נושא חצי קשור

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
נושא חצי קשור

דיברו כבר בעבר על ´ספריה´ שבה יש את כל המידע, לא זוכר את השם שלה. אז רציתי לבקש אם מישהו יוכל להסביר עליה קצת - איך נכנסים לשם, מה השם שלה, התאוריה מאחוריה, חוויות וכו´ וכו´ - או לרשום בבקשה לינק. תודה מראש. Chav - שלא יתפלא בכלל אם אנשים יכנסו בו חזק בגלל שהוא שאל כזאת שאלה, וירדו עליו כמו שהוא היה יורד על אנשים פעם.

Variety

New member
תגובה

היי צ´אב. הנושא מאוד קשור לחלומות צלולים. מפני שדרך חלום צלול אפשר להגיע לאותה ספריה - הספריה האקאשית. אני מניח שאין דרך מסויימת כדי להגיע לשם, פשוט צריך לרצות. הספריה האקאשית לפי האמונה, נמצאת במישור קיום גבוהה יותר. אין היא בדמיון, אלא מקום אמיתי, אך ברמה רוחנית שונה. למקום אין צורה מסויימת, אתה יכול לדמיין את הספריה במבנה רומי עתיק, עם כיפת בדולח כחולה כמו במשחק Myst, שבתוכה יש מדפים על גבי מדפים של ספרים מסודרים לפי שנים, או לפי נושאים מעניינים אותך. ולדמיין מחשב שיש שם כדי למצוא, או להעזר בספרנים או ספרניות שבמקום. כל זה זה מדברים שקראתי מהספר Astral Dynamics וגם מכל מיני שסיפרו לי. לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך מנסיון אישי, למרות שאני עובד על זה כדי להגיע לשם. לדעתי, ההבנה והחינה של החלומות שלנו, והיכולת להגיע לאותה ספריה אם אפשר לקרוא לזה כך, היכולת לצאת מהגוף - זה כל הרעיון של חלומות צלולים. לדעתי חלומות צלולים לא נועדו כדי שנשלוט בחלומות שלנו, כי כך אנחנו חוסמים ממסרים להגיע אלינו. מספרים שקראתי, גם בחלומות צלולים מגיעים אלינו מסרים, רק בדרך שונה מאשר בחלומות רגילים. כי אנחנו במצב תודעה אחר. אתה יכול לחפש ביאהו או גוגל - Akashic records, או Akashic, או Akashic libraary. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
נניח ואני צלול

ואני רוצה להגיע לספריה האקאשית, מה אני צריך לעשות? פשוט לדמיין מה? ספרייה, כל ספריה, ובחלומות גם ככה יש את כל המידע אז זה לא ממש משנה? ובספריה כתוב מה...? הכלללללללללללללללללל הכלללל הכל הכל, אני יכול לפתוח ספר על מישהו ולקרוא את תולדות חייו? ועוד דבר,נגיד אני רוצה לפגוש אנשים מהפורום (שאותם אני לא מכיר) מה אני צריך לעשות? פחות או יותר.. כי בשבילי הם רק מילים, אני לא מכיר את האישיות מאחוריהם, איך אני מגיע עליהם? מתקשר למרכזיה של החלומות? מה? ואם בכלל, למה אתה לא מנסה? אני יודע שאתה רוצה להגיע לרמה מסוימת? אבל איך אפשר להגיע לרמת צלילות גבוהה.. זה תלוי בשעות השינה וכאלה דברים. ובכלל מזמן לא דיברנו.. ספר קצת איך הולך לך עם חלומות צלולים? כמה יש לך? פעם בחודש, פעם בשבוע, כל יום? מה האורך\צלילות? Chav - Thirsty for more knowledge

L i z a r d

New member
לוכד החלומות? מישה קרא?

ספר ענק בכול אופן, ומעבר לאיכות שבספר טוב של סטיבן קינג מצאתי הרבה דברים שמתקשרים להתמודדויות בחלום צלול, והייתי אפילו אומר שאפשר להקביל את רבע מהספר בערך לחלום צלול. אני חושב שרוב האנשים שקראו את זה לא הבינו אבל אני לא אתפלא אם סטיבן קינג חולם צלול.... בכול אופן, הוא מסייר בספריה שבתוך הראש שלו ומכילה את כל הזכרונות שלו. זה רעיון שחשבנו עליו פעם, ואם רוצים אפשר גם להקביל אותו לספריה הזאת שהוזכרה... למרות שהאחרונה פחות מבוססת.

Chav

New member
גם אני חשבתי על לסייר על ספריית

הזיכרונות.. אבל מזמן לא היה לי חצלול ובינתיים אני רק מתכנן הכל, מתכנן יותר מדי. אני מדמיין את הספריות האלה כמו הספריה שיש במשחק Black & White סתם רציתי לספר Chav - something

Chav

New member
*ב-ספריית, לא על

חבל שאי-אפשר לערוך כאן הודעות..

Napoliya

New member
כן, קראתי, אבל...

לא ראיתי את זה ככה! וואו, תודה על הנקודה למחשבה!

Variety

New member
תגובה

היי צ´אב. לדעתי אפשר פשוט לעבור לספריה הזאת דרך המראה או דלת או קיר או כל דבר שאתה רוצה. לדעתי אתה צריך לרצות להיות שם. רק חשוב שתבדוק שזו באמת הספריה ולא מקום שאתה יצרת בדמיון אלא מקום שקיים רק מדומיין על ידך בצורת ספריה. מבין את ההבדל? בקשר לחלומות צלולים. אני הצלחתי סוף סוף היום לסדר את שעות השינה שלי. ישנתי 15 שעות וקמתי ב4!!!! אז היום בערב אני אוכל ללכת לישון נורמלי. חזרתי להשתמש בשיטת מיילד, והצלחתי בה היום. לאחר שישנתי כמה שעות, חזרתי לישון כאשר ניסיתי מיילד והיה לי חלום צלול. הוא היה מזמן, ולא רשמתי אותו. אני זוכר רק חלק קטן מנו שניסיתי לשפר את הצלילות והצלחתי. שיט, למה לא רשמתי?! לדעתי בחלום משותף, אם אתה רוצה להפגש אם מישהו שאתה לא מכיר, אתה פשוט צריך לבקש. לדעי מספיק לחשוב אפילו על מי זה, נניח אתה רוצה לפגוש אותי בחלום, תיצור דלת, ותחליט בשיא הרצינות שאתה רוצה לפגוש את Variety מהפורום. אולי זה יצליח. ונקווה שאני אזכור :) לא משנה, לפחות המיילד הצליח. מחר אני אנסה שוב לאחר כ5 שעות שינה. התדירות של החלומות צלולים שלי היא כרגע לצערי איזה 3-4 פעמים בחודש בממוצע. הצלילות דיי גבוהה, אך אורך החלום קצר יחסית. אבל אני משפר את זה לאט לאט. כל השיפור הזה בזכות היומן חלומות אני חייב לציין, שהוא הגורם החשוב ביותר אצלי בעסק. טוב אני אכתוב את זה כהודעה חדשה על המיילד. למי שירצה אולי לנסות. חלומות פז, Variety-

למעלה