נושא חשוב ביותר

נושא חשוב ביותר

סיפור מזעזע . ביום חמישי מתקשר אליי חבר של אבא שלי ואומר לי תעשה לי טובה לך לרחוב אלומני ותראה עם הבת שלי שם ושאלתי אותו למה הוא אמר לי שעכשיו התקשרו אלי ואמרו שהבת שלי אוספת כסף (נדבות) ומיד נסעתי עם רכבי וראיתי אותה לתדמהתי היא אמא לשני ילדים ..... קראתי לה ואמרתי לה בואי כנסי לאוטו ואני רוצה לדבר איתך כמה מילים ... ולשאלתי מה את עושה פה??? אז היא אמרה לי אין לי מה לאכול פשוטו כמשמעו. לקחתי אותה אליה הביתה והילד הקטן שלה כבן 3 אומר לה אמא תביאי לי פרוסה אז היא עונה לו מותק אין לי לחם בבית והתחילה לבכות... וסיפרה שככה זה כל יום הילד רוצה פרוסה והיא בשלה אין לי לחם .... מה התברר שבעלה עזבה אותה והשאיר אותה עם 2 ילדים קטנים בבית .... אז חברה בואו נרתם בשבילה לא צריך כסף רק מוצרים בסיסים אליה הביתה.. היא גרה באיזור פ"ת אז מי שמעוניין לתרום אוכל מוזמן ליצור איתי קשר במסר ואני יחזור אליו הנושא דחוף ביותר......... בתודה מראש

fear dark

New member
תגיד כתובת ואני אנסה לעזור לך

אומנם אני רק בת 17 אבל ב"ה יש לי אוכל בבית אז אולי אני לא יכולה לתרום משו משמעותי-אבל משו ברור שאני אוכל.. צור קשר ואנסה לתרום כמה שאפשר.

0golan0

New member
הצעה

בס"ד אחי, תוכל לקשר אותה עם הארגון "חסד נעמי" אני בטוח שהם ישמחו לעזור לה בהתמדה עד הישועה שתבוא לה בימהרה

חסדי נעמי לא עוזרים

התקשרתי לחסדי נעמי ענתה לי אחת בשם אהובה ואמרה שאני יתקשר לאסתר והיא לא היית אז דיברתי עם אחת בשם אורלי ואמרה לי דבר ראשון אצלכם באיזור יש עמותת יד אליעזר הם יעזרו לך... ודבר שני אנחנו עוזרים רק למשפחות אברכים עם שבעה ילדים או אלמנות. והסברתי לה שפה מדובר במשחה כמו אלמה ויתומה סירבה בכל אופן לעזור לי אני רוצה תגובה מחסדי נעמי על הסיפור הזה.......

0golan0

New member
עזרו בסוף

הם בסוף עזרו לי בכך שהביאו לך טל' של עמותה אחרת שכן עוזרים :)

למעלה