל הצופים ההומו/לסבי... הוא נועד לקהל צופים רחב יותר... שכולל בתוכו גם את הסטריטים אז לפי דעתי הוא רק קצת הגזים=/

2שוש

New member
צודק../images/Emo70.gif

"הכי גאים שיש" נועדה רק לקהל ההומו-סקסואלי, בדיוק כפי ש"דוסון קריק" נוצרה רק לבני נוער, "בנות גילמור" רק לאמהות חד-הוריות, "אי.אר" רק לרופאים (או חולים), "סקס והעיר הגדולה" רק לרווקות הוללות ו"הסופראנוס" נועדה (כמובן!) רק לגנגסטרים. הרי כל אחד אחר לא יכול להזדהות ולכן אין סיכוי שימצא את הנושא מעניין... מה, לא?

lolly1

New member
סליחה

אבל את אמרת את כל הדברים האלה ברצינות?!!!!!????

GO QUEER

New member
לא נראה לי וביי!

מזה כל השטויות האלה?! שכל סדרה מיועדת לקבוצת אנשים מסוימת?! כמה למדנו מהסדרה?! לפחות אני.. למדתי כ"כ הרבה מלצפות בהכי גאים! כל כך הרבה! אז מה אם אני סטרייטית?! ואני לא מבינה בדיוק מה שהם עוברים.. אבל מה הקשר..כולם לפי דעתי צריכים ללמוד מכל אורח חיים.. של הומו/לסבית, אמהות חד הוריות, ובכלל של כולם.. כדי שנכיר את העולם שאנחנו חיים בו.. ואת המציאות האמיתית!!!!!!!!!!! love,hila

2שוש

New member
אני לא מבינה

איך מעריצות של בריאן לא מצליחות להבין טיפה של ציניות...

casperit

New member
אוי איזה טמטום....

זו סדרה שמציגה חברה מסוימת, אבל זה לא אומר שאנשים סטרייטים לא יכולים לראות את הסדרה... אממ לפי מה שהוא אומר כל התוכניות שאין בהם הומואים\לסביות אלא רק סטרייטים הם רק לסטרייטים.. וזה דפוק.. טוב לא משנה... יעל

אני17

New member
זה באמת דפוק!!!

אף סידרה לא נוצרת רק בשביל מישהו מסויים היא נוצרת בשביל אנשים שיכולים להתחבר אליה!! וזה בכלל לא קשור אם אני לא לסבית או לא! אני לא לסבית ואני התחברתי לסידרה מצויין ואני חושבת שאני מבינה את הסידרה בדיוק כמו שהוא מבין!

רינת4

New member
זה ממש דבילי!

ואני בכלל מתפלאה שהוא אמר כזה דבר... אז עכשיו אפשר להגיד שרק שחורים יכולים לראות,למשל,את הסדרה "משפחת קוסבי", ורק מי שעובד בתחום האופנה יכול לראות "היפים והאמיצים",וכו´... ודווקא הוא צריך לשמוח שאנשים סטרייטים רואים את הסדרה, כי בטח יש הרבה אנשים שהיו להם דיעות קדומות,והסדרה גרמה להם לרדת מזה... הוא בכלל צריך לשמוח שאנשים אוהבים את הסדרה,ולא ההיפך.

2שוש

New member
../images/Emo4.gifקצת שיחזרת את התגובה שלי...

את לא חושבת?

רינת4

New member
אה,לא שמתי לב...

אני מניחה ש"מוחות גדולים חושבים אותו הדבר"- פשוט לא היה לי כח לקרוא את כל השרשור...

למעלה